- Poruka
- 28.784
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta je horoskop?
- Tamo sam išao da gledam Hari Potera
- To je nauka zbog koje se ne ide u školu.
- Horoskop je ono kad su deca isto obučena i pevaju istu pesmu u više glasova.
Šta je veroispovest?
- Ko ima veroispovest uvek je čist, ne laže i redovno seče nokte.
- Ne znam za šta to služi, al to dobiješ čim se rodiš
Ko je patrijarh?
- On je predsednik muškim i ženskim popovima.
- On je isto što i Sveti Sava samo što je živ
- Kad je Božić ili Uskrs on peva, a nije snimio cd.
- Patrijarh je onaj što se krsti kad mu mi mašemo.
Šta je politika?
- To je lepa reč za pokvarene poslove.
- To su ljudi koji čudno pričaju da bi drugi mislili kako su pametni.
- To je kad čike u odelima lažu pred puno sveta, a ovi im plješću.

gleda Milica svadbu svoje mame i tate..
i nakon nekog vremena me pita "Tetka, a gdje sam ja bila? Jesi me ti čuvala?"![]()

samo da vam napisem ovu provalu od sinoc, pa palim, imam posla ne zna se
elem, poce Genije da zaje.bava Mindjusicu - evo nama debila, imate dete debila, ako imate dete debila prijavite se 066 666...
I naravno ona se naljuti
E sad posto mi imamo jednog komsiju koga zovemo Gasi, koji ima godinu dana starijeg sina od Mindjusice, a koji je decko blago retardiran, a Gasi njegov otac ide i cuva bebu nekoj rodjaki dok sina zapostavlja, genije skoro popustio pred Gasijevim molbama da malom nabavi neku dobru jaknu po nabavnoj ceni
I ok, Genije se stvarno potrudio, doneo mu extra jaknu po nabavnoj ceni i mali reko - ne svidja mu se
Sto je to bitno?
Kada je sinoc napao Mindjusicvu, ona je samo mirno rekla: Pa dobro ako ti ne odgovara, ja ti predlazem da ides da cuvas Gasijevog sina
![]()
![]()
nas dve smo se toliko smejale, a Genije je bio popisan i ljut celo vece
Mamino dete![]()
)))
kaze ovaj jedan sinoc, dobra mala, lupa se ko da je kasko osigurana)))

...samo da vam napisem ovu provalu od sinoc, pa palim, imam posla ne zna se
elem, poce Genije da zaje.bava Mindjusicu - evo nama debila, imate dete debila, ako imate dete debila prijavite se 066 666...
I naravno ona se naljuti
E sad posto mi imamo jednog komsiju koga zovemo Gasi, koji ima godinu dana starijeg sina od Mindjusice, a koji je decko blago retardiran, a Gasi njegov otac ide i cuva bebu nekoj rodjaki dok sina zapostavlja, genije skoro popustio pred Gasijevim molbama da malom nabavi neku dobru jaknu po nabavnoj ceni
I ok, Genije se stvarno potrudio, doneo mu extra jaknu po nabavnoj ceni i mali reko - ne svidja mu se
Sto je to bitno?
Kada je sinoc napao Mindjusicvu, ona je samo mirno rekla: Pa dobro ako ti ne odgovara, ja ti predlazem da ides da cuvas Gasijevog sina
![]()
![]()
nas dve smo se toliko smejale, a Genije je bio popisan i ljut celo vece
Mamino dete![]()