Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.188
Amin!Oce Tadeje moli Boga za nas gresne a mi se molimo da se tvoje reci ostvare!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amin!Oce Tadeje moli Boga za nas gresne a mi se molimo da se tvoje reci ostvare!
Duše drage...Da panduri nisu decenijama zlostavljali Albance na Kosovu, danas bismo imali svoju juznu pokrajinu i milion i po sunarodnika više.
Ja sam kršten u budizmu i taoizmu.jesi li ti krsten u jedinoj istinitoj pravoslavnoj veri?
Jel može napismeno od boga sa sve pečatom? Nešto mi ti ne ulivaš poverenje.no ono sto je bitno jeste da nam Gospod Bog garantuje pobedu nad NATO Paktom i oslobodjenje Kosmeta
kod tebe i tihog je najmanji i aposlutno nebitan problem ili pitnaje da li ste krsteni u nekoj religiji ili ne.Ja sam kršten u budizmu i taoizmu.
Da, samo cekajmo Ruse oni ce da nas spasu.... to je ta mantra...da izbiju na Dunav.Mada mi ovo tihijevo deluje kao mantra sns kartela, da se zamajemo laznom nadom i kao nema veze sto su izdali i prodali kosovo briselskim i francusko nemacki.....
да ви сте за нас(грађане јужно од Београда ) и за време СФРЈ говорили да смо бугари (нарочиво ниш пирот димитровград ) а сад од нас тражите да вас сматрамо србима а сами сте у тај вакат за себе говорили "ћуј ба босаааанац" е па не можеMa daj, Banja Luka i Prijedor prozor u svijet za čitavu beogradsku okolinu.
O selima da ne pričamo.Pogledaj sela južno od Beograda i ova kod nas.Drugi Planet.
Još jedan što ga pogodila istina.да ви сте за нас(грађане јужно од Београда ) и за време СФРЈ говорили да смо бугари (нарочиво ниш пирот димитровград ) а сад од нас тражите да вас сматрамо србима а сами сте у тај вакат за себе говорили "ћуј ба босаааанац" е па не може
Fala družekod tebe i tihog je najmanji i aposlutno nebitan problem ili pitnaje da li ste krsteni u nekoj religiji ili ne.
najmanji!
da je samo to!
dobro , ko je sad pominjao ruse , da bi ti opet uleteo sa tom cuvenom krilaticom rusofobnom krilaticom ?Da, samo cekajmo Ruse oni ce da nas spasu.... to je ta mantra...da izbiju na Dunav.
Sto sam ja rusofob, odakle ti to?jedva cekamo dankada cemo se takvih poput tihog okanuti ali i takvih rusofoba poput tebe
''cekam oda rusi izadju na dunav''Sto sam ja rusofob, odakle ti to?
није ме погодила истина него ми смета што ви прекодринци на сваких 10-15 година мењате националну припадност мајка босна мајка хрватска мајчица србија.. босна.. хрватска...Još jedan što ga pogodila istina.
није ме погодила истина него ми смета што ви прекодринци на сваких 10-15 година мењате националну припадност мајка босна мајка хрватска мајчица србија.. босна.. хрватска...
а што је нагоре покушаватецда наметнете своје навике избосне као мањина већем броју оних код којих сте дошли
Само што нису. За два, најдуже три дана су у Кијеву.Da, samo cekajmo Ruse oni ce da nas spasu.... to je ta mantra...da izbiju na Dunav.
Zamjenio si nas s muslimanima po pitanju mjenjanja nacionalne pripadnosti.није ме погодила истина него ми смета што ви прекодринци на сваких 10-15 година мењате националну припадност мајка босна мајка хрватска мајчица србија.. босна.. хрватска...
а што је нагоре намећете своје навике избосне као мањина већем броју оних код којих сте дошли
malo manje izlezavanja, vec vise da radimo...od molbi nema nista, samo rad, rad i rad...a posle akcijaOce Tadeje moli Boga za nas gresne a mi se molimo da se tvoje reci ostvare!
kako ih to zlostavljhaliDa panduri nisu decenijama zlostavljali Albance na Kosovu, danas bismo imali svoju juznu pokrajinu i milion i po sunarodnika više.
не,не нисам сигурноZamjenio si nas s muslimanima po pitanju mjenjanja nacionalne pripadnosti.
Због антидржавног и антисрпског деловања, велеиздаје и криминала сваке врсте, огрешења о своје комшије Србе и страха од последица које би због наведеног уследиле.Зашто би милион наших грађана са Косова и Метохије нестало?
Због антидржавног и антисрпског деловања, велеиздаје и криминала сваке врсте, огрешења о своје комшије Србе и страха од последица које би због наведеног уследиле.
od kad znam za sebe, 10 godina vise pricate o propasti zapada a zapad samo veci, jaci, naoruzaniji...a srbija sta ima? Tenkove iz 1984-te, koristi S-125 sisteme (a albanci nabavili patriote), medju najsiromasnijima u evropi i bilo bi gore da imamo kosovo...
Sta mislite o ovim prorocanstvima prozorljivog oca Tadeja da li ce se ostvariti ili nece?
Ja duboko verujem da je Gospod njemu otkrio, da ovo vidi, da nas hriscane upozori , da budemo jaki, da ne gubimo nadu i da nas ceka pobeda nad silama zla sa zapada.
Sta mislite?
Autorska tema.
Не бенави, знаш сасвим добро и сам о чему се ради.То је нешто што се у сваком појединачном случају утврђује судском пресудом. Не можеш милион људи да осудиш.
Све су то наши грађани и наше драге комшије.
kako ih to zlostavljhali