Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prica mi drugar juce da je najveci horor za svakog muskarca kad mu se upoznaju zena, devojka i svalerka
jer onda sve tri krenu da se svete...
...isto definitivno vazi i za zene..zamislite da vam se muz upozna sa deckom i svalerom...
Dakle, kako ste se i da li ste se nekad svetile muzu, bivsem decku, decku....
- - - - - - - - - -
Da li je, na kraju krajeva, takva situacija horor za muskarce a komedija za zene ili obrnuto...
Uhvatila si se za pogresnu rec bogi
Prica mi drugar juce da je najveci horor za svakog muskarca kad mu se upoznaju zena, devojka i svalerka
...isto definitivno vazi i za zene..zamislite da vam se muz upozna sa deckom i svalerom...
- - - - - - - - - -
Da li je, na kraju krajeva, takva situacija horor za muskarce a komedija za zene ili obrnuto...
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Nisam se svetila, bilo je dovoljno da ih ostavim uplakane
ali....priznaću jednom...sam poželela da se osvetim...jednom...
kad sam se ujutro probudila, smejala sam se sama sebi ,koje ideje sam imala...mi žene smo stvarno nekad lude
A žena se i jedno i drugo onda, jel?Mozda se devojka voli,a svalerka samo krese? Ubi me terminologija
Osveta je totalna glupost,stvar sujete i nedostatak samopouzdanja..da se prevazidje zelja za osvetom
svaka njemu cast kad moze da namiri sve tri.
Ne mora sve u istom danu, kako je" vračarka" shvatila , ponekad dobar izgovor para vredi
A mozda su one coveku izgovor za neku cetvrtu zanimaciju. One se svete jedna drugoj dok on igra igrice i pije pivo sa drugarima
Ili igra šah na Kališu sa pajtosima
Večeraju muž i žena u elitnom restoranu.
Nakon izvesnog vremena u restoran ulazi super riba, i pravac mužu u krilo:
-Pa gde si ti ljubavi, nema te da se javiš 7 dana, nisi svratio ne pamtim, kada ćemo da se vidimo, zovi me obavezno...
Ustane i ode a žena pita muža:
-Koja ti je bre ova?!
Muž mrtav hladan odgovara:
-Švalerka.
Žena zgranuta:
-Đubre jedno, zar na moje oči, sutra tražim razvod braka, da se nosiš u 3 lepe...
Na to ce muž:
-OK! Sutra dobijaš razvod braka, ali shvati sledeće, kada se razvedeš: nema letovanja po Grckoj, Španiji, Egiptu, Havaijima, nema zimovanja na Alpima, na Zlatiboru, Kopaoniku, nema skupih kola, jahti, šopinga, skupih haljina, nakita, šminke, večera po skupim restoranima...
Žena ućuta...
Nakon par minuta u restoran ulazi njihov poznanik ali ne sa suprugom, već sa nekom drugom ribom! Kada ga je videla, žena upita muža:
-Je li, koja mu je ova ?
- Švalerka.
Na to će žena:
-Naša je lepša!!!