Остаће само један: Русија или Америка

1710437414562.png

• Podržavam
Reactions: MJK
Kud god da ide Ameri danas imaju 13 operativnih nosaca aviona sa 60 aviona na svakom, mogu da vode rat SA CELIM SVETOM u istom momemntu, imaju najsavrseniju kompjutersku vojnu tehniku, a Rusi ce do 2016 proizvesti jos 6 (SEST!) borbenih aviona za svoju vojsku i imaju samo stotinak u operativnom stanju....
Amerikanci nemaju kaoacitete za rat sirokih razmera

Ovo u istoj organizaciji kao 1918; pa sad odlucili da pocaste Amere :lol:
ja ipak mislim da je to predstava za eu, i ostatak sveta, ako ne za neprijatelje, a ono sigurno za saveznike

znas, tako su i rusi videli od nemaca, po onoj videla zaba da se konj potkiva... samo sto sada nema sansi za reprizu komunisticke revolucije, vec smo razradili obojene revolucije, znaci drugih boja, a ne crvena

ja ipak mislim da je to predstava za eu, i ostatak sveta, ako ne za neprijatelje, a ono sigurno za saveznike

znas, tako su i rusi videli od nemaca, po onoj videla zaba da se konj potkiva... samo sto sada nema sansi za reprizu komunisticke revolucije, vec smo razradili obojene revolucije, znaci drugih boja, a ne crvena
Uz sve moje simpatije za nekadasnju Ameriku; dobro je neko ovde nazvao, danas je to “cirkus frikova”.
Njih gradjanskog rata moze da spasi samo svetski.

Uz sve moje simpatije za nekadasnju Ameriku; dobro je neko ovde nazvao, danas je to “cirkus frikova”.
Njih gradjanskog rata moze da spasi samo svetski.
To je varljiva kategorija. Ima mnogo cinilaca.

Cara Romanova rat u Evropi nije spasao rata kod kuce.

Medjutim, stanje u samoj US mora mnogo vise ekonomski da se pogorsa, da bi bilo uslova za rat kod kuce. Za to nije dovoljna recesija, i ovo sto se svadjaju demokrate i republikanci.

Potreban je sistematski cancer na organizmu drzave koji je presao u metastaze. A ovo sada je ipak sitno i malo, tek pocinju ti procesi.
I cak i da se sve prodje, rata opet ne mora biti, moze se prosto urusiti sistem kao nekad SSSR. Finansijski naravno. Teritorijalno, pa, tesko. Homogen je i jezik i nacija.

To je varljiva kategorija. Ima mnogo cinilaca.

Cara Romanova rat u Evropi nije spasao rata kod kuce.

Medjutim, stanje u samoj US mora mnogo vise ekonomski da se pogorsa, da bi bilo uslova za rat kod kuce. Za to nije dovoljna recesija, i ovo sto se svadjaju demokrate i republikanci.

Potreban je sistematski cancer na organizmu drzave koji je presao u metastaze. A ovo sada je ipak sitno i malo, tek pocinju ti procesi.
I cak i da se sve prodje, rata opet ne mora biti, moze se prosto urusiti sistem kao nekad SSSR. Finansijski naravno. Teritorijalno, pa, tesko. Homogen je i jezik i nacija.
Naravno. Pa temelj kapitalizma su PERIODIČNE krize.... Manjina se stalno svako malo bogati, a jadna stoka sitnog zuba polako propada....

Back