Gedeon
Elita
- Poruka
- 17.235
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта сам написао у почетку, да је дуванио и био на граници паганштине. Али, имао је и добре стране. Значи да не читаш шта се пише већ само прелетиш.Нумеролог...
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Нумерологија
Законска забрана у Републици Србији
Законом о јавном реду и миру Републике Србије који је донет 2016. године у члану 15, ставци Узнемиравање грађана врачањем, прорицањем или сличним обмањивањем, у шта се може убрајати астрологија, тарот, !!!!нумерологија!!! и друга паганска/политеистичка (многобжачка) веровања стоји:
Kо се бави врачањем, прорицањем судбине, тумачењем снова или сличним обмањивањем на начин којим узнемирава грађане или нарушава јавни ред и мир - казниће се новчаном казном од 10.000 до 50.000 динара или радом у јавном интересу од 40 до 120 часова.
— Закон о јавном реду и миру Републике Србије
±±+++++±+±±+++++
Давио се од пушења цигара, од рака плућа је и умро...
Шта има да читам твоје будалаштине...А шта сам написао у почетку, да је дуванио и био на граници паганштине. Али, имао је и добре стране. Значи да не читаш шта се пише већ само прелетиш.
Čoveče, stvarno pišeš gluposti. Šta bi mi vračao. Čovek nije bio vračar nego sveštenik. Razgovarao sam s njim i nije mi ništa ni proricao ni vračao, upozorio me na neke stvari na kojima trebam poraditi da bih bio bolji hrišćanin.Шта има да читам твоје будалаштине...
Ишо су тамо на врачарске сеансе код њега... Прорицо ти је свашта, ко зна шта ти је све од демона поручио
Гаврило је познат по врачању у СПЦ, не мора ти који си код тог врачара ишо ништа да демантујеш...
Сад ми је и јасно зашто си психички болестан, тамо си се још више разболео код њега...
znaci, nije bacao pasulj, ili gledao u plecku?Čoveče, stvarno pišeš gluposti. Šta bi mi vračao. Čovek nije bio vračar nego sveštenik. Razgovarao sam s njim i nije mi ništa ni proricao ni vračao, upozorio me na neke stvari na kojima trebam poraditi da bih bio bolji hrišćanin.
a odakle tebi to, i ti volis abrove kao kolega ti suparnik babuska zmajcek?Нумеролог...
Sad sam se nešto setio, bilo je i numerologije. Znao je pitati da za datum rođenja.znaci, nije bacao pasulj, ili gledao u plecku?
a odakle tebi to, i ti volis abrove kao kolega ti suparnik babuska zmajcek?
Гаташе по бројевима... Није зезање уопште, јаке је демоне призивао...Пуна Босна таквих лудака, хоџе су га научиле да врача...Sad sam se nešto setio, bilo je i numerologije. Znao je pitati da za datum rođenja.
znaci znao je horoskopSad sam se nešto setio, bilo je i numerologije. Znao je pitati da za datum rođenja.
ne lupaj, astrolozi su bila ona tri mudraca, tj vraca sa istoka, koji su dosli da se poklone, misleci zemaljskom caru, pa je zbog njih Irod pobio silnu decu ne mogavsi, tj u nastojanju da se docepa i eliminise bebu Isusa; ja sam, Gedo, i protiv njih pisao, ta "TRI MUDRACA", jer mi je i po ovom pitanju jasno da ste svi zglajznuli: demoni su njima dosli u san i rekli im da beze drugim putem, a pastirima lepo pise u jevandjelju da se javio bas andjeo Gospodnji i Josifu- za ovu trojicu ne pise [sigurno negde na ovom forumu ima i o tome sto sam vec pisao]Гаташе по бројевима... Није зезање уопште, јаке је демоне призивао...Пуна Босна таквих лудака, хоџе су га научиле да врача...
A sto se tice mare i darova astrologa sa istoka, ja sam tu izaslao pisma kome sam stigao da su oni ''tri mudraca'' od djavola,da se ne igrate vise, ali nece niko da slusa, pa sad eto RASTURAMO RUSKO-GRCKO BRATSTVO, kao platu za to klanjanje djavolskim mudracima i njihovim darovima, zahvaljujuci kojima Irod pobi silnu decu, dok za pastire znamo da ih andjeo Gospodnji vodi.
ja ih vala ne slavim nego ih proklinjem, i orion i 7 zvezda
proklinjem ih za krv dece koju irod pobi, jer su oni dosli da se poklone zemaljskom caru, i pravo irodu na noge
ko je njima potom dosao u san, jel kazu? ne kazu, da ne odaju djavola koji ih je doveo, a ovamo pise licno andjeo Gospodnji
Luka 2,10 I reče im anđeo: ne bojte se; jer gle, javljam vam veliku radost koja će biti svemu narodu.
