Ostavite podatke o rodjenju-godina 2007

• Začetnik teme Začetnik teme Silko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
istovremeno (da se vratim na ovu Venera Saturn relaciju) pomalo mazohizma, ti patis, jer volis da patis....Venera u prvoj uvijek sarmantna, privlacna, u Blizancima, definitivno sarmantna, osvaja, sa Hironom, na asve to seksualna...eroticna, ali nadasve ugrozena Uranom i Saturnom. Raskorak izmedju zelja i stvarnosti, nikad ono zadovoljstvo, potpuno, kojem tezis

Bok!
Za mene kao da je vrijeme stalo. Izgledam balavo, imam 29 godina, a izgledam kao da imam 18 godina. Znam da ce netko reci to je super, ali kada vas citav zivot ispituju npr; da li si maturirala, koji ces faks upisati, to vam lagano ide na zivce. Zavrsila sam španjolski i komparativnu književnost. Radim posao (mediji) koji nema veze s faksom. U braku sam godinu dana s lavom. Pokusavamo dobiti dijete, ali nam bas ne ide. Inace, za sve stvari u zivotu moram se dobro pomuciti ili cekati. Ambiciozna sam, nestrpljiva, mrzim ulizice, licemjerje. Ne dam se od nikoga, oprostite na izrazu, zajebavati. Imam izrazenu intuiciju, volim crtati krizeve, pjevati (iako nemam sluha).
Rodjena sam 12.04.1978., 04.15h (ujutro) u Zagrebu.
Unaprijed hvala

jeja0905:
Za pocetak da otkrijem nesto o sebi, hm...nazalost sam nekreativna osoba koja je se boji da ostane sama, pa joj se to na kraju i desi. Odrasla sam bez roditelja (hvala Bogu, zivi su), od kakvih sam dobra sam :). Neki drugi put mozda otkrijem jos nesto, trenutno mi nista ne pada napamet, kao sto rekoh nekreativna :)
A, sada ono zbog cega smo svi tu: RODJENA U BEOGRADU 09.maja 1980. u 3:20h posle ponoci
Zeljno iscekujem odgovor

Ja sam znaci ispala iz kombinacije :(
sta bi trebalo da uradi covek kako bi privukao tvoju paznju i dosao na red? :roll:

jeja0905:
Ja sam znaci ispala iz kombinacije :(
sta bi trebalo da uradi covek kako bi privukao tvoju paznju i dosao na red? :roll:

Niko ne kaze da si zauvek ispala iz kombinacije..

Ali da se nisi potrudila dovoljno - nisi, i to bas zbog toga sto si nekreativna trebala si svatiti da trebas detalje malo zaciniti! Dakle, odrasla si bez roditelja - objasnis kako?

Pozdrav!! 8-)

Za BgDevojcicu...
...zato si mi delovala tako poznato!!

Ne zameri, imao sam dosta posla ovih dana i nekoliko klijenata, pa nisam zeleo umoran da ti radim HOROSKOP, a imam dosta toga da ti napisem - jer je tvoj horoskop veoma zanimljiv za svakoga (videla si kako ti pisu - samo za to treba da imam pice od tebe!! :) )

Bice toga dosta, a mislim da cu ti konacnu analizu dati ovaj vikend - bar se nadam!!

Pozdrav i cuvaj se..(od raznih pecurkica!)

Btw mislim da je droga nesto sto treba izbegavati... ali kako odoleti takvoj situaciji... to bas jeste bio pravi dozivljaj...

Inace sam vise puta dozivela i dopustila stvari kojih se racionalno klonim... ali prosto mi zivot nemece ponekad situacije koje zaista mislim ne treba propustiti... stvari koje citam samo u knjigama...cak ni film ne moze da prenese takav utisak ni dozivljaj... Bitno je razgraniciti sta je stvarnost a sta iluzija... i kada vredi prepustiti se izulziji... takvih trenutaka je zaista malo!!!

