Osnivac Telegrama: U Rusiji ima sto puta vise demokratije nego na zapadu - Zapad me uhapsio jer sam odbio da uvedem cenzuru na Telegram

Ovaj Taker Karlson je bedna placenicka sramota.

Iskreno, jadniji je i od ovih podanickih Rusa ovako.

Rusi su barem podanici jer su rodjeni u tako podanickoj zajednici, a ovaj je jednostavno postao potpuni jad i beda od coveka.

🇪🇺 ❌ Жеља ЕУ да забрани шифровање у месинџерима и друштвеним мрежама представља претњу становништву, сматра оснивач Телеграма Павел Дуров.

🗣 У интервјуу за Такера Карлсона, он је напоменуо да су у ЕУ друштвене мреже обавезне да доставе ИП адресу осумњиченог ако постоји судски налог.

🚀 Истовремено, оснивач Телеграма је нагласио да се закон не односи на преписку: „Не бисмо могли да пружимо ове информације чак и да смо хтели“.

🔊 Најновије вести | Odysee | X
📌 Запратите @sputniksrbija

U Rusiji se ljudi ne hapse, samo nestanu.

Prost primer , zapad drzi u zatvoru osnivaca Telegrama vec 10 meseci jer odbija da im preda kontrolu nad aplikacijom jer zele da spijuniraju ljude i koriste aplikaciju za pracenje, ubistva i slicno.

Bojim se da ce ga zapad uskoro ubiti . Kao mnoge druge novinare sto su ubili.

Jesi li cuo ikada za americkog novinara Geri Veba? Ubijen je od strane CIA

Razlog? Otkrio je da CIA svercuje drogu krek iz Juzne Amerike da ubija sopstvene gradjane

Ima je daleko vise nego na zapadu ocito. Zapadne novinske kuce mogu da izvestavaju iz Rusije dok ruskim je zabranjeno da izvestavaju sa zapada
Sad mi nešto tu kod tebe nije jasno: ti zapravo ne voliš demokratiju nego čvrstu ruku. Znači ne voliš više Rusiju.

Sad mi nešto tu kod tebe nije jasno: ti zapravo ne voliš demokratiju nego čvrstu ruku. Znači ne voliš više Rusiju.

ne ja volim slobodu

Rusija je svetionik slobode

Zapad je tamnica naroda koja zeli da unisti i porobi sve narode sveta

Back