Matej 2,12 I primivši u snu zapovijest da se ne vraćaju k Irodu, drugijem putem otidoše u svoju zemlju.
Matej 2,19 A po smrti Irodovoj, gle, anđeo Gospodnji u snu javi se Josifu u Misiru.
Na žalost je tako.Гаташе по бројевима... Није зезање уопште, јаке је демоне призивао...Пуна Босна таквих лудака, хоџе су га научиле да врача...
Duhovnik koji ima dar od Boga, njemu ne trebaju nikakvi brojevi i datumi vec ga Sveti Duh usmerava sta da kaze.Sad sam se nešto setio, bilo je i numerologije. Znao je pitati da za datum rođenja.
Та сотона из Привине Главе, је комбиново све врачарије... Од зазивања ситних демона чукањем у дрво, после којих чује ђавоље шапутање имена мртвих рођака или неки твој тешки грех који демони могу откривати хоџи, док грех не исповедиш...Hodze sihirbazi pitaju za ime majke i pisu zapise i hamajlije sto je zabranjeno i po kuranu.
i onda dodje zilot napljuje coveka i ti na to aminujes?Krajem prošle godine, otac Gavrilo se upokojio u Gospodu. Neka mu je večna slava. Amin
znaci slagao si nas da se upokojio u Gospodu? onda mu NIJE vecna slava kako si rekao, povlacis rec?Na žalost je tako.
zikili, jezik cu bre da ti iscupam, samo palacas s njime, ko zmijaТа сотона из Привине Главе,
ajd sad zilote zasto lajes na coveka?Za igumana Manastira Privina Glava ga je postavio Njegovo Preosveštenstvo Episkop sremski gospodin Vasilije 2002. godine, posle smrti igumanije Sofije. Prilikom osvećenja crkve Pokrova Presvete Bogorodice u Privinoj Glavi 14. oktobara 2005. godine, iguman Gavrilo je odlikovan pravom nošenja naprsnog krsta i zvanje arhimandrita.[3]
Umro je u četvrtak, 21. decembara 2017. godine, u Manastiru Privina Glava kod Šida gde je i sahranjen.
Citirao sam članak iz novina na preskok. Nisam ja to pisao. Stavio sam link.i onda dodje zilot napljuje coveka i ti na to aminujes?
onda se nije upokojio u Gospodu, sad verujes zilotiu, promenio si misljenje zbog zilota?
znaci slagao si nas da se upokojio u Gospodu? onda mu NIJE vecna slava kako si rekao, povlacis rec?
ajde kakav si to covek da zbog zilota odjednom promenis misljenje> pa sta ako te pitao kada si rodjen, vi pokojnika sada napadate za demonizam, a za zivota, kako je mogo da bude iguman , a da suruje sa demonima?Citirao sam članak iz novina na preskok. Nisam ja to pisao. Stavio sam link.
Posle sam se setio da me pitao kad sam rođen.
Гаврило је људско зло... Пијани владика Василије га је држао и поред знања да врача, јер му је монах-хоџа плаћао дугове у којима је стално био због бекријања...ajde kakav si to covek da zbog zilota odjednom promenis misljenje> pa sta ako te pitao kada si rodjen, vi pokojnika sada napadate za demonizam, a za zivota, kako je mogo da bude iguman , a da suruje sa demonima?
znaci najgore ste tracare kao i ovaj zmaj, nije to uopste u redu sto radite, pa ne mogu se ljudi optuzivati tek tako, bez ikakvoh dokaza, bar neki argument da ste dali, pa da se razmotri to vase....
zato vam ja nista ne verujem vec sve moram sam da proverim, pa da onda prosudim
ali ne, vi ko vam se svidi svetac, a koga 'ocete da pokopate, vi ... nije to uopste pravicno sto vi radite, nemate nikakvu argumentaciju, lud ko vama veruje na slepo, pa ni sam nisi znao, a znao si ga kao