Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.004
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugarica i ja idemo kod istog zubara i kod iste kozmeticarke. Uglavnom zajedno.
Nedavno, na redovnom pregledu kod stomatologa, ona je bez pardona upala dok sam ja sedela na stolici. Da prekrati cekanje.
Kod kozmeticarke, dok mi je cupala obrve, ona izasla da telefonira. Ja lezim, opustila se, ni ne razmisljam o njoj, a kada sam otvorila oci, vidim je nada mnom.
Smeje se kozmeticarka mojoj, sada vec besnoj reakciji i ja joj ispricam za zubara.
Kozmeticarka: "Dobro da je nisi vodila kod ginekologa"![]()
Ово ме подсети:
Имам две добре другарице, једна је гинеколог, а друга висока државна фунционерка.
И прича ова ,,функционерка'':
,,Замисли, одем ја до Јеце на преглед, таман да легнем на сто, кад видим неког човека у ординацији, петља нешто око лавабоа. Јеца ме тера да легнем да ме прегледа, а ја не бих, кажем, ту је неки чвек..Кад ће Јеца:,,Аман, бре, то је водоинсталатер, НЕЋЕ ТИ ОН НИШТА!''''
Наша је Јеца сјајан гинеколог, а позната по томе што је потпуно опуштена, њој стварно водоинсталатер не представља проблем, док се не меша у њен посао!
Ово ме подсети:
Имам две добре другарице, једна је гинеколог, а друга висока државна фунционерка.
И прича ова ,,функционерка'':
,,Замисли, одем ја до Јеце на преглед, таман да легнем на сто, кад видим неког човека у ординацији, петља нешто око лавабоа. Јеца ме тера да легнем да ме прегледа, а ја не бих, кажем, ту је неки чвек..Кад ће Јеца:,,Аман, бре, то је водоинсталатер, НЕЋЕ ТИ ОН НИШТА!''''
Наша је Јеца сјајан гинеколог, а позната по томе што је потпуно опуштена, њој стварно водоинсталатер не представља проблем, док се не меша у њен посао!
Dobar dan, dobili ste radio 202, recite?
-A je l' mene sad svi slusaju?
Da.
-I u kolima, prodavnicama?
Pa daaa.
-Odlicno. Aleksa sine, nemoj da kupujes mleko i sir, baba je kupilaaa!
ponekad se pitam, - koliko svetlosnih godina je potrebno da se napravi dobar mlaznjak?![]()
Ovako ja mom medi perem zube.gledam danas stare slike
evo jedne od pre par godina
moja cera pere Baji zube
![]()
Moj sin je imao oko dve godine kad je toalet papirom brisao guzu kučetu, a ovo je to mirno podnosilo.![]()
daj ne zezaj!
kakva blamčina![]()