Osnovan Srpski četnički pokret RS-a

Четнички покрет је створен на темељу антифашизма, па самим тим је увек добродошао.
Хрватима смеза што не могу да оснују усташки покрет, јер је онда немогуће објаснити како се то уклапа у хистерично доказивање њиховог антифашизма.
Покретање теме је чиста завист и ништа више.
Увек ће имати комплекс ниже вредности у односу на Србе.
:worth::worth::worth:

РЕАЛАН, УТЕМЕЉЕН, ОПРАВДАН И ВЕЧАН!!!

Kолико је мени познато дотични није члан те странке.

Ispred Udruženja građana „Ruska inicijativa“, vence je položio i njen predsednik Siniša Vučinić(SRS), kao i predstavnici lokalnog SPS-a, na čijem čelu je bio Miomir Ilić, predsednik Gradskog odbora ove stranke i čelnik Skupštine grada. Počast Miloševiću odao je i Senta Milenković, njegov dugogodišnji telohranitelj.
http://www.danas.rs/dodaci/branicev..._slobodana_milosevica_.59.html?news_id=155833

Све то стоји, али ОВАЈ покрет ће водити Синиша Вучинић, члан СРС-а.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Да - то што је основан СЧП, поздрављам уколико ће баштинити суштину и Правила која су установљена још у почетку оснивања (негде пре Балканских ратова),
али овде је озбиљан проблем то што је тај Синиша Вучинић(Црногорац)
пре свега један луд човек, што је био члан ЈУЛ-а и што припада (колико је мени познато) тајној ДБ.

Тако да ми се ово уопште не свиђа. Мислим, тај лик је међу последњим људима
који би смео или који би требало да оснива СЧП. И у ранијим оружаним сукобима
многи олош комуњарски а нарочито они који су лопуже стављали су на себе
четничке ознаке и чинили разна кривична дела. Тиме су постигли два циља,
окаљали СЧП а са друге стране "опрали руке" СКЈ тј.СПС тј.ЈУЛ тј.ПУПС,итд.итд.
Оваква "пракса" била је позната и за време 2.св.рата када су се партизани
пресвлачили у четнике и упадали у села у којима су чинили злочине.

Да - то што је основан СЧП, поздрављам уколико ће баштинити суштину и Правила која су установљена још у почетку оснивања (негде пре Балканских ратова),
али овде је озбиљан проблем то што је тај Синиша Вучинић(Црногорац)
пре свега један луд човек, што је био члан ЈУЛ-а и што припада (колико је мени познато) тајној ДБ.

Тако да ми се ово уопште не свиђа. Мислим, тај лик је међу последњим људима
који би смео или који би требало да оснива СЧП. И у ранијим оружаним сукобима
многи олош комуњарски а нарочито они који су лопуже стављали су на себе
четничке ознаке и чинили разна кривична дела. Тиме су постигли два циља,
окаљали СЧП а са друге стране "опрали руке" СКЈ тј.СПС тј.ЈУЛ тј.ПУПС,итд.итд.
Оваква "пракса" била је позната и за време 2.св.рата када су се партизани
пресвлачили у четнике и упадали у села у којима су чинили злочине.

Е. Мито имаш бону!
Дакле и ја се бојим да је ово дело неке стране службе да с еопет пипљују Срби!
И у тренутку када Срби и Хрвати траже права у РС, сада ће да се појаве неки "Четници" да праве срања- на радост Муслимана.
Живи били па видели.
А о Синиши Вучинићу да не говорим.
Како су ту сподобу могли да приме радикали назад!?!??!?!!?

I meni se čini, sprema se Oluja.

Да ниси ти мало и превише безобразан кад на форуму на којем не само што су присутни и Срби, него своју централу има у Београду, пишеш овако нешто?

Бедна и ситна провокација на рачун највећег планског етничког чишћења у хиљадугодишњој историји Далмације, Славоније и Хрватске? Шта, толико ти смета Српска и Срби који држе 49% БиХ као своју етничку и државну територију да пропагираш протеривање свих њених грађана у Србију, као што су сви грађани РСК пре 14 година протерани?

На оној теми о држављанствима, залажеш се за националну дискриминацију Срба у БиХ, на свакој теми на којој учествујеш пропагираш укидање Српске и брисање Срба са политичке и националне мапе у БиХ, не знам по којој логици очекујеш да ће ти тако нешто проћи?

Svakim danom se potreba ukidanja BH entiteta očito nameće kao nezaobilazni prioritet i prirodna etapa u razvoju i napretku te zemlje.

БиХ је могла да остане јединствена једино да је остала у Југославији заједно са Србијом и Црном Гором. Није Босна муслиманска прћија, нити су је Муслиманима Турци у наслеђе оставили, нити било ко има право да Србима поручује да ако им се не допада таква "Босна", треба да се из ње селе. Нека се из Босне селе они који не прихватају да је Српска политичка реалност, исто као и подела Босне на српски, хрватски и муслимански део, као што се поделила и Југославија по својим шавовима. Није успело ни Турцима, ни Аустроугарској, ни Павелићу, ни Титу да очувају јединствену Босну по принципу терора над једном националном заједницом, неће успети ни овој ЕУ која је далеко слабија и далеко мање диктаторска него сви они тирански режими пре ње.

