- Poruka
- 119.675
Ne znam ali taj ocp epizoda je vrv samo jedan od mnogih siptoma koje sirota zena imaПритајени садиста, није ни чудо што је нашао швалерку.
Tuga
Dzaba dok sama ne ukopca da ima problem ....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ali taj ocp epizoda je vrv samo jedan od mnogih siptoma koje sirota zena imaПритајени садиста, није ни чудо што је нашао швалерку.
Ne znam ali taj ocp epizoda je vrv samo jedan od mnogih siptoma koje sirota zena ima
Tuga
Dzaba dok sama ne ukopca da ima problem ....
Pa kad si intrigantna.Исто као и на форуму, пар пута сам се забезекнула. Особе које не знам, са којима нисам комуницирала, на некој рандом теми крену да износе неке моје изјаве из прошлости од пре ко зна колико месеци или чак година. И да се као свете, покушавају да ме дезавуишу, шта ли.
Ovo da se uramiPa kad si intrigantna.
Ja se sa tobom npr ne bih upustala u rasprave.
Mislim da bi me rasplakala posle druge recenice.
Хајде што знају шта си писала. Него што знају о теби приватно оно што ни сама не знаш. Уз доконе са форума још 5 живота имаш Неки шокира, неки забави.Исто као и на форуму, пар пута сам се забезекнула. Особе које не знам, са којима нисам комуницирала, на некој рандом теми крену да износе неке моје изјаве из прошлости од пре ко зна колико месеци или чак година. И да се као свете, покушавају да ме дезавуишу, шта ли.
To je znak da covjek mora traziti drugu zenu jer je njegova postala dosadna.Код мене у комшилуку, комшија лекар трчао на спрат испод, жена се укочила од шока. И лице и рука. Ни да се помери, ни да проговори. Наишла на мужевљеву преписку са неком женом, сочну и перверзну. А са њом спавао 3 пута недељно у мисионару, само што јој мараму преко очију није стављао, тај фазон. Жена је једва дошла себи. И остала са њим...
Nemoguce, zene vole osvetu.