Ostavite podatke o rodjenju-godina 2007

• Začetnik teme Začetnik teme Silko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ja prosto ne mogu da verujem da ovu temu do sada nisam video!!! Drago mi je sto se Silko vratio. moji podaci 12.6. 1986. 15:15 Beograd.
nesto o meni: i ja sam bio sahista! Sa nekih 13-14 godina sam osvojio 1. kategoriju u Sahovskom savezu Beograda ali onda su pritegle neke druge obaveze malo me je i smorilo pa sam batalio. U svakom slucaju kad imam s kim i danas uvek radio odigram koju partiju i mislim da sam ok igrac.
Nadam se da cu jednom doci na red :)

Silko :D :D :D
Znaci vau....Come back u velikom stilu :D :D :D
ja sam tu i dalje...svugde negde...i jako bi mi bilo drago da mi pomognes....nekako...zanima me zdravlje...bojim se...opet mi je dijagnostikovano sto i pre...tumori na stitnoj zlezdi...i strasno bih volela da znam sadasnjost,buducnost po tom pitanju... :roll:
i nikad necu razumeti ...bila sam dete i probala sam drogu..sad to vise nisam i ne koristim je :shock:
Nikad u zivotu mi to ne bi palo napamet a imala sam je na pola ,metra ispred sebe...ali bukvalno-sta god sam htela mogla sam nabaviti...tako samo unistavas sebe :roll:
cemu to... :roll:

Za BgDevojcicu...
...dosla si tiho i usla u legendu!

[font=&quot]Prelazim na analizu preko HARMONIKA. To radim kad mi bas i nije mnogo jasno sta se tu ustvari zbiva? A takva je nasa BgDevojcica..
BgDevojcicaWRIJC1-1.png

[/font] Da napomenem da kod ovoga gledam samo ono najbitnije, a to su konjukcije i opozicije! Mogu se gledati i trigoni, kao i kvadrati, sekstili..ali najbolje se protok energije vidi na onome sto je u svacijoj karti najjace!!

Ovo iznad je prvi harmonik tj. natal – naravno da je on najbitniji za proveru da bi se video pocetak energetskog niza:

1. stelijum u BIKU – cine ga Merkur, Mesec i Sunce (konj. Sunce)

2. opozicija Meseca i Merkura sa Plutonom

3. opozicija Venere i Saturna (nije blizak), kao i u manjoj meri T kvadrat sa Jupiterom kao prstom i u opoziciji sa Uranom (nisu preterano bliski aspekti)

4. egzaktni trigon Marsa(iz Jarca) i Sunca

5. konjukcija Severnog cvora i Merkura (interesting!!)

BgDevojcicaWRIJC2-1.png

Ovde se ne zadrazavamo na znacima vec samo najbitnije:

1. konjukcija Jupitera i Merkura (u strelcu!) – nije ni cudo da pokusavas studije da zavrsis, a zavrsila bi ih i mnogo pre da nije bilo toga sto je bilo!

2. Venera (iz Skorpije – slucajno!) i dalje nastavlja da bude nesrecna - opozicija sa Neptunom

3. konjukcija Urana i Plutona nije bitna

4. trigon Sunca i Marsa cemo samo spomenuti ( u harmonicima se egzaktni aspekti ponavljaju – to je i inace razlog zasto astrolozi prvo pogledaju one aspekte koji su najblizi orbisom!!)

BgDevojcicaWRIJC3-1.png

Ovaj harmonik nam vec pokazuje jaku energetsku jacinu:

1. konjukcija Marsa i Venere (gde, pa u Biku..)

