Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Petunija vraaaati se
I need your opinion!
I need your opinion!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ženooo ne budi navalentna, molim te za neki naredni citat pošalji goluba pismonošu ili bar paža koji će da mi se šlihta dok se heftamLožim te breeeeeee
pa ako je i slobodna duvaš joj nekom bivšem nije to protivuhrišćanskiuvek mi bilo deplasirano da se ozbiljno spandajm sa nekim za koga znam da ima partnera...cak i po cenu da sam zateleban... nekako mi ybg gresno... napr tucas se vatas il ******is a ustvari fakticki duvas joj muzu ili decku joj ili on tebi svejedno...
Nije to uvek ono što čini da neko privuče nekoga, već više vrsta kompatibilnosti, od kojih mnoge ne možemo ni da detektujemoKolika kraljica treba da budeš...
to je drugo... ovde znam kome duvam ako znam sa kim je u vezi, sa nekom sto imala bivseg ne znam dok ga ne spomene a da ga ja znam ...mis ukrsteno je malkice al kontas...pa ako je i slobodna duvaš joj nekom bivšem nije to protivuhrišćanski

sve je to go q ako su polovicna ili nedefinisana osecanja... uzmi ti varijantu da si emocionalno otrovan nekim pa radis na svoju stetu...za to treba imati filing... malo ljudi ce to raditi...i to ti ne kaze con manOtimanje je istrgnuti nekoga iz situacije u kojoj želi da ostane
curac ti znaš jesi ozbiljno ili nisi, dok se ne umrežiš xDDDDuvek mi bilo deplasirano da se ozbiljno spandajm sa nekim za koga znam da ima partnera...cak i po cenu da sam zateleban... nekako mi ybg gresno... napr tucas se vatas il ******is a ustvari fakticki duvas joj muzu ili decku joj ili on tebi svejedno...
hohohoho rece santa i uveza te pa mete na fuckin machines da obolis i dobijes bolovanjecurac ti znaš jesi ozbiljno ili nisi, dok se ne umrežiš xDDDD

Ložim te, je l da?ženooo ne budi navalentna, molim te za neki naredni citat pošalji goluba pismonošu ili bar paža koji će da mi se šlihta dok se heftam
ajde marly ne palamudy i ja tebe volim <444hohohoho rece santa i uveza te pa mete na fuckin machines da obolis i dobijes bolovanje![]()
tacno...necu temu jer sam emotivno vezan za ono drugo...stomak je varak... kada napunis 40 shvatices da svaki profan koji gleda prema nebu kada prica o filozofiji ili umetnik koji kaze da je inspiraciju imao u stomacini da su obojica tezi foliranti...A ljudi ne lupajte
Stomak i važina savršeno znaju jel ozbiljno
Mi ne pričamo o tom škartu.tacno...necu temu jer sam emotivno vezan za ono drugo...stomak je varak... kada napunis 40 shvatices da svaki profan koji gleda prema nebu kada prica o filozofiji ili umetnik koji kaze da je inspiraciju imao u stomacini da su obojica tezi foliranti...
pa da te umrezim dok ne svisnes ko kososoki majstori bondageta sa onim mornarskim cvorovima iz kojih nema vadjenja bez 500 evrica kojima masesajde marly ne palamudy i ja tebe volim <444
na blovanja ne ide, samo plaćeni odmori ((:

Ma de, oni su glupi kao ***** im!![]()
trebala bi da me ložiš, ako ti je namera da budeš mućo populjorLožim te, je l da?
jok, zovi ga marly kaoi ja ((:::::.Što tropica svi zovu Makili, mogu li i ja
MožešŠto tropica svi zovu Makili, mogu li i ja
sutra ce biti izvorni sa krstenice iako zivan nema krstenicuŠto tropica svi zovu Makili, mogu li i ja

E neće da ga zove kao ti nego kao jatrebala bi da me ložiš, ako ti je namera da budeš mućo populjor
jok, zovi ga marly kaoi ja ((:::::.