BgDevojcica. Sta cu mene zainteresovala njena puna 12 kuca. :( Mesec u 12 daje osobu koja je uglavnom nezadovoljna emotivnim statusom i jos kao dete je imala ili veliku porodicu u kojoj nije bilo vremena da se poklanja licna paznja ili majku koja je previse zaposlena i odvojena cesto od deteta, ponekad cak majka koja napusta dete; tako da osoba navikne na ispoljavanje emocija iskljucivo na ne-licnoj osnovi, dakle lakse joj je da voli beskucnike, usvaja pse lutalice ili hrani komsije nego da se emotivno veze. stavise, idu joj na zivce osobe koje iznose previse licne i emotivne stvari, koje duboko kopaju po emocijama - stoga uglavnom ovakva osoba naleti na Raka ili nekog s jakim Mesecom da je poduci emotivnoj "frustraciji" i dodirne duboko i sasvim ubode na najranjivije mesto. Ko je taj ?

Mogu li i ja da dobijem odgovor na pitanje o buducnosti?
Najvise me interesuju 5 i 6 kuca .......... mada, interesuje me i sta mi znaci Mars i Uran u kvadratu!!!???
Vec su mi prognozirali neku ljubav tokom leta.......ali jos nista......a ja cekam!
I pitala bih u vezi posla......radim i dobro mi je, ali otvaraju mi se i neke nove mogucnosti!

11.12.1977. 14:15 Kikinda
Pozdravcic

I ja bih volela da cujem misljenje a sta bi bilo interesantno reci o meni?! Jedino sto mi je strano je gazenje preko mrtvih! Prava vaga,merkur,mars,uran,pluton,sunce u vagi.Mesec i venera u devici.Retrogradni saturn u blizancima! Kroz zivot trcim u potrazi za osobom koja me moze ispratiti ali svi posustanu posle izvesnog vremena.Ono sto volim su zivotinje i automobili.Sad sam nasla da zavrsavam fax i to dosta uspesno s obzirom na gomilu nezdravih stvari u zivotu ali sta cemo kad volimo sve da probamo! Dosta sam analiticna i samoanaliticna,nekad velika vrednica,nekad teski hedonista.Ovo je krajnje sazet opis mene,kada bih trebala pisati o svom zivotu,to bi verovatno trajalo danima.Mozda zvuci pretenciozno ali tako je.Skoro da zaboravim,ne znam sto su mi vage slaba tacka?! A godina proizvodnje?! 05.10.1972. 21:20 Novi Sad

Ljudi caos!!!
ja sam nova ovde...
Dodjoh po par saveta,nemam pojma sta me konkretno interesuje...
MA SVE,rodjena sam 17.02.1988.vreme 7:30,dan ne znam....
Nenormalno volim svoj horoskopski znak ...VODOLIJA...
Pogotovo mjuzikl HAIR ako je ko gledao,ima divna pesma age of aquarius...
Koliko god da se trudim da saznam nesto vise o tome ne vredi...
Jedno vreme sam se druzila sa Nostrodamusom i fenomenalan je...
saljite,saljite MOLIM VAS...
POZZZZZZZZZZZZZZZ....

