Otac Tadej: Nijedan Albanac na Kosovu nece ostati - zapad ce propasti potpuno i povuci vojsku sa Kosova i Metohije

Ma daj, Banja Luka i Prijedor prozor u svijet za čitavu beogradsku okolinu.
O selima da ne pričamo.Pogledaj sela južno od Beograda i ova kod nas.Drugi Planet.
да ви сте за нас(грађане јужно од Београда ) и за време СФРЈ говорили да смо бугари (нарочиво ниш пирот димитровград ) а сад од нас тражите да вас сматрамо србима а сами сте у тај вакат за себе говорили "ћуј ба босаааанац" е па не може

да ви сте за нас(грађане јужно од Београда ) и за време СФРЈ говорили да смо бугари (нарочиво ниш пирот димитровград ) а сад од нас тражите да вас сматрамо србима а сами сте у тај вакат за себе говорили "ћуј ба босаааанац" е па не може
Još jedan što ga pogodila istina.

Da, samo cekajmo Ruse oni ce da nas spasu.... to je ta mantra...da izbiju na Dunav.
dobro , ko je sad pominjao ruse , da bi ti opet uleteo sa tom cuvenom krilaticom rusofobnom krilaticom ?

tihi ovde propagira kako je Tadej rekao da ce siftari nestati.

cinjenicno stanje je da srbi nestali sa kosova maltene . ali tihi to preskace i opravdava sa mantrom - ne brinite svece to biti u redu, reko je Tadej...

jedva cekamo dankada cemo se takvih poput tihog okanuti ali i takvih rusofoba poput tebe

Još jedan što ga pogodila istina.
није ме погодила истина него ми смета што ви прекодринци на сваких 10-15 година мењате националну припадност мајка босна мајка хрватска мајчица србија.. босна.. хрватска...
а што је нагоре намећете своје навике избосне као мањина већем броју оних код којих сте дошли

није ме погодила истина него ми смета што ви прекодринци на сваких 10-15 година мењате националну припадност мајка босна мајка хрватска мајчица србија.. босна.. хрватска...
а што је нагоре покушаватецда наметнете своје навике избосне као мањина већем броју оних код којих сте дошли

а што је нагоре намећете своје навике избосне као мањина већем броју оних код којих сте дошли
Zamjenio si nas s muslimanima po pitanju mjenjanja nacionalne pripadnosti.

Zamjenio si nas s muslimanima po pitanju mjenjanja nacionalne pripadnosti.
не,не нисам сигурно
знам како сте се изјашњавали до 1990 а знам и после тога
не дај боже да си србину из босне пре распада СФРЈ рекао да је србин ем би пред законом испао српски националиста ем би од њега чакију у стомак ризиковао
вама прекодринцима сав менталитет у чакији

Зашто би милион наших грађана са Косова и Метохије нестало?
Због антидржавног и антисрпског деловања, велеиздаје и криминала сваке врсте, огрешења о своје комшије Србе и страха од последица које би због наведеног уследиле.

Због антидржавног и антисрпског деловања, велеиздаје и криминала сваке врсте, огрешења о своје комшије Србе и страха од последица које би због наведеног уследиле.

То је нешто што се у сваком појединачном случају утврђује судском пресудом. Не можеш милион људи да осудиш.

Све су то наши грађани и наше драге комшије.

Sta mislite o ovim prorocanstvima prozorljivog oca Tadeja da li ce se ostvariti ili nece?

Ja duboko verujem da je Gospod njemu otkrio, da ovo vidi, da nas hriscane upozori , da budemo jaki, da ne gubimo nadu i da nas ceka pobeda nad silama zla sa zapada.

Sta mislite?

Autorska tema.
od kad znam za sebe, 10 godina vise pricate o propasti zapada a zapad samo veci, jaci, naoruzaniji...a srbija sta ima? Tenkove iz 1984-te, koristi S-125 sisteme (a albanci nabavili patriote), medju najsiromasnijima u evropi i bilo bi gore da imamo kosovo...

Dosta vise bre mazete oci narodu

То је нешто што се у сваком појединачном случају утврђује судском пресудом. Не можеш милион људи да осудиш.

Све су то наши грађани и наше драге комшије.
Не бенави, знаш сасвим добро и сам о чему се ради.
Немој да ти провоцирање буде метод дискусије, бар кад си постављач теме; бесмислено је.

kako ih to zlostavljhali

Ubijali od batina, bubrege su, bukvalno, gubili. Moj pokojni otac je tada radio kao internista u to vreme na Kosovu i mnogi prebijeni Albanci su zavrsavali kod njega. Ono sto mi je ispricao je da se najezis. A ono sto sam cuo od pandura koji su se hvalili kako su ih ubijali od batina je tek da se najezis.

Ali super, hajde da i dalje verujemo u neke bajke kako smo mi uvek bili nebeski i bogougodni i kako ni za sta nismo krivi, nego nas neko mrzi.

A ako ne verujes kakva je nasa policija bila prema njima, pa pogledaj skorasnje snimke iz Valjeva i vidi kakvi su prema nasoj deci. I zamisli onda kakvi su tek bili prema njima, jos u vreme kada nije bilo svedoka.

Back