2. opozicija Sunca i Meseca (sukob Jina i Janga)

3. Pluton u konjukciji sa Severnim Cvorom (karma!)

4. Merkur i Uran u konjukciji

[font=&quot]5. Jupiter je u opoziciji sa Marsom i Venerom

BgDevojcicaWRIJC4-1.png

[/font]

Peti harmonik koji daje uvid u neciju predodredjenost za igru (tj. zelju da se bude van svih problema!), je veoma snazan:

1. Sunce konj. Uran

2. Jupiter konj. Neptun

3. Mars konj. Pluton

4. Merkur konj. Saturn

5. Venera opozicija Mesec

Ovo odavno nisam video – da su sve planete ukljucene u neki jak aspekt !!(i to u parovima) Sad mi je vec jasnije zasto si usla u sve todelovalo ti je kao odlicna igra!!

BgDevojcicaWRIJC5-1.png

Na srecu vidim da je i sedmi harmonik jak! On govori o teznji za samokontrolom i unutrasnjom disciplinom.

1. konj. Marsa, Merkura i Severnog cvora

2. Sunce opozicija Venera (svugde je aktivna ta Venera!)

3. konj. Meseca i Jupitera

4. Uran u opoziciji sa Marsom i Merkurom (on sam se nalazi na Juznom cvoru) Ovaj aspekt te je naterao da tezim putem dodjes do spoznaje o tome da moras da se kontrolises i da ti vise ne prija da gledas ljude oko sebe, koji sve vise tonu, postaju sve zavisniji i sve manje raspolozeni za igru. Da gledas ljude sa tako malo KONTROLE...

BgDevojcicaWRIJC6-1.png

Deveti harmonik je veoma bitan i u Vedskoj astrologiji se bez njegovog ucesca tj. razmatranja ne moze dati nijedna razumna analiza! Ovo je veoma vazno za sva pitanja vezana za brak i pitanja porodice tj. zajednice sa drugim osobama.

1. konj. Sunca sa Marsom i Saturnom i sve one u opoziciji sa Jupiterom (sudbina!!)

2. egzaktna opozicija Neptuna i Plutona

Vrlo malo potencijala ovde ima, tako da je to znak da ces jako tesko – a to je sve vezano i za tvoj odnos sa ocem, da se vezes za nekog ZA CEO ZIVOT!

BgDevojcicaWRIJC7-1.png

U jedanaestom harmoniku osoba tezi ispunjenju i tu se bas zbog toga moze posegnuti i za narkotickim sredstvima:

1. konj. Sunca i Neptuna(on je i na Zmajevom juznom cvoru – sudbina!) opozicija sa Merkurom i T-prst Mesec (sve ovo je u promenljivim znacima) – zbog izgubljenog odnosa sa ocem (koji nije hteo ili znao da ti pomogne tj da se postavi!), a sve u zelji da nadjes nesto novo..nesto sto ce te manje podsecati na nesavrsenost svojih roditelja – si usla u zacarani krug!

2. konj. Saturna, Plutona i Jupitera

BgDevojcicaWRIJC8-1.png

Trinaesti harmonik tezi da se uzdigne iznad obicnosti...

1. konj. Meseca i Marsa (kroz seks moze, naravski..)

2. Saturn u konj. sa Neptunom, i oba u opoziciji sa Uranom (ljudi iz tvog okruzenja su te zaista zapamtili po necemu, a ti znas i po cemu!!)

BgDevojcicaWRIJC9-1.png

Idemo jos dalje u APSTRAKCIJU:

1. Saturn u opoziciji sa Plutonom

2. konj. Merkura i Venere

3. Jupiter je u konj. sa Uranom

BgDevojcicaWRIJC10-1.png

Devetnaesti harmonik pokazuje jak interes za poeziju, umetnost ili muziku:

1. opozicija Meseca i Neptuna

2. Saturn se nalazi na Juznom mesecevom cvoru

3. Venera u opoziciji sa Plutonom (nema Venere ni u jednoj harmoniks karti bez odredjene aktivacije – to govori o onoj tvojoj osobenosti da brzo sa nepoznatim ljudima uspostavljas blizak emotivni kontakt!)

