Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne vise orlao nego ovaj avatar pokaze usa
Pogledajte prilog 1514624
Pa valjda da dižu srpsku zastavu.
jaoj sta nam napravi crni ti, vidi baksuzu jedan, to nije buducnost, nego sadasnjost!
Sve to treba pohapsiti i osuditi na doživotnu robiju!jaoj sta nam napravi crni ti, vidi baksuzu jedan, to nije buducnost, nego sadasnjost!
500 communists are currently marching through Philadelphia. 0 media outrage.Hundreds of Communists March in Philadelphia (VIDEO)
Pogledajte prilog 1586386
pa jel vidis da ih ima 500, to su neki duletovi ili komsijini, i bas sad da izrone sa kamalom, ne verujemo bas u tolike koincidencijeSve to treba pohapsiti i osuditi na doživotnu robiju!
Amerikanci nemaju kaoacitete za rat sirokih razmeraKud god da ide Ameri danas imaju 13 operativnih nosaca aviona sa 60 aviona na svakom, mogu da vode rat SA CELIM SVETOM u istom momemntu, imaju najsavrseniju kompjutersku vojnu tehniku, a Rusi ce do 2016 proizvesti jos 6 (SEST!) borbenih aviona za svoju vojsku i imaju samo stotinak u operativnom stanju....
Sve to treba pohapsiti i osuditi na doživotnu robiju!
Ovo u istoj organizaciji kao 1918; pa sad odlucili da pocaste Amerejaoj sta nam napravi crni ti, vidi baksuzu jedan, to nije buducnost, nego sadasnjost!
500 communists are currently marching through Philadelphia. 0 media outrage.Hundreds of Communists March in Philadelphia (VIDEO)
ja ipak mislim da je to predstava za eu, i ostatak sveta, ako ne za neprijatelje, a ono sigurno za saveznikeOvo u istoj organizaciji kao 1918; pa sad odlucili da pocaste Amere![]()
pa zato imaju proksiji, a ameri se ne zure da se ukljucuju, prvo da se vidi ko ce da pobedi, pa posle, lukavstina je toAmerikanci nemaju kaoacitete za rat sirokih razmera
Imaju ameri penicilin za takve.. ako zatreba!jaoj sta nam napravi crni ti, vidi baksuzu jedan, to nije buducnost, nego sadasnjost!
to ne ali ovo ATZLAN
Uz sve moje simpatije za nekadasnju Ameriku; dobro je neko ovde nazvao, danas je to “cirkus frikova”.ja ipak mislim da je to predstava za eu, i ostatak sveta, ako ne za neprijatelje, a ono sigurno za saveznike
znas, tako su i rusi videli od nemaca, po onoj videla zaba da se konj potkiva... samo sto sada nema sansi za reprizu komunisticke revolucije, vec smo razradili obojene revolucije, znaci drugih boja, a ne crvena
Ti ljudi hoće da uspostave komunističku diktaturu u Americi.Ма то је перформанс
To je varljiva kategorija. Ima mnogo cinilaca.Uz sve moje simpatije za nekadasnju Ameriku; dobro je neko ovde nazvao, danas je to “cirkus frikova”.
Njih gradjanskog rata moze da spasi samo svetski.
Ništa čudno.....Ti ljudi hoće da uspostave komunističku diktaturu u Americi.
Naravno. Pa temelj kapitalizma su PERIODIČNE krize.... Manjina se stalno svako malo bogati, a jadna stoka sitnog zuba polako propada....To je varljiva kategorija. Ima mnogo cinilaca.
Cara Romanova rat u Evropi nije spasao rata kod kuce.
Medjutim, stanje u samoj US mora mnogo vise ekonomski da se pogorsa, da bi bilo uslova za rat kod kuce. Za to nije dovoljna recesija, i ovo sto se svadjaju demokrate i republikanci.
Potreban je sistematski cancer na organizmu drzave koji je presao u metastaze. A ovo sada je ipak sitno i malo, tek pocinju ti procesi.
I cak i da se sve prodje, rata opet ne mora biti, moze se prosto urusiti sistem kao nekad SSSR. Finansijski naravno. Teritorijalno, pa, tesko. Homogen je i jezik i nacija.