Osnivac Telegrama: U Rusiji ima sto puta vise demokratije nego na zapadu - Zapad me uhapsio jer sam odbio da uvedem cenzuru na Telegram

Ovaj Taker Karlson je bedna placenicka sramota.

Iskreno, jadniji je i od ovih podanickih Rusa ovako.

Rusi su barem podanici jer su rodjeni u tako podanickoj zajednici, a ovaj je jednostavno postao potpuni jad i beda od coveka.
Ti možeš da se tešiš,ali na zapadu jeste diktatura,doduše,uvijena u lep šareni papir lažne mogućnosti izbora,ali vidimo da tamo narod MORA da sluša naređenja ili ga čeka robija,konfiskacija imovine,metak...Probaj na zapadu da pišeš gadosti protiv vlasti,da vidiš kako će da te posete vladini službenici.

Pa eto Durov je i ako milijarder i ima najbolje advokate koje novac moze da kupi - vec 10 meseci u pritvoru.

Razlog - navodno se njegova kompanija nije oglasavala na francuske zahteve za procesiranje korisnika Telegrama.

Najbizarnije jeste kaze Durov - sto nikakvih zahteva pravno obavezujucih nije ni bilo.

Hapse ga i drze u pritvoru samo zato sto odbija da ubaci trojanca u Telegram aplikaciju kojom bi zapad stekao mogucnost kontrole i citanja poruka citavog sveta koji koristi Telegram.

Ovaj Taker Karlson je bedna placenicka sramota.

Iskreno, jadniji je i od ovih podanickih Rusa ovako.

Rusi su barem podanici jer su rodjeni u tako podanickoj zajednici, a ovaj je jednostavno postao potpuni jad i beda od coveka.
Rusi su podanici iz moranja,a varvari zaprdni iz ubedjenja,to je velika razlika sine moj!

Back