Les Paul
Ističe se
- Poruka
- 2.890
Ae,bre,priznajte svi da se lozite na napucane i tip.top nasminkane ribe!
:nono: to je suvise neprirodno...sto se tice sminke: ja samo volim crnu sminku, i bijeli puder(znaci goticarke)..ili bez sminke(poneke)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ae,bre,priznajte svi da se lozite na napucane i tip.top nasminkane ribe!
:nono: to je suvise neprirodno...sto se tice sminke: ja samo volim crnu sminku, i bijeli puder(znaci goticarke)..ili bez sminke(poneke)![]()
Nikad nisam bila strucnjak za ajlajner...
Nego, imas li jos neki savet, posto vidim da volis puder, a i vidi se da si iskusan u nanosenju sminke?
![]()
Hehe ja 2-3 putHehehe, jednom sam se stvarno obrijao na suvo, kad sam jednom prilikom ostao bez gela za brijanje (trojica muskaraca je u moju familiju). Sat vremena mi je trebalo![]()
Slazem se u potpunosti,ali bolje je da je nema uopste!!
meni kad je keva rekla da koristim neku kremu za bubuljice, krenuo sam da se cepam
mrzim da mazhem bilo shta na facu, makar imao bubuljicu posred oka.
Isto,samo sto ne koristim puder..svakodnevno koristim jedino kreon&maskaru..
uveche - malo pudera u prahu, ponekad ajlajner, retko stavljam senke..
shto prirodnije, to bolje! (:
vi ste temu pretvorili u Kako se šminkate.Kakvu sminku volite kod devojaka i zasto?
Znači,
od ovog pitanja
vi ste temu pretvorili u Kako se šminkate.
Znači,
od ovog pitanja
vi ste temu pretvorili u Kako se šminkate.Kakvu sminku volite kod devojaka i zasto?
meni bre svejedno moze i sa i bez sminke, ne volim kad preteraju pa izgledaju ko da ih je neko gadjao puderom...moze nesto umereno...Kakvu sniminku volite kod devojaka i zasto?
Znači,
od ovog pitanja
vi ste temu pretvorili u Kako se šminkate.
da i mene nervira sjaj za usne...FUJ...ODVRATNO![]()
A ja ga obozavam.....![]()