Osmeh dana

Iz Kefalice: :)

Šta je horoskop?
- Tamo sam išao da gledam Hari Potera
- To je nauka zbog koje se ne ide u školu.
- Horoskop je ono kad su deca isto obučena i pevaju istu pesmu u više glasova.

Šta je veroispovest?
- Ko ima veroispovest uvek je čist, ne laže i redovno seče nokte.
- Ne znam za šta to služi, al to dobiješ čim se rodiš

Ko je patrijarh?
- On je predsednik muškim i ženskim popovima.
- On je isto što i Sveti Sava samo što je živ
- Kad je Božić ili Uskrs on peva, a nije snimio cd.
- Patrijarh je onaj što se krsti kad mu mi mašemo.

Šta je politika?
- To je lepa reč za pokvarene poslove.
- To su ljudi koji čudno pričaju da bi drugi mislili kako su pametni.
- To je kad čike u odelima lažu pred puno sveta, a ovi im plješću.
:hahaha:

Ја, јуче:,,Аман, ти си, Боги, помлатио пола школе, ти, Страхиња, другу половину...'' (онда видим Банета, који је исти као ова двојица, можда и гори, бије кога стигне, али, рекох већ о половинама, па наставим..) ,,Јадан Бане, нема кога да млати, а и он је такав..'' :)
Мало окренемо ту моју грдњу на шалу, наставимо час...
Данас на одмору, Бане бије једног, ја притрчавам, а он, пре него што сам почела да га грдим:,,Нашао сам једног којег нису тукли Боки и Страхиња!'' :)
(Ништа страшно, дечије чарке, али сам се исмејала после, сама са собом...Блесави су, па то ти је!)

samo da vam napisem ovu provalu od sinoc, pa palim, imam posla ne zna se

elem, poce Genije da zaje.bava Mindjusicu - evo nama debila, imate dete debila, ako imate dete debila prijavite se 066 666...
I naravno ona se naljuti
E sad posto mi imamo jednog komsiju koga zovemo Gasi, koji ima godinu dana starijeg sina od Mindjusice, a koji je decko blago retardiran, a Gasi njegov otac ide i cuva bebu nekoj rodjaki dok sina zapostavlja, genije skoro popustio pred Gasijevim molbama da malom nabavi neku dobru jaknu po nabavnoj ceni
I ok, Genije se stvarno potrudio, doneo mu extra jaknu po nabavnoj ceni i mali reko - ne svidja mu se

Sto je to bitno?

Kada je sinoc napao Mindjusicvu, ona je samo mirno rekla: Pa dobro ako ti ne odgovara, ja ti predlazem da ides da cuvas Gasijevog sina

:rotf: :rotf: :rotf:

nas dve smo se toliko smejale, a Genije je bio popisan i ljut celo vece
Mamino dete :zaljubljena:

elem, poce Genije da zaje.bava Mindjusicu - evo nama debila, imate dete debila, ako imate dete debila prijavite se 066 666...
I naravno ona se naljuti
E sad posto mi imamo jednog komsiju koga zovemo Gasi, koji ima godinu dana starijeg sina od Mindjusice, a koji je decko blago retardiran, a Gasi njegov otac ide i cuva bebu nekoj rodjaki dok sina zapostavlja, genije skoro popustio pred Gasijevim molbama da malom nabavi neku dobru jaknu po nabavnoj ceni
I ok, Genije se stvarno potrudio, doneo mu extra jaknu po nabavnoj ceni i mali reko - ne svidja mu se

Sto je to bitno?

Kada je sinoc napao Mindjusicvu, ona je samo mirno rekla: Pa dobro ako ti ne odgovara, ja ti predlazem da ides da cuvas Gasijevog sina

Prosto nevjerovatno šta je tebi smiješno.

Ovo mi je danas bilo smesno jos vise:

Posto moja svekrva ima obicaj da zopve na svakih pola sata bukvalno i da nas davi kolektivno, na kraju je Mindjusica rekla - Pusti, ja cu to strucno:

-Jesi jela pasulj? (ja pretpostavljam da svekrva pita)
-A jesam, jesam, naravno, bio je super, vidi se da si ti pravila (Mindjusica odgovara)
-A sir?
-A jesam, i sir sam jela.
-A keks?
-A keks? On je bio najbolji
-Jel ti dala majka papriku sto sam ti poslala?
-A jeste, jeste, sve mi je dala.
-A jesi jela cokoladu?
-E to nismo zamisli, ali sve ostalo smo jeli.
-Gde ti je otac?
-A otiso na Sajam, sace da dodje
-Reci mu da mi se obavezno javi
-Vazi, javice se cim dodje

I tako, sta ova pita, Mindusica samo odgovara da, da , jeste, jeste.....

I naravno ona se naljuti

Sto je to bitno?

nemoj vise ko boga te molim
zbog ovakvih postova je toliko ljudi napustilo forum

Back