Osudjena Natasa Kandic za klevetanje Tomislava Nikolica!!

Iz pristojnosti sam napisao, i ponavljam, uvažavam te ko sagovornika ali neki tvoji stavovi su tragični.
Vidim dosta frustracije u tvojim postovima, ne znam šta ti je nekad neki pravnik ili pravnica uradila, ali budi uveren da oni nisu gospodari života...

Otvori neku temicu, da ne spamujemo ovde.
Ama mrzi me da pričam o pravu ili pravnicima,svaki put se zgrozim kad se desi da budem prisiljen da ispoštujem neku pravničku proceduru.Ništa lično,stvarno nemam volje da pričam o stvarima koje se kose sa zdravim razumom a onome ili onima koji su ih pravili ne odgovara da budu jednostavne.;):hvala:

Ama mrzi me da pričam o pravu ili pravnicima,svaki put se zgrozim kad se desi da budem prisiljen da ispoštujem neku pravničku proceduru.

Sam si pokrenuo priču, ja ne insistiram. ;)

Ništa lično,stvarno nemam volje da pričam o stvarima koje se kose sa zdravim razumom a onome ili onima koji su ih pravili ne odgovara da budu jednostavne.;):hvala:

Kompleksno pitanje. Ništa lično nije bilo ni sa moje strane. :hvala:

ovakvo stavljanje pod mikroskop i hvatanje za par reci je nezabelezeno

pa rezimski aktivisti zatrpavaju postovima tipa `sad se bolje zivi, zar ne` i hvalisanjem svojih partijskih vodja, sve pausalno, a ovde se raspravlja detaljno o ulozi pravnika.
pa najcrnja korupcija je u sudovima, opstinama, ministarstvima, vladi. sve pravnik do pravnika

san svakog pravnika je da se obogati, a kako? pa zna se! preko tudje muke i nesrece

pa rezimski aktivisti zatrpavaju postovima tipa `sad se bolje zivi, zar ne` i hvalisanjem svojih partijskih vodja, sve pausalno, a ovde se raspravlja detaljno o ulozi pravnika.
pa najcrnja korupcija je u sudovima, opstinama, ministarstvima, vladi. sve pravnik do pravnika

san svakog pravnika je da se obogati, a kako? pa zna se! preko tudje muke i nesrece
**bi ga 27e,nisam u pravu.Provalili su da sam radnik samoupravljač.:rotf::super:

Tema je : Osudjena Natasa Kandic za klevetanje Tomislava Nikolica!! :lol:

Nemojte spamovati. :roll:

Back