Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Propada kao obogaćeni uranijum.propada usa
ne Rusija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Propada kao obogaćeni uranijum.propada usa
ne Rusija
njemacka je danas na sednom mjestu ekonomskiPropada kao obogaćeni uranijum.
to nisam rekaonjemacka uskoro
zemlja
trećeg svjeta
MJK
Ti kažeš da već jesteto nisam rekao
to jos nije ali ako tako dalje ideTi kažeš da već jeste![]()
У Америци и на колективном Западу влада сатанизам и Русија се против тога бори, како каже Руски Патријарх Кирил.U Americi ima daleko više demokratije nego u Rusiji. Svaki pravi demokrata podrzava Ameriku u borbi protiv Rusije.
Svaki pravi demokrata podržava Ameriku.У Америци и на колективном Западу влада сатанизам и Русија се против тога бори, како каже Руски Патријарх Кирил.
Зато ми Руси и Срби са презиром одбацујемо ту вашу либералну демонократију.
Generalna skupština Ujedinjenih nacija je usvojila Univerzalnu deklaraciju o ljudskim pravima koja je zasnovana na liberalnim vrednostima.Зато ми Руси и Срби са презиром одбацујемо ту вашу либералну демократију.
Па шта?Generalna skupština Ujedinjenih nacija je usvojila Univerzalnu deklaraciju o ljudskim pravima koja je zasnovana na liberalnim vrednostima.
Ako Rusija i Srbija žele da budu civilizovane zemlje onda moraju da uspostave sistem koji je zasnovan na liberalnim vrednostima.Па шта?
Зашто би морале? Половина планете, чак и неки амерички савезници, не поштују те вредности, зашто морају Русија или Србија?Ako Rusija i Srbija žele da budu civilizovane zemlje onda moraju da uspostave sistem koji je zasnovan na liberalnim vrednostima.
Ako Rusija i Srbija žele da budu civilizovane zemlje onda moraju da to urade.Зашто би морале? Половина планете, чак и неки амерички савезници, не поштују те вредности, зашто морају Русија или Србија?
То је плод западне цивилизације, а западна цивилизација није универзална, тако да не морају.Ako Rusija i Srbija žele da budu civilizovane zemlje onda moraju da to urade.
Generalna skupština Ujedinjenih nacija je usvojila Univerzalnu deklaraciju o ljudskim pravima koja je zasnovana na liberalnim vrednostima.То је плод западне цивилизације, а западна цивилизација није универзална, тако да не морају.
Добро знам, то си већ рекао. Не мораш да папагајишеш овде.Generalna skupština Ujedinjenih nacija je usvojila Univerzalnu deklaraciju o ljudskim pravima koja je zasnovana na liberalnim vrednostima.
Amerika je liberalna zemlja.Добро знам, то си већ рекао. Не мораш да папагајишеш овде.
Ни саме чланице УН не поштују те твоје вредности, па ником ништа.
Video sam i ja te turističke prospekte.Amerika je liberalna zemlja.
Amerika je liberalna zemlja.Video sam i ja te turističke prospekte.![]()