Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 107.370
ovo mozda fercera kod izdrzavanih lica
Normalno, tako prolaze sponzoruše !
Ali njih ni to ne dotiče, !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo mozda fercera kod izdrzavanih lica
Večeraju muž i žena u elitnom restoranu.
Nakon izvesnog vremena u restoran ulazi super riba, i pravac mužu u krilo:
-Pa gde si ti ljubavi, nema te da se javiš 7 dana, nisi svratio ne pamtim, kada ćemo da se vidimo, zovi me obavezno...
Ustane i ode a žena pita muža:
-Koja ti je bre ova?!
Muž mrtav hladan odgovara:
-Švalerka.
Žena zgranuta:
-Đubre jedno, zar na moje oči, sutra tražim razvod braka, da se nosiš u 3 lepe...
Na to ce muž:
-OK! Sutra dobijaš razvod braka, ali shvati sledeće, kada se razvedeš: nema letovanja po Grckoj, Španiji, Egiptu, Havaijima, nema zimovanja na Alpima, na Zlatiboru, Kopaoniku, nema skupih kola, jahti, šopinga, skupih haljina, nakita, šminke, večera po skupim restoranima...
Žena ućuta...
Nakon par minuta u restoran ulazi njihov poznanik ali ne sa suprugom, već sa nekom drugom ribom! Kada ga je videla, žena upita muža:
-Je li, koja mu je ova ?
- Švalerka.
Na to će žena:
-Naša je lepša!!!
Prica mi drugar juce da je najveci horor za svakog muskarca kad mu se upoznaju zena, devojka i svalerka
jer onda sve tri krenu da se svete...
...isto definitivno vazi i za zene..zamislite da vam se muz upozna sa deckom i svalerom...
Dakle, kako ste se i da li ste se nekad svetile muzu, bivsem decku, decku....
- - - - - - - - - -
Da li je, na kraju krajeva, takva situacija horor za muskarce a komedija za zene ili obrnuto...
zanimljivije mi je kao da li ste se svetile ljudima generalno a ne par-tnerima
svetili
verovatno već bilo
- - - - - - - - - -
mogu i momci devojke u taj skup
mada sad mi se ne sveti ali često sam ovih dana besna obično zanemarim bes ali nešto ga sad gledam
Prica mi drugar juce da je najveci horor za svakog muskarca kad mu se upoznaju zena, devojka i svalerka
jer onda sve tri krenu da se svete...
...isto definitivno vazi i za zene..zamislite da vam se muz upozna sa deckom i svalerom...
Dakle, kako ste se i da li ste se nekad svetile muzu, bivsem decku, decku....
- - - - - - - - - -
Da li je, na kraju krajeva, takva situacija horor za muskarce a komedija za zene ili obrnuto...
ne svetim se nikada, to ide u samo jos gorem pravcu i ne moze da se zavrsi krug osvete
Neka slatka osveta da bude..recimo, ispraznite mu losion posle brijanja i u flasicu stavite ljutu prepecenicu...
- - - - - - - - - -
Ili npr...kad otkrijete da razmenjuje seksi poruke preko telefona sa tamo nekom, zamenite njen broj sa brojem telefona njegovog sefa....
..i zurka moze da pocne...
Ovo je bas kreativna osveta...
pa to ne bih ni da mi je 15
..a to sto oni tebe povredjuju, nikom nista?
Neka slatka osveta da bude..recimo, ispraznite mu losion posle brijanja i u flasicu stavite ljutu prepecenicu...
- - - - - - - - - -
Ili npr...kad otkrijete da razmenjuje seksi poruke preko telefona sa tamo nekom, zamenite njen broj sa brojem telefona njegovog sefa....
..i zurka moze da pocne...
Ovo je bas kreativna osveta...
"Najkreativnija" osveta je biti mod, a ne raditi svoj posao. Godinama.
Е, ко не зна колико је овај форумски народ сујетан и прек још би и поверовао свим овим голупчићима мира.
Na ovom forumu niko nije osvetoljubiv!
U situaciji tokom koje se osecam kao da me je neko povredio ponekad imam potrebu da vratim nazad. Cim splasne uzbudjenje prodje me.
Secam se jedne price od moje sisi. Njena drugarica je bivsem decku, koji ju je prevario, preko TV Novosti (casopis, ne znam da li jos postoji) narucila komplet knjiga Danielle Steel, placanje po prujemu posiljke.
A znam i neku pricu o narucenom uglju. Dosli ljudi i istovarili ispred kuce, jer niko nije bio tu. Ne znam koliko je istina.
evo ja, ali samo ako ima velike sise