Osveta 2. put!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Recimo da sam se opametila...
Ono je bila losa kombinacija besa i pozamasne kolicine alkohola...

Ali ipak ne garantujem sta ce se desiti kad ga budem videla...
Mada, sigurno ce biti daleko bezazlenije od telesnog sakacenja i unistavanja pokretne i nepokretne imovine....

[quote="DON
Pa mora da ti kazem upravo to sto neces.Osveta nije nikad resenje.Pazi,bila si s tipom 3 meseca,ni malo ni mnogo.Ali,ako je nalazio zadovoljstvo u tebi,znaci da mu je stalo do tebe.Makar samo sexualno.Uskrati mu to do cega mu je najvise stalo,udahni zivot,okreni stranu,gle kolko frajera ima....
Pozdrav[/quote]

Moram da kazem da se slazem sa Donom.
Koj' ce ti on?
I sama kazes da si zgodna, da ti prilaze momci...,zasto hoces da i dalje posvecujes paznju Njemu,ta nije te vredan.

Ok, prvi put kada se ova tema spomenula, pitanje je bilo koliko je to moralno i bla, bla, bla....
Mene to trenutno ne zanima!
Bila sam u vezi 3 meseca sa tipom, a sve vreme sam bila druga! A to naravno nisam znala do pre 3 dana...
Ja sam mu posluzila samo za pokazivanje i za jos nesto, ali na kraju se vratio svojoj dosadnoj devojci....
A jedino sto ja sada zelim je osveta!!!!!!

Ali kakva??????!!!!!!!!!!!

Samo da naglasim, varijanta da ja njoj kazem za nas nije moguca, jer o njoj ne znam gotovo nista i ne mogu da dodjem do nje. A nije moguca ni varijanta da ga pravim ljubomornim, jer je cinjenicno stanje da ja dobro izgledam, i da mene startuju tipovi, i to se desavalo i u njegovom prisustvu, tako da je on malo oguglao na sve te stvari...

I molim vas nemojte da kazete da je osveta samo gubljenje vremena i energije... Kao ni da je to potez ocajnice!!!! Kao ni da ce Karma sve to sama srediti!!!!
Zelim da pati, i to je ljudski!
Samo mi treba konkretan savet!!!!

Konacno i nesto normalno ovde. Jel zna neko skor? Do sad je mozda i izasla iz bajboka :mafijas:..

Moracu da te razocaram,u tvojoj nameri,da se "osvetis" svom bivsem decku (ranije se to zvalo ljubavnik).Samim tim,
sto smisljas "osvetu",ti pokazujes da ti je do njega,i dalje stalo,i da si duboko povredjena,sto te je ostavio.Dakle,svaka
"osveta",u svom osnovnom znacenju,spada u red primitivnih nacina,koje neko preduzima,u resavanju nekog problema,
kojim je njemu,naneta dusevna bol.Ako zelis stvarno,da svom bivsem decku,pokazes koliko te on uopste vise ne
interesuje,onda je najbolja i najbolnija "osveta",da ga totalno ignorises,kao da on ne postoji,i kao da nikada nisi ni cula
za njegovo postojanje.Veruj mi.Vece uvrede i povrede ega,za muskarca ne postoji.Potpuno ignorisanje njegove licnosti,
njega ce vise povrediti,nego sve "osvete" koje si smisljala da mu priredis.

Ok, prvi put kada se ova tema spomenula, pitanje je bilo koliko je to moralno i bla, bla, bla....
Mene to trenutno ne zanima!
Bila sam u vezi 3 meseca sa tipom, a sve vreme sam bila druga! A to naravno nisam znala do pre 3 dana...
Ja sam mu posluzila samo za pokazivanje i za jos nesto, ali na kraju se vratio svojoj dosadnoj devojci....
A jedino sto ja sada zelim je osveta!!!!!!

Ali kakva??????!!!!!!!!!!!

Samo da naglasim, varijanta da ja njoj kazem za nas nije moguca, jer o njoj ne znam gotovo nista i ne mogu da dodjem do nje. A nije moguca ni varijanta da ga pravim ljubomornim, jer je cinjenicno stanje da ja dobro izgledam, i da mene startuju tipovi, i to se desavalo i u njegovom prisustvu, tako da je on malo oguglao na sve te stvari...

I molim vas nemojte da kazete da je osveta samo gubljenje vremena i energije... Kao ni da je to potez ocajnice!!!! Kao ni da ce Karma sve to sama srediti!!!!
Zelim da pati, i to je ljudski!
Samo mi treba konkretan savet!!!!
ok je osveta ali kad te neko konkretno namerno povredi za sicu neku,ovo je ocigledno bilo da si neiskusna ili vecina pristaje da bude 5a 6a

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back