topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.597
Posle deset godina prvi put je to uradio????? Ovo su neki indijanci. :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
juuuuuuuuuuuuuuu :shock:
pa kakav je ovo stav? a ko ce mene da juri dok ja trcim za njim
i gde mi je samopostovanje u toj prici?
ma dok se neko zamajava samopoštovanjem..ova druga će ga ćapi 
Alo bre taska o cemu ti..on da se izbori sa majkom..ona da se bori za njega..pa smrad treba da peva sto ste mu posvetile ovoliko redova
Sta ce joj ta beda ponovo u zivotu..mislis moci ce mirno da spava ako joj on obeca da nece vise sa sekretaricom...vaziU pravu si,ali pitanje je ipak sta ona zeli,da li da opet bude s njim,da prevazidju sve,sto je jedna prica,ili da ga ostavi i zaboravi za sva vremena,sto je opet druga prica...
A sto poruku? Nisu te stvari za poruku. Bolje popricaj sa njim, pa ako je idiot (a rekla bih da jeste) baci mu kiselinu u oci. Nije ok preko poruke...Poruke su za klince, a ne za odrasle ljude i tako velike probleme. Moje misljenje.

:-? znam neke mame (i jos gore price na temu), pa ti verujem...pretpostavljam da neki nece vjerovati u moju pricu ali tako je
uopste vise neznam jeli to uradio pod pritiskom majke ili je prosto ljubav nestala
u pet popodne me zovne i kaze da me voli da sam mu sve na svijetu, a isti taj dan u sedam mi kaze da ga pustim na miru jer je umoran i nervozan a nakon sat vremena pokupi sekretaricu
i jos da kazem ne pijem nikakve tablete, iako su mi drugarice nudile razne trankvilante zelim to ovako zdrave pameti da podnesem i da se ova agonija sto prije zavrsi
Oooo, pa ovaj čovek je već ranije imao potpuno istu aferu....
Stvarno ne znam šta da ti kažem.
Da se desilo prvi put, pa ajde.....ali izgleda da voli sekretarice i da je taj pritisak od majke učinio svoje.
Šta reći, sem da čovek koji u 40 godina ne može da bude samostalan i dozvoljava da mu majka nacrnjuje ženu sa kojom je deset godina i nije neki karakter.
Deset godina smo bili zajedno, savrseno se slagali iako smo imali problema.To su uglavnom bili probleni vezani za njegove roditelje koji su mu branili da bude samnom, jer sam razvedena i imam dvoje djece.On ima 40 a ja 36 god. Zadnjih par dana sam primjetila da je cudan, hladan i da previse radi. Rekao je da je pod stresom zbog posla i da ga pustim na miru. Kako se odlicno poznajemo i znam kako dise otisla sam da provjerim hoce li izaci negdje (inace ne izlazi i nema drustvo).Moje sumnje su se potvrdile, pokupio je svoju sekretaricu koja je 15 god mladja od njega. Odveo je, pored puta su se parkirali i nakon 20 min je vratio kuci. Poslala sam mu poruku da sad znam i da su mu tih 20min vazniji od svih nasih godina. Naravno nije nista odgovorio, nismo se ni culi a i ne pada mi na pamet da ga zovem.
Zelim da ovo prodje a tuga me ubija nisam stala da placem, nemam nikakva interesovanja
Izvinjavam se ako sam dosadna
Ti izgleda hoces da mu budes bolja majka od njegove majke?
Reci njemu sta te muci i daj mu vremena da ti tacno saopsti sta on misli o tome sto su mu rekla i o citavoj situaciji, pa uzmi sebi vremena da razmislis i to mu saopsti.
Inace su stvarno teske takve situacije,lakse bi bilo da ste u slicnom polozaju,ali...Pitanje je koliko je on jak da se izbori sa majkom i njenim pritiskom,a pri tom uopste ga ne razumijem,da dozvoljava u tim godinama da mu bilo ko puni glavu.Ubedjena sam da svojim postupcima trazi da ti njega ostavis jer on tebe ne moze,i time ucini sretnom majku,a da li je on sretan?Ti? Samo ce mu se kasti,al' da ne bude kasno...I pitanje je koliko ti zelis da se izboris za vas,da li imas snage,zelje?Ali cutnjom nema resenja,vec se samo produbljuje jaz...
jau Licka izvini ,, sada sam procitala i zadnji post , pa tebi je tesko?? izvini ,,
probaj da se usredsrediš na to da su muškarci pacovi i da ni jedan nije vredan da te ,, tvoja deca vide razočaranu, naprotiv ,, pokazi sebi kako izgleda žena emotivni borac koja je jača od bilo koje promene, , i prihvati tu tvoju promenu---- život bez njega kao olakšanje ,, sada si slobodna,, sama --- ali imaš izbor ,, umesto izlaska sa njim ,, upiši se na trbušni ples

OMG :shock:probaj da se usredsrediš na to da su muškarci pacovi
da da empatija je moje srednje ime
i nemoj ti meni OhMGood, imam pravo da sam razočarana, pa šta