- Poruka
- 9.317
divlji mi je previse, i arhitektura mi se ne svidja, sivi komunisticki brutalizamОслободи се провинцијалног сензибилитета. Београд може да буде и твој град.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlji mi je previse, i arhitektura mi se ne svidja, sivi komunisticki brutalizamОслободи се провинцијалног сензибилитета. Београд може да буде и твој град.
Je li ovo adekvatna tema za Politiku?
Ma daj, Banja Luka i Prijedor prozor u svijet za čitavu beogradsku okolinu.E sad sto se Drine tice, Bosanci su dobri ljudi, samo malo onako, priprosti, sta na umu to na drumu.. emotivni, al nisu racionalni.
Aha, sigurno. Sa chim bi vratili i držali? Gluposti.Više NATO,jer inače ne bi bilo nezavisno.
Ti prvo da dodjes kuci umesto što palamudis iz Kalifornije ili odakle već, a onda mala ekskurzija do KiM, pa pitaš dole ljude što žive, kako im je i ko ih je zajebao? Onda seri moj golube beli.Ma ne, ne troluješ, i ne, da nema AV ne bi ti našao drugi povod, ma ni slučajno.
U čemu ne razlika?Ma daj, Banja Luka i Prijedor prozor u svijet za čitavu beogradsku okolinu.
O selima da ne pričamo.Pogledaj sela južno od Beograda i ova kod nas.Drugi Planet.
Naglasak je na tome da NATO nije oteo Kosovo od Srbije,ono ne bi bilo nezavisno.Aha, sigurno. Sa chim bi vratili i držali? Gluposti.
Ali je predao sever Kosova, ili to demantujes?Naglasak je na tome da NATO nije oteo Kosovo od Srbije,ono ne bi bilo nezavisno.
Tad Vučić uopšte nije bio na vlasti kad se to dešavalo.
Razlika je u tome što većina sela u Srbiji izgleda koda je vrijeme stalo negdje 1968.U čemu ne razlika?
Nije predo,nego je napravljena greška kad je pozvo Srbe da ne izađu na zadnje izbore na Kosovu.Onda su Šiptari izašli i preuzeli vlast na 4 godine.Ali je predao sever Kosova, ili to demantujes?
Zbog?Novo Sad je pojam kulture za BG, iskreno, ima BG svoje prednosti al Novi Sad je civilizacija
Pa neće biti baš tako. Svuda ima i lepih, a i zapuštenih imanja.Razlika je u tome što većina sela u Srbiji izgleda koda je vrijeme stalo negdje 1968.
U većini sela u BiH kućerine,s lijepo sređenim okućnicama, fasadama sve pod špagu.
Ma ne uopšte. Briselska dva sporazuma, Vašingtonski i Ohridski.Nije predo,nego je napravljena greška kad je pozvo Srbe da ne izađu na zadnje izbore na Kosovu.Onda su Šiptari izašli i preuzeli vlast na 4 godine.
да, видили смо да кад су год покушали били су им уврнути роговиPa da,vidjeli smo kroz istoriju kako oni to nisu radili Srbima.
Ono što sam ja vidio je tako.Pa neće biti baš tako. Svuda ima i lepih, a i zapuštenih imanja.
Cek, pa i ti si tek prva generacija rodjena u ravnici. Kako tako o svojim zemarama? Na stranu da je to usko sovinisticki i zabranjeno disclamerom ovog sajta (a ti si neki moderator kao)...E sad sto se Drine tice, Bosanci su dobri ljudi, samo malo onako, priprosti, sta na umu to na drumu.. emotivni, al nisu racionalni.
Malo si sela obišao. Neka su potpuno pusta i to na desetak kilometara od Banjaluke.Ono što sam ja vidio je tako.
Ono što sam vidio na potezu od Banja Luke do Bijeljine je prozor u svijet za većinu što sam vidio u Srbiji.Oni iz Srbije se stalno ***** kako je Bosna zaostala i kako su oni napredniji od Bosne,a prava istina da Srbija uopšte nije naprednija od BiH ni po čemu.Malo si sela obišao. Neka su potpuno pusta i to na desetak kilometara od Banjaluke.
Prijedor prozor u svijet za čitavu beogradsku
Ok, ovo su validni argumeti, al isto tako ima i BG svoje mafijozeZbog?
Zbog kulturnih stanovnika na Klisi, Fjutogu i Vijeterniku koji restaju iz kalasnjikova backu noc?
Zbog toga sto ima 2 puta u % manje stanovnika sa visokom skolom?
Zato sto ima 2 pozorista?
uh, koje reci. Prvo ti Nemci nacisti su ubijali, a ko ih je proterao je komunisticka vrhuska iz Beograda. Dobro zemare Torbice, kao da istih nema u BG.Ili zato sto je 1945-te trecinu svojih stanovnika pobio ili proterao a doveo zemare Dragana Jove Torbice?
Hajde sad nam objasni zasto je Ujvidek civilizacija, ovako do sutra mogu da nagadjam.
Zagreb je lep grad, mala provincijalna Budimpešta, i budimo neostrasceni suma sumarum Zagreb je lepsi grad od Beograda, mada onaj pogled sa Kalemegdana, ne postoji nista slicno u ZG. Sto se NS tice, cistiji je, uredjenjji je, putevi su bolji, nije arhitektura miks, vecina starog jezgra je neoklasicizam i manje gotika. Ima i secesije, art deka itd...Dok je BG lepa stara zgrada, pored sivi komunisticki blok... Balkan klasican.U staroj SFRJ Beograd se nije "takmicio" sa Ujvidekom, njegov takmac je bio samo Zagreb. Doduse i danas je tako, Beograd ni ne pokusava da se takmici sa Ujvidekom, Ujvidek pokuasava da se takmici sa BGD.
Eh druze prvepruge, jeste ispod, slazemo se, al ima svoje prednosti.Da ne bude zabune, ja Ujvidek volim, cak mi je i suruga druze Luka rodjena tamo (njeni su dosli u obliznji Kovilj jos sa Carnojevicima) ali Ujvidek je ipak ispod.
Ништа у Србији и ништа на Балкану није појам за Београд. То је једноставна истина.