Osmeh dana

:cool:

312362_10151295149818702_142164455_n.jpg

Dogovaraju se lisica, magarac i vuk da otvore firmu. Kaže lisica:

- Ja sam lukava, ja ću otići u opstinu i sredit ću nam dozvolu za tren oka.
Ode lisica i vrati se za pola sata sva pokunjena - nije uspela. Onda kaže vuk:
- Ja sam opasan i ljudi me se plaše, sada ću ja na brzinu dobiti dozvolu.
Kad, eto vuka za sat vremena - podvio rep, ni on nije uspeo. Tada kaže
magarac:
- Idem ja sada.
Vrati se magarac nakon dva sata sav srecan i vikne:
- Dobio sam dozvolu, dobio sam!
Lisica i vuk ga upitaju kako kada oni nisu uspeli. A magarac ispriča:
- Odem ti ja u opstinu, pokucam na vrata i uđem, kad ono tamo sve moji školski prijatelji...

Удварање момка девојци:
Момак:,,Ћаооо.''
Девојка:,,Момак,ниси моја лига.''
Дечко:,,Шта има везе...Можда се сретнемо у купу.''

Bleji Hasan Dudic u Zemunu ispod duda. Dodje Zemunac i pita ga: alo brate ko si ti?
Kaze ovaj: Hasan Dudic...
Zemunac: vidim brate da hasas dudis, pitam ko si?

Kako se zove vibrator Milke Canic?
-SKOCKO.

Dva drugara ulaze u prodavnicu da bi kupili drugarici poklon za rođendan. Na polici vide malu bronzanu mačku i vide dve cene:
-1 000 i 10 000 dinara.
-U čemu je fazon?
-1000 dinara je figurica bez priče o legendi koja je prati. 10 000 je ukoliko želite da čujete legendu.
-Daj bez priče, što mi moramo sve da znamo.
Nakon što su izašli iz radnje, za njima su počele da idu ulične mačke.
Prvo jedna, onda iza sledećeg ćoška su se našle još par, i onda je počelo da ih prati hiljade mačaka.
Momci su se uplašili i počeli da beže.
Na kraju su bacili figuricu u reku, mačke su krenule za njom i podavile se.
Momci su krenuli nazad ka radnji, gde ih je prodavac sačekao sa rečima: "Znao sam da ćete se vratiti da čujete legedu!"
- J*bala te legenda, imaš li ti bronzane Šiptare?

Искрено, јако ме нервирате с вицевима, клиповима и фоткама!
Пишите шта је насмејало, вас, а не пола фејсбука! :rtfm:

Ја данас, после језивог јутра у суду, одем у шклолу, и на часу математике, по обичају, причам причу, они записују математички израз.
На пример:,,Послала мама Црвенкапицу да однесе баки ...'' Успут Црвенкапа, нпр, убере 12 наранџастих цветова, па 5 плавих, па јој вук отме 8, па јој ловац поклони 3... и слично. Кад стигне до бакине куће, мора да каже баки шифру, а шифра је број цветова које тренутно има.. и слично.

Почнем ја данас са ,,Три прасета'', мислим, учили смо множење, па ће кућа од цигала имати толико редова пута толико цигала, па кад вук дође, срушиће...па ће прасићи додати..
И кренем:,,Била три прасета: Мицко, Грицко и Шицко..'' кад - хаос у одељењу!
,, Шта би, децо?'':eek:
,,Учитељице, а где су Смоки, Моки и Шоки?'' :rtfm:
Ја шокирана, немам појма о чему причају!
,,Ко су ти?'' :sad2:
,,Па, они прасићи из првог разреда, кад сте причали..''
Дакле, сама сам са собом вриштала у себи од смеха! Појма немам да сам прошле године причала причу о прасићима, тек нисам знала како сам им надевала имена тад!:zcepanje:
Биће нешто од њих, мислим се, док памте такве ствари...

Ја данас, после језивог јутра у суду, одем у шклолу, и на часу математике, по обичају, причам причу, они записују математички израз.
На пример:,,Послала мама Црвенкапицу да однесе баки ...'' Успут Црвенкапа, нпр, убере 12 наранџастих цветова, па 5 плавих, па јој вук отме 8, па јој ловац поклони 3... и слично. Кад стигне до бакине куће, мора да каже баки шифру, а шифра је број цветова које тренутно има.. и слично.

Почнем ја данас са ,,Три прасета'', мислим, учили смо множење, па ће кућа од цигала имати толико редова пута толико цигала, па кад вук дође, срушиће...па ће прасићи додати..
Дакле, сама сам са собом вриштала у себи од смеха! Појма немам да сам прошле године причала причу о прасићима, тек нисам знала како сам им надевала имена тад!:zcepanje:

djeca pamte svakakve gluposti hhiihihhiihhihihihhihii

Ма, наравно, о томе се и ради! Запамтише глупости, а основне ствари заборавили! :)

Али су ми били преслатки!
Иначе, имала сам данас и питање да ли је Црвенкапина бака алкохоличарка, јер вино увек стигне до ње..:)

Zove me klinja telefonom, ja na sastanku, ali retko prekidam pozive :gde mi je medved ? Odgdovaram: medved je na komodi.
A gde mi je tigar (privezak) - Tigar je na čiviluku

Ovi gledaju i odjenom prasak u smeh. Ko vas ebe, imamo i medvede i tigrove, sve gajimo lol

nazvala si prase po meni :fdlan:

Ovo je stos od malo pre
Pita mene Mindjusica koja ruca - jel znas kako se zove Sakirina beba?
JA reko znam - Milan.
Ona - Ja mislila da me Milica zaje.bava
Ja - Ma jok bre, meni reko Genije, procito na Mondu
A sta mislis, nastavlja ona, jel ona Libanka ili Italijanka ili sta li je?
Ja reko - Libanka, preziva se Mubarak
Mindjusica - mda, mada ko zna, vidis kako je sve ona to izmesala
Ja reko - Pa dobro, nije bas da je ona mesala (smejem se)
A Mindjusica me poklapa - Al si duhovita :roll:
To mi bilo jos smesnije :lol:

Back