Osmeh dana

426574_358610570816188_1052258808_n.jpg

Mm juce bio na rostilju sa drustvom, stize oko 22h kuci i umesto da se sredjuje za grad, zove druga i kaze:"Necu ici u grad, ne ide mi se, idem da spavam sa mojom bebom." :heart:

Poslednja izmena:
Ovaj pismeni rad je zasmejao Srbiju:

ČISTA TROJKA: Ovaj pismeni je nasmejao Srbiju

Ako ovo čita, profesorka će nekako morati da reaguje. Peticu mi neće dati sigurno. Ali makar keca?

Pismeni zadaci osnovaca uvek su veoma zanimljivi i inspirativni. Jedan osnovac je 2008. bez imalo volje seo da napiše pismeni ne sluteći da će ga pročitati cela Srbija i pola Balkana.
Čista petica za osmeh koji nam je izmamio.

Tema: Moj najlepši dan na svetu u životu

Teško je odlučiti se za najlepši dan. Bilo ih je tako mnogo ali ipak mislim da je to bilo na Uskrs prošle godine. Ili je to bio Božić?
Nije važno.
U stvari, šta je uopšte bitno kad ću u svakom slučaju dobiti trojku na pismenom?
Uvek dobijem 3, još od petog razreda. Mislim da profesorka ni ne čita sve moje zadatke...
Siguran sam u to jer sam nekoliko puta napisao odlične radove pa ipak dobio trojku.
Hajde da proverim.
Ako ovo čita, profesorka će nekako morati da reaguje. Peticu mi neće dati sigurno. Ali makar keca? To bi učinila sa zadovoljstvom. Ako ovo nije dovoljno, reći ću da je ona jedna ružna, odvratna žena.
I jako glupa!
Kao da je Milorad Pavić jedini pisac na svetu. Siguran sam da ništa novo nije pročitala u zadnjih deset godina.
A tek kako je ružna!
Na kraju, hoću da kažem da mi je tog dana bilo toliko lepo da sam cele noći sanjao lepe stvari!

dobar (3)

Original tekst pismenog rada (rukom pisani tekst) na:

http://www.kurir-info.rs/cista-trojka-ovaj-pismeni-je-nasmejao-srbiju-clanak-432004

:rotf:

Cista petica za malog genijalca:)))

Vec par dana objasnjavam mom kolegi Slavoljubu, koga zovem Slavce, kako cu da idem kod frizera - frizera koji je pravi gay, da ne kazem *****, i jutros situacija u firminom busu je sledeca:

Ja sedam sa drugim kolegom koji se vratio s odmora, a Slavce je prekoputa i kazem: Sad kad primim platu idem kod frizera, rekla sam Slavcetu - ja ga zovem *****, taman da sredim konacno frizuru. :rotf:
Ceo autobus se okrenuo i svi u Slavoljuba, a on crce od smeha. Ispade moj Slavce *****, a u stvari Slavce samo svima pokazuje - luda zena :lol:

Ovaj pismeni rad je zasmejao Srbiju:

ČISTA TROJKA: Ovaj pismeni je nasmejao Srbiju

Ako ovo čita, profesorka će nekako morati da reaguje. Peticu mi neće dati sigurno. Ali makar keca?

Pismeni zadaci osnovaca uvek su veoma zanimljivi i inspirativni. Jedan osnovac je 2008. bez imalo volje seo da napiše pismeni ne sluteći da će ga pročitati cela Srbija i pola Balkana.
Čista petica za osmeh koji nam je izmamio.

Tema: Moj najlepši dan na svetu u životu

Teško je odlučiti se za najlepši dan. Bilo ih je tako mnogo ali ipak mislim da je to bilo na Uskrs prošle godine. Ili je to bio Božić?
Nije važno.
U stvari, šta je uopšte bitno kad ću u svakom slučaju dobiti trojku na pismenom?
Uvek dobijem 3, još od petog razreda. Mislim da profesorka ni ne čita sve moje zadatke...
Siguran sam u to jer sam nekoliko puta napisao odlične radove pa ipak dobio trojku.
Hajde da proverim.
Ako ovo čita, profesorka će nekako morati da reaguje. Peticu mi neće dati sigurno. Ali makar keca? To bi učinila sa zadovoljstvom. Ako ovo nije dovoljno, reći ću da je ona jedna ružna, odvratna žena.
I jako glupa!
Kao da je Milorad Pavić jedini pisac na svetu. Siguran sam da ništa novo nije pročitala u zadnjih deset godina.
A tek kako je ružna!
Na kraju, hoću da kažem da mi je tog dana bilo toliko lepo da sam cele noći sanjao lepe stvari!

dobar (3)

Original tekst pismenog rada (rukom pisani tekst) na:

http://www.kurir-info.rs/cista-trojka-ovaj-pismeni-je-nasmejao-srbiju-clanak-432004

:rotf:

Cista petica za malog genijalca:)))

Ideja je odlična, ali ovaj sastav dete koje redovno dobija trojku nije moglo ni da prepiše ovako bez greške, a kamo li da smisli. Čak je i ocenu dala ista osoba.
pismeni-zadatak-smeh-1348752521-213106.jpg

Ipak, priznajem, nasmejala sam se od srca, jer i mi sumnjamo da fišičar napamet daje ocene, zbog toga što deca nikada nisu dobila nazad svoje radove na uvid.

"Zaginuo" moj muž danas na poslu, tj. 13 sati je bio na poslu ( malo mi falilo da pružim ruku i upoznam se sa čovekom kada se, u 10 i nešto, pojavio na vratima ).
Doneo uredno mleko i još neke stvari, ali je i zaboravio ponešto da kupi. Mislim, ko i da mu zameri... dovoljno što je insistirao da ja ne izlazim do prodavnice sa bebcem po (malo-malo pa ) kiši, nego će on kupiti kada god da krene sa posla, ionako nije ništa hitno,sve je za sutra...
Elem, izmedju ostalog, zaboravio je da kupi jaja. Ja ga pitam, a on će - Uuuuu, j.b.m mu, zaboravio sam. Jel treba za malog jaje za sutra? Ništa, UZMI JEDNO OD MOJIH!
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ja sam se zacenila od smeha, a on, onako umoran, samo me belo gleda. Skontao je i nasmejao se tek kada sam ga pitala jel daje levo ili desno :zcepanje:
Naravno, mislio je da odem ujutru do njegovih roditelja, dva sprata ispod nas, i da uzmem jaje za melenog... svejedno, zasmejao me je na trenutak.... a i sam se nasmejao.... :D

Back