4. Jupiter u opoziciji sa Uranom

BgDevojcicaWRIJC11-1.png

Na kraju dajem i kartu iz koje se dodatno tumace ZNACI planeta (ovo je posebno bitno kod horoskopa Blizanaca – posebno se odnosi na Asc i Mesec):

1. Stelijum u RIBAMA, Sunce-Mars-Neptun-Pluton (to je ono sto mi fali sve vreme – kako bre BIK da udje u sve ono??) Sad mi je lakse jer su ipak tu umesane i slabasne, povodljive RIBE...

2. Venera (normalno!) u opoziciji sa Saturnom – stoji ti stariji muskarac (mozda sam to ja?)

Rekapitulacija sledi kad mi se slegne ovo poslednje..:lol:

[font=&quot]...nastavice se..[/font]

Pa eto, moji podaci su 24.10.1976 izmedju 7:15 i 9:15 ujutro. Mama malo brka ko je kad rodjen ili sam ja u 7i 15 ili brat u 7i 15, ali ipak je neko od nas dvoje rodjen u 7 i 15 a drugi u 9 i 15. Veliki sam ljubitelj zivotinja imam kuce koje sam nasla tek rodjeno u kontejneru sad vec ima dve godine i ona je moj ceo svet , takodje obozavam motore trenutno vozim piaggo. Nadam se da je dovoljno podataka o meni sad ste vi momci na redu.

Za andja_stay_cool

..znam da si i ranije trazila horoskop!

..mala podudarnost...?! 8-)

U temi - Ostavite podatke o rodjenju:
09.02.2006., 22:53
01.08.1988. u 02.15 Novi Pazar..thanx

i odgovor:
10.02.2006., 07:16
Za Andja stay cool- rodjena u ponedeljak, pod uplivom Jupitera, finalni dispozitor Sunce..
Koncentrišem se..voliš jarke boje, zabave, poznanstva. Šarmantna si, kada ti je stalo do nečega...Znaš biti veoma neodlučna i dvoumiti se oko sitnica - kad kupuješ nešto, dok se ti odlučiš-svi okolo popadaju!
Zaljubljive si prirode, ali opet da bi ti se nešto lepo dogodilo na emotivnom planu - prođe milion maštanja. Glavni problem venera konjukcija ascedent u opoziciji sa saturnom i uranom - astrološko tumačenje - nagle, brze veze sa osobama sa kojima se dosta razlikuješ i gde postoji čak i veća razlika u godinama..kad prođe neko vreme sve to smatraš za mizerno!!
Puno sreće ti želim i veruj mi neće ti biti dosadno u ovom životu!!!

i tvoj odgovor (tj. pitanje) na odgovor:
10.02.2006., 13:53
wow.....Silko...sve si mi pogodio..pocecu i da verujem u ovu astrologiju...ja sam sokirana...jel moze jos nesto..? please...

..i tek sada zapocinje SADA..

Nazalost ima jos dosta ljudi koji bi hteli dodatne stvari - to ne mogu da prekrsim! Drugi krug mozda jednog lepseg dana..:lol:

Ovo mi se strasno svidja,
poslije dugo vremena uspjeh i da se registrujem,puno sam iscitavala ovu temu pa bih voljela da i meni neko strucan pogleda,molim vas!
rodjena sam 22.05.1962 u Sarajevu u 9h20!!
1992 zivot mi se mijenja iz temelja,napustam Sarajevo i sada sam u Francuskoj,ceznem za Sarajevom,ali sve je komplikovano,valjda kao svakom blizancu.
Udala se sa 19 god i zarvela sa 22god,
da li cu ostati sama?
Pitanje moja mama i ja? uh!!!
ako neko moze da pogleda bila bih zahvalna....

Za crno-belo..

..moj problem je sto kad nekome gledam zelim da budem 100 % koncetrisan, a trenutno radim 2 posla za pare, jedan za najboljeg druga i imam jednu jako komplikovanu osobu tj. BgDevojcicu..
Znaci sve da i pogledam ( a nemam vremena, i ovo sto radim je samo da bih te ispostovao!) to ne bi bilo valjano..
Uz puno postovanje, ali bice prilike..
8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back