Propki
Iskusan
- Poruka
- 6.577
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све то стоји, али ОВАЈ покрет ће водити Синиша Вучинић, члан СРС-а.
![]()
do tvog sigurno nece![]()

Можда ниси добро чуо, председник организације биће Синиша Вучинић, члан СРС...
то ти ништа не говори?![]()

Четнички покрет је створен на темељу антифашизма, па самим тим је увек добродошао.
Хрватима смеза што не могу да оснују усташки покрет, јер је онда немогуће објаснити како се то уклапа у хистерично доказивање њиховог антифашизма.
Покретање теме је чиста завист и ништа више.
Увек ће имати комплекс ниже вредности у односу на Србе.

Kолико је мени познато дотични није члан те странке.
http://www.danas.rs/dodaci/branicev..._slobodana_milosevica_.59.html?news_id=155833Ispred Udruženja građana „Ruska inicijativa“, vence je položio i njen predsednik Siniša Vučinić(SRS), kao i predstavnici lokalnog SPS-a, na čijem čelu je bio Miomir Ilić, predsednik Gradskog odbora ove stranke i čelnik Skupštine grada. Počast Miloševiću odao je i Senta Milenković, njegov dugogodišnji telohranitelj.
mozda ti nisi mene cuo?bas me briga ko je predsednik,vazno je da vezba PRAVA srpska vojska.Ako se pokaze da Vucinic nije dostojan da bude vodja,smenice ga,ne brini se ti za to![]()
Синиша Вучинић?
Ало?
Па то је онда спрдња од организације што ће да направе!

Ko ti kaze?A zasto bi to bila sprdnja,majke ti?!![]()
Све то стоји, али ОВАЈ покрет ће водити Синиша Вучинић, члан СРС-а.
![]()
Да - то што је основан СЧП, поздрављам уколико ће баштинити суштину и Правила која су установљена још у почетку оснивања (негде пре Балканских ратова),
али овде је озбиљан проблем то што је тај Синиша Вучинић(Црногорац)
пре свега један луд човек, што је био члан ЈУЛ-а и што припада (колико је мени познато) тајној ДБ.
Тако да ми се ово уопште не свиђа. Мислим, тај лик је међу последњим људима
који би смео или који би требало да оснива СЧП. И у ранијим оружаним сукобима
многи олош комуњарски а нарочито они који су лопуже стављали су на себе
четничке ознаке и чинили разна кривична дела. Тиме су постигли два циља,
окаљали СЧП а са друге стране "опрали руке" СКЈ тј.СПС тј.ЈУЛ тј.ПУПС,итд.итд.
Оваква "пракса" била је позната и за време 2.св.рата када су се партизани
пресвлачили у четнике и упадали у села у којима су чинили злочине.
Hoče li to i Trebinje pod jurizdikciju Vlade Kosova.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mora NEKO da vrati ksosvo...............![]()
Hoče li to i Trebinje pod jurizdikciju Vlade Kosova.
Neće bolan ne se plašiš, ono je u BiH.
I meni se čini, sprema se Oluja.
Svakim danom se potreba ukidanja BH entiteta očito nameće kao nezaobilazni prioritet i prirodna etapa u razvoju i napretku te zemlje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mora NEKO da vrati ksosvo...............![]()
Kako mi je zao sto nemam smajlija koji povraca![]()

Да ниси ти мало и превише безобразан кад на форуму на којем не само што су присутни и Срби, него своју централу има у Београду, пишеш овако нешто?
Interesantno. Бедна и ситна провокација на рачун највећег планског етничког чишћења у хиљадугодишњој историји Далмације, Славоније и Хрватске? Шта, толико ти смета Српска и Срби који држе 49% БиХ као своју етничку и државну територију да пропагираш протеривање свих њених грађана у Србију, као што су сви грађани РСК пре 14 година протерани?
На оној теми о држављанствима, залажеш се за националну дискриминацију Срба у БиХ, на свакој теми на којој учествујеш пропагираш укидање Српске и брисање Срба са политичке и националне мапе у БиХ, не знам по којој логици очекујеш да ће ти тако нешто проћи?.
БиХ је могла да остане јединствена једино да је остала у Југославији заједно са Србијом и Црном Гором. Није Босна муслиманска прћија, нити су је Муслиманима Турци у наслеђе оставили, нити било ко има право да Србима поручује да ако им се не допада таква "Босна", треба да се из ње селе. Нека се из Босне селе они који не прихватају да је Српска политичка реалност, исто као и подела Босне на српски, хрватски и муслимански део, као што се поделила и Југославија по својим шавовима. Није успело ни Турцима, ни Аустроугарској, ни Павелићу, ни Титу да очувају јединствену Босну по принципу терора над једном националном заједницом, неће успети ни овој ЕУ која је далеко слабија и далеко мање диктаторска него сви они тирански режими пре ње.
Босна је и српска, није само муслиманска. Без обзира на то колико форсирали своје босанство, чак и кроз промену националног имена. Помирите се с тим и оставите се крвопролића и позива за насиљем и протеривање, вама ће се обити о главу.
Да а усташе су инетлигентни кољачи.
Па када ти дохакам, има да видиш,,ко ће перје носити..усташо!

Ту ћемо се сложити.( за први део твог пређашњег поста не )to nisam rekao. to je nešta čega se tko je imalo pametan treba sramotiti.
Знамо већ условни рефлекс "западних суседа" при помену речи "Четници"...kao što rekoh, četnici su neobrazovane seljačine i besposličari.![]()

Zapadni susjed:Nigdje se ne zalažem sa "brisanje Srba sa političke scene" već za ukidanje entiteta, tj. srednjeg nivoa vlasti, kao produkata rata i etničkog čišćenja.
Zapadni susjed:Slobodno se može konstatirati da je radikalizam jednog dijela muslimana u BiH prouzrokovan srpskim hegemonističkim pretenzijama.

Ko kaze da nema ?Kako mi je zao sto nemam smajlija koji povraca![]()

E taj je bas prava facaZaboravio si da kažeš da će pedsednik pokrata biti četnički vojvoda i član SRS Siniša Vučinić.