Hajde da vidim da li ce i na mene neko obratiti paznju..
Rodjena sam 06.10.1979. u Ljubljani, Slovenija, u 21:45. Dakle, horoskopski znak je vaga, podznak - rak zbog cega sam ja cista emocija, kako kazu, a i sama to osjecam na svojoj kozi - znaci sitnica mi treba da se rasplacem i raspekmezim, tako da Silko pazi da se ne izgalamis na mene;) Sala naravno.
Dakle, prva i najbitnija karakteristika mi je veoma izrazena emotivnost i to je nesto sto me cesto zna ovako da "ubija" jer nisam u stanju da prihvatim neke po mene teske situacije. Znaci ovo bi vise doslo kao mana?:)
Priznajem da radim na tome da budem manje emotivna, ali tesko mi ide jer je to jednostavno nesto sto je ucrtano u moj psiholoski opis.
Inace citav zivot sanjarim da proputujem i da vidim neke druge zemlje jer sam jako zainteresovana da ih vidim, posjetim i proucim, da upoznam neke druge kulture i neke druge ljude, druge mentalitete, kao recimo Tajland i Ameriku ili Kanadu ali mi to nazalost finansijske prilike i neke druge okolnosti do sada nisu dozvoljavale ali ja ne prestajem da se nadam. I to je jos jedna od mojih karakternih osobina - vjeciti i nepopravljivi optimista.
Obozavam da plesem jer smatram da je ples odlican nacin za izbacivanje stresa i negativne energije.
Mada moram da priznam da me ponekad uhvati neka cudna letargija pa sam u stanju danima da sjedim u kuci i gledam kako se zivot odvija.
Tako i sada...trenutno je moj centar vasione jedan lav koji me propisno muci a za kojeg sam spremna i svoj zivot dam...sto znam da nije dobro, ali srce je uvijek jace od razuma. Jako patim, i svaki moj dan pocinje u suzama sto je i normalno ako se vratimo gore na pocetak svega gdje sam rekla da sam emotivna vaga-rak.
Takodje se interesujem za jezike, pa tako za tri jezika (ne ukljucujuci)maternji mogu da kazem da znam vise nego dobro i stalno se usavrsavam u toj oblasti.
Jako sam ambiciozna i tezim da budem sto uspjesnija i mislim da mi na tom nekom poslovnom polju ide zaista dobro i da sam makar u tom domenu rodjena pod sretnom zvijezdom...ali zato u ljubavi cesto nemam srece i cesto patim, a sada cini mi se najvise:( Sada sam prvi put u zivotu osjetila da sam pronasla ljubav svog zivota, ali on je jednostavno - ispario i nestao uz par utjesnih rijeci koje me uzgred budi receno nisu nimalo utjesile tako da patim zbog njega vec mjesecima i pitam se do kada ce sve ovo da traje i kada ce doci dan kada cu se probuditi i shvatiti da ga vise ne volim? Nikada?
Pored plesa, upraznjavam jogu i pilates.
Mozda za kraj da kazem da mi nikada ni na kraj pameti ne bi
bilo da namjerno nekoga povrijedim, osujetim, zavidim, potkacim.. uvijek prije
izaberem sebe i da sebi naudim, nego drugome neprijatnost da pricinim. Stalno se
trudim da ne povrijedim nijedno zivo bice..Eto, i vegetarijanac sam, ne jedem meso
iz moralnih razloga.
Eto...to bi bilo to u nekim kracim crtama a nadam se i bicu zahvalna Silku ili bilo kome drugom ko bi bio voljan i nasao vremena da mi pogleda natalnu kartu.
Pozdrav

Heh, tek sad vidim da su potrebna 23 reda da bi bio uzet u razmatranje:) A ja napisah mnogo vise i to je jos jedna stvar koju nisam dodala - volim da pricam (citaj brbljam), i smatram sebe poprilicno elokventnom a i jako kreativnom a i imam tu srecu da se bavim poslom u kome moja kreativnost moze da dodje do izrazaja.
Pozdrav jos jednom.

Silko, pa gde si nestao?

EVo bas sam sad malo popila, sama, pa nije neki greh, zar ne? Opustanje pred naporan radni dan...
:)
Ne znam do kog nivoa sam stigla, ali da se trudim i da smisljam sta da kazem da bih te zaintrigirala ne mogu... Mada verujem da kad bi bacio pogled na moju kartu... hm... Nema veze... Trenutno sam u nekoj intrigantnoj ljubavoj semi, pa i nije bas trenutno...ali neocekivani preokreti ..i bas me zanima sta kaze horoskop oko toga....ako kaze nesto....Bye... To sto si nas sve zapostavio mozes da opravdas jedino putem u Fabulous Las Vegas!!!

Niko mi nije radio natalnu kartu-na sekirajte se- ne trazim ni sad :wink: .Volela bih nesto da saznam o podznaku blizanca u raku jer sam tek nedavno otkrila svoj podznak!Muski mi je BIK/mislim isto blizanac/.Moj rodjendan:16.7.1968.u 1 i 15/posle ponoci/Pancevo.
O sebi?Pa malo dobrog,malo loseg:kreativna,pozitivna/namerno necu da kazem EMOTIVNA/tvrdoglava,hirovita...
P.S.Ako moze nesto o poslu/zaposlenju/?

21.8.1989. Banja Luka
Dobre osobine: postena,iskrena,uvjek dobronamjerna,zrtvujem se za druge
Lose: previse emotivna,al stvarno previse,stvaram laznu sliku o ljudima(uvijek u njima vidim dobro,pripisujem im osobine koje nemaju),veoma lako se vezem,ljubomorna,analiticar
nesto da napisete o ljubavi i skoli ako moze
hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back