Osmeh dana

Njen osmeha dana za danas
Lokacija - Mek
Glavna uloga - Ljubinka

Posto smo imale dva posluzavnika, Mindjusica je sve spakovala u jedan i onu hrpu dala meni da nosim i prospem u korpu
Ljubinka je iskusno krenula da istresa dok onaj posluzavnik samo nije zavrsio u kanti
Ona gleda i ja samo kazem skruseno E *******
Naravno da ga nisam izvadila
Ona kaze - ti si legenda :lol:

Posle sam imala i biser u maxiju u potrazi za razanim hlebom
Prevrnula sam sve police dok sa vrha mi nisu dva hleba pala na glavu
Sva sreca nije bilo nikog oko mene i zbrisala sam ko niko

kaleahahaahahahah

8KoQK_zps1a6810ba-1.gif

zvala sam sad mamu,da je nahvatam kod kuce dok nije otisla negde
kad ona pije kafu s komsinicom,reko ajde bar malo da pricamo
dok pricamo ona kaze komsinici "mila sta trazis?secer?pa tu ti je gde pise kafa" :rotf:
ne znam to mi bilo nekako drago,podsetilo me na kucu gde je to logicno da secer stoji gde pise kafa,gde su se cuvale tegle i ostala ambalaza :heart:
dakle nije bas cepanje od smeha,ali jedan osmeh oui :)

Sa mojom mamom uvek sokovi...:)
Isto, jednom u busu je stajala pored coveka koji je, kao i ona, nosio naocare. Bus zakocio, oni se sudarili glavama, tj. kucnuli naocarima. Kaze tip: "Uzdravlje!":zcepanje:

Kod lekara pita nju sestra: "Pa sto niste usli kod doktora?"
Mama:"Upravo je izasao, u zurbi."
Sestra:"Pa, sto ga niste uhvatili?"
Mama:"Dobro, sl. put cu poneti laso!":zcepanje:

Jutros mi je zaova ispricala kako je zatekla jutros Mindjusicu (posto su ovih dana zajedno u sobi)

Kaze moja zaova: Ja ustala i gledan Mindjusicu i ona se smeje i cereka
Ja prilazim i pitam Sta je smesno, ali ona nastavlja da se smeje
Tek kad sam joj skroz prisla sam videla da ona u stvari spava i cereka se ..... :heart:

Прича ми данас један брат:,,Ћерка ми се забавља са Мађаром, већ три године! Сладак је, али Мађар, а знаш да ја не волем Мађаре...И прошле године, дошла једном кући уплакана, каже, оставио је момак! Ја је тешим и кажем, не брини, ћери, сад ћу ја узети пушку, идем у мађарски део села, наловићу ти пун гепек Мађара, само да не плачеш...'' :zcepanje::zcepanje:

То ме подсети на моје две другарице, рођ. сестре. Једна вади мађ. држављанство, хоће да пали. Друга каже: како, бре, можеш, како ти није срамота, ја бих пре умрла, ја сам Српкиња. А ова каже: дал си нормална, рођена баба нам је Мађарица хаха... обе су царице и много их волим :)))

То ме подсети на моје две другарице, рођ. сестре. Једна вади мађ. држављанство, хоће да пали. Друга каже: како, бре, можеш, како ти није срамота, ја бих пре умрла, ја сам Српкиња. А ова каже: дал си нормална, рођена баба нам је Мађарица хаха... обе су царице и много их волим :)))
Meni je rodjena sestra , kad nije znala sta ce od bijesa , psovala majku ustasku .
Inace su nam i otac i majka Srbi .

Back