petunija_love
Veoma poznat
- Poruka
- 11.791
podrazmeva sejeri sad da ti blajvamo svitroica?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
podrazmeva sejeri sad da ti blajvamo svitroica?

Sve oću nešto da te pitam al me stra' moš li verovatipodrazmeva se![]()

ti prvo naocare...pa onda sa muzem kad pocne da sricete oboje ona disco se eb...cekaj pa el si ti disco a ti jaaaaaaa sta ti pada na pametPričaj mi OH

Na čemu si?ti prvo naocare...pa onda sa muzem kad pocne da sricete oboje ona disco se eb...cekaj pa el si ti disco a ti jaaaaaaa sta ti pada na pamet![]()
da li ću ti ja verovati nema nikakve veze sa tvojim iskustvima ili tripovima, takoreći ne vidim razloga zašto praviš paraleluSve oću nešto da te pitam al me stra' moš li verovati![]()
Vrati se pod libelu jbte..da li ću ti ja verovati nema nikakve veze sa tvojim iskustvima ili tripovima, takoreći ne vidim razloga zašto praviš paralelu
vecears na nicemu a kad me pitas treba da znas da makija alkohol ne vata uopste ma kolko da popije..mozda lose vino i raskalsne zene pa se opusti i tolerise ljudsko zloNa čemu si?

alooo poenta je jasna, pitaj šta hoćešVrati se pod libelu jbte..
Kakvi moji tripovi
Pa nije za javnoalooo poenta je jasna, pitaj šta hoćeš
Nisam zla Makili. Dobla sam, na lebac me mažuvecears na nicemu a kad me pitas treba da znas da makija alkohol ne vata uopste ma kolko da popije..mozda lose vino i raskalsne zene pa se opusti i tolerise ljudsko zlo![]()
kako misliš to što si me pitao javno, znači da li smeš da me pitaš tajno uz tu javnu objavu? ajde pucaj da bildujemo temu :XXXPa nije za javno
Ajde...kako misliš to što si me pitao javno, znači da li smeš da me pitaš tajno uz tu javnu objavu? ajde pucaj da bildujemo temu :XXX

šta znači sex u sve peru?Ajde...
Jel' konzumiraš sex u sve peru?
Bildujmo, nisam od jutros

Koja brt? To je bilo davno a vrv je bilo barem 2 u tom momentulansi de ti ona mala od pre godinu?![]()
Barem ..Pa u svrhu da mi mora pobliže objasniti jer mi je sećanje maglovito?E nek' si rek'o da ih je bilo dve

Kako sam pametan.PERU - RUPE GENIJALCI
Pa kažem neka, da neko ne pomisli slučajno da ih nije bilo dveBarem ..Pa u svrhu da mi mora pobliže objasniti jer mi je sećanje maglovito?
Ili da je bilo ozbiljno neštoPa kažem neka, da neko ne pomisli slučajno da ih nije bilo dve