Hajde da vidim da li ce i na mene neko obratiti paznju..
Rodjena sam 06.10.1979. u Ljubljani, Slovenija, u 21:45. Dakle, horoskopski znak je vaga, podznak - rak zbog cega sam ja cista emocija, kako kazu, a i sama to osjecam na svojoj kozi - znaci sitnica mi treba da se rasplacem i raspekmezim, tako da Silko pazi da se ne izgalamis na mene

Sala naravno.
Dakle, prva i najbitnija karakteristika mi je veoma izrazena emotivnost i to je nesto sto me cesto zna ovako da "ubija" jer nisam u stanju da prihvatim neke po mene teske situacije. Znaci ovo bi vise doslo kao mana?
Priznajem da radim na tome da budem manje emotivna, ali tesko mi ide jer je to jednostavno nesto sto je ucrtano u moj psiholoski opis.
Inace citav zivot sanjarim da proputujem i da vidim neke druge zemlje jer sam jako zainteresovana da ih vidim, posjetim i proucim, da upoznam neke druge kulture i neke druge ljude, druge mentalitete, kao recimo Tajland i Ameriku ili Kanadu ali mi to nazalost finansijske prilike i neke druge okolnosti do sada nisu dozvoljavale ali ja ne prestajem da se nadam. I to je jos jedna od mojih karakternih osobina - vjeciti i nepopravljivi optimista.
Obozavam da plesem jer smatram da je ples odlican nacin za izbacivanje stresa i negativne energije.
Mada moram da priznam da me ponekad uhvati neka cudna letargija pa sam u stanju danima da sjedim u kuci i gledam kako se zivot odvija.
Tako i sada...trenutno je moj centar vasione jedan lav koji me propisno muci a za kojeg sam spremna i svoj zivot dam...sto znam da nije dobro, ali srce je uvijek jace od razuma. Jako patim, i svaki moj dan pocinje u suzama sto je i normalno ako se vratimo gore na pocetak svega gdje sam rekla da sam emotivna vaga-rak.
Takodje se interesujem za jezike, pa tako za tri jezika (ne ukljucujuci)maternji mogu da kazem da znam vise nego dobro i stalno se usavrsavam u toj oblasti.
Jako sam ambiciozna i tezim da budem sto uspjesnija i mislim da mi na tom nekom poslovnom polju ide zaista dobro i da sam makar u tom domenu rodjena pod sretnom zvijezdom...ali zato u ljubavi cesto nemam srece i cesto patim, a sada cini mi se najvise

Sada sam prvi put u zivotu osjetila da sam pronasla ljubav svog zivota, ali on je jednostavno - ispario i nestao uz par utjesnih rijeci koje me uzgred budi receno nisu nimalo utjesile tako da patim zbog njega vec mjesecima i pitam se do kada ce sve ovo da traje i kada ce doci dan kada cu se probuditi i shvatiti da ga vise ne volim? Nikada?
Pored plesa, upraznjavam jogu i pilates.
Mozda za kraj da kazem da mi nikada ni na kraj pameti ne bi
bilo da namjerno nekoga povrijedim, osujetim, zavidim, potkacim.. uvijek prije
izaberem sebe i da sebi naudim, nego drugome neprijatnost da pricinim. Stalno se
trudim da ne povrijedim nijedno zivo bice..Eto, i vegetarijanac sam, ne jedem meso
iz moralnih razloga.
Eto...to bi bilo to u nekim kracim crtama a nadam se i bicu zahvalna Silku ili bilo kome drugom ko bi bio voljan i nasao vremena da mi pogleda natalnu kartu.
Pozdrav