Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kafanske priče iz Srbije bre.не,не нисам сигурно
знам како сте се изјашњавали до 1990 а знам и после тога
не дај боже да си србину из босне пре распада СФРЈ рекао да је србин ем би пред законом испао српски националиста ем би од њега чакију у стомак ризиковао
вама прекодринцима сав менталитет у чакији
kada to, navedi precizno vreme,,,Ubijali od batina, bubrege su, bukvalno, gubili. Moj pokojni otac je tada radio kao internista u to vreme na Kosovu i mnogi prebijeni Albanci su zavrsavali kod njega. Ono sto mi je ispricao je da se najezis. A ono sto sam cuo od pandura koji su se hvalili kako su ih ubijali od batina je tek da se najezis.
Ali super, hajde da i dalje verujemo u neke bajke kako smo mi uvek bili nebeski i bogougodni i kako ni za sta nismo krivi, nego nas neko mrzi.
A ako ne verujes kakva je nasa policija bila prema njima, pa pogledaj skorasnje snimke iz Valjeva i vidi kakvi su prema nasoj deci. I zamisli onda kakvi su tek bili prema njima, jos u vreme kada nije bilo svedoka.
kako, na koji nacin...sta to treba da se dogodi u svetu i Srbiji
Подла лаж и генерализација, и то свакако знаш.Правиш се да не знаш ни за Призренску лигу, ни за Титине притиске за исељавање Срба, ни за илегално насељавање Албанаца, демогррафску експлозију за постизање већине, и све друго.Ubijali od batina, bubrege su, bukvalno, gubili. Moj pokojni otac je tada radio kao internista u to vreme na Kosovu i mnogi prebijeni Albanci su zavrsavali kod njega. Ono sto mi je ispricao je da se najezis. A ono sto sam cuo od pandura koji su se hvalili kako su ih ubijali od batina je tek da se najezis.
Ali super, hajde da i dalje verujemo u neke bajke kako smo mi uvek bili nebeski i bogougodni i kako ni za sta nismo krivi, nego nas neko mrzi.
A ako ne verujes kakva je nasa policija bila prema njima, pa pogledaj skorasnje snimke iz Valjeva i vidi kakvi su prema nasoj deci. I zamisli onda kakvi su tek bili prema njima, jos u vreme kada nije bilo svedoka.
Подла лаж и генерализација, и то свакако знаш.Правиш се да не знаш ни за Призренску лигу, ни за Титине притиске за исељавање Срба, ни за илегално насељавање Албанаца, демогррафску експлозију за постизање већине, и све друго.
И зато пуцате по свим шавовима, јер нисте успели да прикријете све подлости којима се служите.
Osamdesete godine, pa sve negde do 1989.kada to, navedi precizno vreme,,,
Pa je l stvarno misliš da ovoj drolji puca k za kosovomkako, na koji nacin...sta to treba da se dogodi u svetu i Srbiji
Одричем је се јер је теби неупоредиво потребнија, пре него што се угушиш од слепе мржње.Mislim da treba da popijes nesto za smirenje.
dok su Siptari iseljavali Stbe, palili crkve i rusili srpska groblja, niko ih nije dirao...kada su poceli da treaze republiku, tada ih je komunisticka policija tukla...Kosmet su vodili siptarski kadrovi, Vlasi, Kacusa Jasari i ostala bagra...sve je to aminovao SKJ,,,ra policija je tukla i stpski narod, kada je krenuo za Beograd...na srpsku zalost, UDBA je podmetnula Milosevica, pa je srpski blentavi narod to prihvatio...UDBA i njeni potomci, dan danas razaraju SrbijuOsamdesete godine, pa sve negde do 1989.
