Osveta

Prica mi drugar juce da je najveci horor za svakog muskarca kad mu se upoznaju zena, devojka i svalerka
jer onda sve tri krenu da se svete...:lol:
...isto definitivno vazi i za zene..zamislite da vam se muz upozna sa deckom i svalerom...:rotf:

Dakle, kako ste se i da li ste se nekad svetile muzu, bivsem decku, decku....

- - - - - - - - - -

Da li je, na kraju krajeva, takva situacija horor za muskarce a komedija za zene ili obrnuto...:lol:

Bivsi su bivsi, ne bez razloga. Za mene je ciganisanje vracanje na staro. Tako da mi bivse ne mogu smetati, kao ni buduce ako nakon razlaza nastavimo povremenu, prijateljsku komunikaciju.
Mozemo i da se zblizimo, mi njegove zene, ako nista drugo bar imamo zajednicku temu za ogovaranje :lol: :heart:

Trebalo bi da je tako i obrnuto. Mislim da je tako kod stabilnih, samosvesnih ljudi.

Ono sto se vrlo cesto desava,i sto mi se neobicno svidja,to je sledeca situacija.Sasvim slucajno,potpuno nenamesteno,upoznaju se muz i svaler zene.Konstatuje
i jedan i drugi,da je onaj "drugi" veoma simpatican.I sta vrlo cesto biva.Nastave prijateljstvo,samo sada utroje,u bracnom krevetu.I da sve bude jos lepse,svi troje
shvate,da nikada lepsi seks nisu vodili,nego ovako,kao uspesna "trojka".:D

Prica mi drugar juce da je najveci horor za svakog muskarca kad mu se upoznaju zena, devojka i svalerka
...isto definitivno vazi i za zene..zamislite da vam se muz upozna sa deckom i svalerom...:rotf:

- - - - - - - - - -

Da li je, na kraju krajeva, takva situacija horor za muskarce a komedija za zene ili obrnuto...:lol:

Освета је за ниже облике живота.

- - - - - - - - - -

ne znam
nisam nikad bila u takvim situacijama
ovako sa strane djeluju glupavo
al okej
svakom svoje

- - - - - - - - - -

Koji bre horor, ladno organizuješ četvorku i sasečeš pomisao o osveti u korenu. :mrgreen:

Nisam se svetila, bilo je dovoljno da ih ostavim uplakane:cool:

ali....priznaću jednom...sam poželela da se osvetim...jednom...
kad sam se ujutro probudila, smejala sam se sama sebi ,koje ideje sam imala...mi žene smo stvarno nekad lude

Poslednja izmena:
Osveta je totalna glupost,stvar sujete i nedostatak samopouzdanja..da se prevazidje zelja za osvetom

Tako je !

Male i pakosne duše se svete !
Uzmeš samo kaput i izadješ preko vrata .ta tišina zna da zaboli više !

" Vrhunac vernosti ? U trećem braku, a sa istom švalerkom još uvek " :D

Poslednja izmena:
Večeraju muž i žena u elitnom restoranu.
Nakon izvesnog vremena u restoran ulazi super riba, i pravac mužu u krilo:
-Pa gde si ti ljubavi, nema te da se javiš 7 dana, nisi svratio ne pamtim, kada ćemo da se vidimo, zovi me obavezno...
Ustane i ode a žena pita muža:
-Koja ti je bre ova?!
Muž mrtav hladan odgovara:
-Švalerka.
Žena zgranuta:
-Đubre jedno, zar na moje oči, sutra tražim razvod braka, da se nosiš u 3 lepe...
Na to ce muž:
-OK! Sutra dobijaš razvod braka, ali shvati sledeće, kada se razvedeš: nema letovanja po Grckoj, Španiji, Egiptu, Havaijima, nema zimovanja na Alpima, na Zlatiboru, Kopaoniku, nema skupih kola, jahti, šopinga, skupih haljina, nakita, šminke, večera po skupim restoranima...
Žena ućuta...
Nakon par minuta u restoran ulazi njihov poznanik ali ne sa suprugom, već sa nekom drugom ribom! Kada ga je videla, žena upita muža:
-Je li, koja mu je ova ?
- Švalerka.
Na to će žena:
-Naša je lepša!!! :zkez:

Večeraju muž i žena u elitnom restoranu.
Nakon izvesnog vremena u restoran ulazi super riba, i pravac mužu u krilo:
-Pa gde si ti ljubavi, nema te da se javiš 7 dana, nisi svratio ne pamtim, kada ćemo da se vidimo, zovi me obavezno...
Ustane i ode a žena pita muža:
-Koja ti je bre ova?!
Muž mrtav hladan odgovara:
-Švalerka.
Žena zgranuta:
-Đubre jedno, zar na moje oči, sutra tražim razvod braka, da se nosiš u 3 lepe...
Na to ce muž:
-OK! Sutra dobijaš razvod braka, ali shvati sledeće, kada se razvedeš: nema letovanja po Grckoj, Španiji, Egiptu, Havaijima, nema zimovanja na Alpima, na Zlatiboru, Kopaoniku, nema skupih kola, jahti, šopinga, skupih haljina, nakita, šminke, večera po skupim restoranima...
Žena ućuta...
Nakon par minuta u restoran ulazi njihov poznanik ali ne sa suprugom, već sa nekom drugom ribom! Kada ga je videla, žena upita muža:
-Je li, koja mu je ova ?
- Švalerka.
Na to će žena:
-Naša je lepša!!! :zkez:

ovo mozda fercera kod izdrzavanih lica

Back