Сећам се тог стрипа али га нисам читао али многи народи имају послепотопну традицију нарочито страри кавкаски народи Јермени и Хајак Нојев унук па Турци и много њих , да ти кажем историја онако мистски прихвата насељавање Словена у источну Европу после потопа мислим да је то био руски тренд!
Синхроно србима у панонији Пречанима који су ту много пре Црнојевића од Стефана Лазаревића у Војводини Срему и тд. делом митски су прихватили да су сви дошли са Косова као и Црногорци , Код Шваба постоји такође урбани мит да они потичу од Германа из Паноније у 4 веку и да су ту остали док су други Германи продужили на запад
Па није ли хитлер био Мајка Мара тих заблуда и митова тражења корена у Индији од древних аријеваца то смо увезли од вас за закашњењем од 60 година па знаш да овде све касни
Не него озбиљно ниси схватио спор Тибор Живковић тврди да је Срба било од 3-10% а успели су да славизирају староседеоце и да им наметну име а Римљани то нису могли да ураде!
Па сам ја оно написао на конто бројности Срба а не да смо ту од потопа а да би језик одржаки као неписмени на Балкану и успели да потиснемо латинофоне староседелачке језике и задржимо јединствен језик неписмени морало нас је бити више!