A devedesetih je bilo jos gore.
slazem se...na zalost, u pravu siPa je l stvarno misliš da ovoj drolji puca k za kosovom
Ona profitira od kosovske svetinje
Kao i svi ostali srbi
Srbi nikad nisu imali strategiju taktiku plan za kosovo
Gubili su kosovo stotinama godina a da k nisu mrdnuli
Ostale su samo DB parole
Kad se vojska na kosovo vrati
Nema predaje
Kosovo je srce srbije
Dogodine u prizrenu
Na tome se dobro profitira
A inače srbija i srbi će imati mnogo većih problema od kosova
Kosovo više nije uopšte tema
Osim za zamajavanje naroda
dok su Siptari iseljavali Stbe, palili crkve i rusili srpska groblja, niko ih nije dirao...kada su poceli da treaze republiku, tada ih je komunisticka policija tukla...Kosmet su vodili siptarski kadrovi, Vlasi, Kacusa Jasari i ostala bagra...sve je to aminovao SKJ,,,ra policija je tukla i stpski narod, kada je krenuo za Beograd...na srpsku zalost, UDBA je podmetnula Milosevica, pa je srpski blentavi narod to prihvatio...UDBA i njeni potomci, dan danas razaraju Srbiju
Kafanske priče iz Srbije bre.
brat mi je bio oficir na tom Kosmetu,,,zet mi je bio dugo godina na tom Kosmetu...u mojoj okoliji zivi gomila Srba sa Kosmeta...nego, da se ne ubedjujemo...zbog cega je sruseno srpsko groblje u Juznoj Mitrovici, a siptarsko groblje u Severnoj Mitrovici, netaknuto je....srpsko griblje se rusi bar poslednjih 50 godina, nije bilo ni jedne jedine godine, da nije srusen neki spomenikUpravo si takvo razmisljanje formirao zbog propagande UDBE, ali okej.
Mrzi me da se ubedjujem, ipak vise verujem onome sto mi je otac rekao, i sto sam cuo licno od pandura krvnika.
brat mi je bio oficir na tom Kosmetu,,,zet mi je bio dugo godina na tom Kosmetu...u mojoj okoliji zivi gomila Srba sa Kosmeta...nego, da se ne ubedjujemo...zbog cega je sruseno srpsko groblje u Juznoj Mitrovici, a siptarsko groblje u Severnoj Mitrovici, netaknuto je....srpsko griblje se rusi bar poslednjih 50 godina, nije bilo ni jedne jedine godine, da nije srusen neki spomenik
Сад ћеш да чујеш неко бесмислено објашњење типа- то је УДБА, или шта год слично...brat mi je bio oficir na tom Kosmetu,,,zet mi je bio dugo godina na tom Kosmetu...u mojoj okoliji zivi gomila Srba sa Kosmeta...nego, da se ne ubedjujemo...zbog cega je sruseno srpsko groblje u Juznoj Mitrovici, a siptarsko groblje u Severnoj Mitrovici, netaknuto je....srpsko griblje se rusi bar poslednjih 50 godina, nije bilo ni jedne jedine godine, da nije srusen neki spomenik
brat mi je bio oficir na tom Kosmetu,,,zet mi je bio dugo godina na tom Kosmetu...u mojoj okoliji zivi gomila Srba sa Kosmeta...nego, da se ne ubedjujemo...zbog cega je sruseno srpsko groblje u Juznoj Mitrovici, a siptarsko groblje u Severnoj Mitrovici, netaknuto je....srpsko griblje se rusi bar poslednjih 50 godina, nije bilo ni jedne jedine godine, da nije srusen neki spomenik
Кад?pravo čudo što se nisu ranije digli na ustanak.
Šta mislimo?
Sta mislite o ovim prorocanstvima prozorljivog oca Tadeja da li ce se ostvariti ili nece?
Ja duboko verujem da je Gospod njemu otkrio, da ovo vidi, da nas hriscane upozori , da budemo jaki, da ne gubimo nadu i da nas ceka pobeda nad silama zla sa zapada.
Sta mislite?
Autorska tema.
Vidoviti Milan je relevantniji i ozbiljniji.nije tema o Vucicu vec o Ocu Tadeju i njegovim prorocanstvima
Drzi se teme
Немаш ти то, то имају само мушкарци.Možeš da me povučeš za stojka![]()