Osveta

Исто као и на форуму, пар пута сам се забезекнула. Особе које не знам, са којима нисам комуницирала, на некој рандом теми крену да износе неке моје изјаве из прошлости од пре ко зна колико месеци или чак година. И да се као свете, покушавају да ме дезавуишу, шта ли.

Исто као и на форуму, пар пута сам се забезекнула. Особе које не знам, са којима нисам комуницирала, на некој рандом теми крену да износе неке моје изјаве из прошлости од пре ко зна колико месеци или чак година. И да се као свете, покушавају да ме дезавуишу, шта ли.
Pa kad si intrigantna.
Ja se sa tobom npr ne bih upustala u rasprave.
Mislim da bi me rasplakala posle druge recenice. :lol:

Хајде што знају шта си писала. Него што знају о теби приватно оно што ни сама не знаш. Уз доконе са форума још 5 живота имаш :lol: Неки шокира, неки забави.

Код мене у комшилуку, комшија лекар трчао на спрат испод, жена се укочила од шока. И лице и рука. Ни да се помери, ни да проговори. Наишла на мужевљеву преписку са неком женом, сочну и перверзну. А са њом спавао 3 пута недељно у мисионару, само што јој мараму преко очију није стављао, тај фазон. Жена је једва дошла себи. И остала са њим...
To je znak da covjek mora traziti drugu zenu jer je njegova postala dosadna.

Ne treba svetiti se, treba nastaviti dalje,mada zavisi,ako si u drustvu moguce da drustvo tvoje hoce nekad da vrati nesto,ako je nesto za druga ili drugaricu, onda bi trebalo mozda nekad, ali,cak ni onda. Sve to stvara nekakvu losu energiju.Nekad se mora ispraviti nepravda, to nije osveta vec samo isterivanje pravde.

Sto se veza tice, trebas naci muskarca koji je ponosan sto ste zajedno, i cije drustvo tebe prihvata i gleda sa divljenjem, kada si skroz prihvacen nema potrebe za osvetom. Ako naidjes na neku,da tako kazem budalu,koja ce da te ismeje, ili njegovo drustvo zajedno sa njime, onda je to strasno, i takvima i treba da se vrati sve. Znam da to sad nije tema ali eto.Mozda eto jedino to,ako naletis na tako neku budalu od coveka, onda treba da blistas jednog dana da bi dokazala da to mozes ali ako imas srece treba da obratis paznju da ti se to ne desi. Jedino bih se toga mogla setiti.Ako neko moju drugaricu pre svega ponizava i ruzno tretira ili njegovo drustvo,treba osmisliti onda nesto,zauzeti se za tu drugaricu ili druga,jer, dirati nezasticenu devojku je nesto najgore od svega.

Back