Босна је и српска, није само муслиманска. Без обзира на то колико форсирали своје босанство, чак и кроз промену националног имена. Помирите се с тим и оставите се крвопролића и позива за насиљем и протеривање, вама ће се обити о главу.

Да ниси ти мало и превише безобразан кад на форуму на којем не само што су присутни и Срби, него своју централу има у Београду, пишеш овако нешто?

Trebam nešto prešutiti jer su na forumu prisutni Srbi? :lol: Interesantno.

Бедна и ситна провокација на рачун највећег планског етничког чишћења у хиљадугодишњој историји Далмације, Славоније и Хрватске? Шта, толико ти смета Српска и Срби који држе 49% БиХ као своју етничку и државну територију да пропагираш протеривање свих њених грађана у Србију, као што су сви грађани РСК пре 14 година протерани?

Bili su pozvani da ostanu, ali su odlučili suprotno. Međutim, nije tema o tome pa ako je već "ситна провокација" onda ne nasjedaj.

На оној теми о држављанствима, залажеш се за националну дискриминацију Срба у БиХ, на свакој теми на којој учествујеш пропагираш укидање Српске и брисање Срба са политичке и националне мапе у БиХ, не знам по којој логици очекујеш да ће ти тако нешто проћи?.

Nigdje se ne zalažem sa "brisanje Srba sa političke scene" već za ukidanje entiteta, tj. srednjeg nivoa vlasti, kao produkata rata i etničkog čišćenja.

Po logici "živ bio pa vidjeo".

БиХ је могла да остане јединствена једино да је остала у Југославији заједно са Србијом и Црном Гором. Није Босна муслиманска прћија, нити су је Муслиманима Турци у наслеђе оставили, нити било ко има право да Србима поручује да ако им се не допада таква "Босна", треба да се из ње селе. Нека се из Босне селе они који не прихватају да је Српска политичка реалност, исто као и подела Босне на српски, хрватски и муслимански део, као што се поделила и Југославија по својим шавовима. Није успело ни Турцима, ни Аустроугарској, ни Павелићу, ни Титу да очувају јединствену Босну по принципу терора над једном националном заједницом, неће успети ни овој ЕУ која је далеко слабија и далеко мање диктаторска него сви они тирански режими пре ње.

Босна је и српска, није само муслиманска. Без обзира на то колико форсирали своје босанство, чак и кроз промену националног имена. Помирите се с тим и оставите се крвопролића и позива за насиљем и протеривање, вама ће се обити о главу.

Muslimani se pred rat nisu ni ponašali kao da je BiH njihova prćija. Štaviše, najveće demonstracije protiv rata održali su upravo muslimani u Sarajevu a i Srbi i Hrvati su u BiH svo vrijeme konstitutivni narodi po Ustavu. Slobodno se može konstatirati da je radikalizam jednog dijela muslimana u BiH prouzrokovan srpskim hegemonističkim pretenzijama. Javna je tajna da prije 20-tak godina na svijetu nje bilo pitomijih i zapadu više okrenutih muslimana od onih bosanskih, uz ogroman procenat mješovitih brakova. Mantranja o Turcima i Austriji me uopće ne interesiraju.

Što se rata tiče, ne osnivaju muslimani paravojne formacije nego Srbi, kako se i vidi iz uvodnog teksta.

kao što rekoh, četnici su neobrazovane seljačine i besposličari.:hvala:
Знамо већ условни рефлекс "западних суседа" при помену речи "Четници"...:mrgreen:
Стара прича:

zjymq0.jpg

:per:

Zapadni susjed:
Nigdje se ne zalažem sa "brisanje Srba sa političke scene" već za ukidanje entiteta, tj. srednjeg nivoa vlasti, kao produkata rata i etničkog čišćenja.

Онда буди консеквентан са сопственим морализовањем,и тражи укидање Републике Хрватске као продукта рата и етничког чишћења.

Zapadni susjed:
Slobodno se može konstatirati da je radikalizam jednog dijela muslimana u BiH prouzrokovan srpskim hegemonističkim pretenzijama.

Ма шта ми наприча...:hahaha:
Map_of_ndh.jpg

cache_1071470412.jpg

tudjman%20and%20milosevic%20in%20Geneva3.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Croatian_Republic_of_Herzeg-Bosnia

125px-Flag_of_Herzeg-Bosnia.svg.png

П.С

Шта ћемо да радимо са оним Муслиманима који су били савезници Босанских Срба?
http://en.wikipedia.org/wiki/Autonomous_Province_of_Western_Bosnia
Westernbosniaflag.gif

Сад се као правимо да никад нису постојали,да Хрвати и Муслимани нису водили рат у централној Босни,и да је главни егзекутор у Сребреници био управо Хрват...

Poslednja izmena:
Kako mi je zao sto nemam smajlija koji povraca :(
Ko kaze da nema ?:bljak:

Zaboravio si da kažeš da će pedsednik pokrata biti četnički vojvoda i član SRS Siniša Vučinić.
E taj je bas prava faca :zcepanje::zcepanje:
Nije mi jasan taj strah suseda od "velikosrpskih ideja" i kada je Srbija svedena na ovo danas :confused:
Bice da su strasno optereceni ..

Back