Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.877
Ускопругаш?Ma to je Dinkov nalog jbt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ускопругаш?Ma to je Dinkov nalog jbt
Lupio sam al vidim da se natezu oko tih nekih detaljaУскопругаш?
Haha, Tihi autorHaha MEDIA=youtube]Q4xzpLDXw5g[/MEDIA]
Sta mislite o ovim prorocanstvima prozorljivog oca Tadeja da li ce se ostvariti ili nece?
Ja duboko verujem da je Gospod njemu otkrio, da ovo vidi, da nas hriscane upozori , da budemo jaki, da ne gubimo nadu i da nas ceka pobeda nad silama zla sa zapada.
Sta mislite?
Autorska tema.
Otac Tadej je umro 2003. godine.Ode da se pomolim za Oca Tadeja,da mu Bog da zdravlje i tačno proročanstvo, pogotovo ono za Beograd.
Ode da se pomolim za Oca Tadeja,da mu Bog da zdravlje i tačno proročanstvo, pogotovo ono za Beograd.
А рече ли шта отац Тадеј о једном дугачком коме идиоти кличу "Србине"?![]()
zbog AmerikanacaЗашто би милион наших грађана са Косова и Метохије нестало?
El se ti nadas u " Boga " ili Tzara od KrmeljaU Boga se nadamo ko se u ljude nadao taj je uvek propao
zbog Amerikanaca
Зашто би милион наших грађана са Косова и Метохије нестало?
Pusti Tadeja na miru, bolje promeni psihijatra, ovaj ili ti daje lošu terapiju ili je ti preskačeš, trećeg nemaOce Tadeje moli Boga za nas gresne a mi se molimo da se tvoje reci ostvare!
Pusti Tadeja na miru, bolje promeni psihijatra, ovaj ili ti daje lošu terapiju ili je ti preskačeš, trećeg nema
Time se ne hvali.zdraviji sam nego sto ces ti ikada biti bajo
zdraviji sam nego sto ces ti ikada biti bajo
Da si zdrav, primili bi te onda u Wagnerovce, svakakve ološe i krševe su primali, a tebe odbilizdraviji sam nego sto ces ti ikada biti bajo
Ili izbriše u treptaju oka.Bog je mogao to da sredi odavno, da posalje cara lazara na celu cete andjela sa ognjenim macevima i poraze neprijatelje srba i pravoslavlja
Izeš boga koji voli jedan, a mrzi drugi narod...Možda zato što je takva volja Njegova?
Kada su ono Sloveni(Srbi) došli na Balkan i koja je ono srpska izvorna vera?Otišli kući.
Tirana bato
Povratak rodnoj grudi predaka
Poruka je bila nebeskog karaktera.Otac Tadej je umro 2003. godine.