Otac Tadej: Nijedan Albanac na Kosovu nece ostati - zapad ce propasti potpuno i povuci vojsku sa Kosova i Metohije

E sad sto se Drine tice, Bosanci su dobri ljudi, samo malo onako, priprosti, sta na umu to na drumu.. emotivni, al nisu racionalni.
Ma daj, Banja Luka i Prijedor prozor u svijet za čitavu beogradsku okolinu.
O selima da ne pričamo.Pogledaj sela južno od Beograda i ova kod nas.Drugi Planet.

Više NATO,jer inače ne bi bilo nezavisno.
Aha, sigurno. Sa chim bi vratili i držali? Gluposti.
Ma ne, ne troluješ, i ne, da nema AV ne bi ti našao drugi povod, ma ni slučajno.
Ti prvo da dodjes kuci umesto što palamudis iz Kalifornije ili odakle već, a onda mala ekskurzija do KiM, pa pitaš dole ljude što žive, kako im je i ko ih je zajebao? Onda seri moj golube beli.
:kafa:

Pogotovo kanalizacija.
1000009814.jpg

Novo Sad je pojam kulture za BG, iskreno, ima BG svoje prednosti al Novi Sad je civilizacija
Zbog?
Zbog kulturnih stanovnika na Klisi, Fjutogu i Vijeterniku koji restaju iz kalasnjikova backu noc?
Zbog toga sto ima 2 puta u % manje stanovnika sa visokom skolom?
Zato sto ima 2 pozorista?
Ili zato sto je 1945-te trecinu svojih stanovnika pobio ili proterao a doveo zemare Dragana Jove Torbice?
Hajde sad nam objasni zasto je Ujvidek civilizacija, ovako do sutra mogu da nagadjam.

U staroj SFRJ Beograd se nije "takmicio" sa Ujvidekom, njegov takmac je bio samo Zagreb. Doduse i danas je tako, Beograd ni ne pokusava da se takmici sa Ujvidekom, Ujvidek pokuasava da se takmici sa BGD.

Da ne bude zabune, ja Ujvidek volim, cak mi je i suruga druze Luka rodjena tamo (njeni su dosli u obliznji Kovilj jos sa Carnojevicima) ali Ujvidek je ipak ispod.

Poslednja izmena:
Nije predo,nego je napravljena greška kad je pozvo Srbe da ne izađu na zadnje izbore na Kosovu.Onda su Šiptari izašli i preuzeli vlast na 4 godine.
Ma ne uopšte. Briselska dva sporazuma, Vašingtonski i Ohridski.
Ko je terao ljude da idu u opštine i organe Republike Kosovo, pa onda im naredio da izadju iz institucija?
Ko je rasformirao i razoružao civilnu zaštitu, predao oružje i uniforme Shiptarima?
Ko je ubio Ivanovića?
Ko je organizovao Banjsku?
Za koga je radio i radi Radojičić koji preti ljudima dole?
Ko je prodavao priču o ZSO od koje nema ništa, jer i Kurti rece da to ne postoji, nego samo opštine sa srpskom većinom.
1000011013.png

E sad sto se Drine tice, Bosanci su dobri ljudi, samo malo onako, priprosti, sta na umu to na drumu.. emotivni, al nisu racionalni.
Cek, pa i ti si tek prva generacija rodjena u ravnici. Kako tako o svojim zemarama? Na stranu da je to usko sovinisticki i zabranjeno disclamerom ovog sajta (a ti si neki moderator kao)...

Malo si sela obišao. Neka su potpuno pusta i to na desetak kilometara od Banjaluke.
Ono što sam vidio na potezu od Banja Luke do Bijeljine je prozor u svijet za većinu što sam vidio u Srbiji.Oni iz Srbije se stalno ***** kako je Bosna zaostala i kako su oni napredniji od Bosne,a prava istina da Srbija uopšte nije naprednija od BiH ni po čemu.

Zbog?
Zbog kulturnih stanovnika na Klisi, Fjutogu i Vijeterniku koji restaju iz kalasnjikova backu noc?
Zbog toga sto ima 2 puta u % manje stanovnika sa visokom skolom?
Zato sto ima 2 pozorista?
Ok, ovo su validni argumeti, al isto tako ima i BG svoje mafijoze
Ima vise od 2 pozorišta, jedno je npr Madjarsko.
Ili zato sto je 1945-te trecinu svojih stanovnika pobio ili proterao a doveo zemare Dragana Jove Torbice?
Hajde sad nam objasni zasto je Ujvidek civilizacija, ovako do sutra mogu da nagadjam.
uh, koje reci. Prvo ti Nemci nacisti su ubijali, a ko ih je proterao je komunisticka vrhuska iz Beograda. Dobro zemare Torbice, kao da istih nema u BG.
Novi Sad i dan danas ima 27 nacija u gradu.
U staroj SFRJ Beograd se nije "takmicio" sa Ujvidekom, njegov takmac je bio samo Zagreb. Doduse i danas je tako, Beograd ni ne pokusava da se takmici sa Ujvidekom, Ujvidek pokuasava da se takmici sa BGD.
Zagreb je lep grad, mala provincijalna Budimpešta, i budimo neostrasceni suma sumarum Zagreb je lepsi grad od Beograda, mada onaj pogled sa Kalemegdana, ne postoji nista slicno u ZG. Sto se NS tice, cistiji je, uredjenjji je, putevi su bolji, nije arhitektura miks, vecina starog jezgra je neoklasicizam i manje gotika. Ima i secesije, art deka itd...Dok je BG lepa stara zgrada, pored sivi komunisticki blok... Balkan klasican.
Da ne bude zabune, ja Ujvidek volim, cak mi je i suruga druze Luka rodjena tamo (njeni su dosli u obliznji Kovilj jos sa Carnojevicima) ali Ujvidek je ipak ispod.
Eh druze prvepruge, jeste ispod, slazemo se, al ima svoje prednosti.
Miran je, usporen, ljudi su ljubazni, ne moze se reci isto za BG.
Znam za Kovilj naravno, Kovilj, Budisava, Kać.

Poslednja izmena:

Back