- Poruka
- 28.784
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Искрено, јако ме нервирате с вицевима, клиповима и фоткама!
Пишите шта је насмејало, вас, а не пола фејсбука!
Ја данас, после језивог јутра у суду, одем у шклолу, и на часу математике, по обичају, причам причу, они записују математички израз.
На пример:,,Послала мама Црвенкапицу да однесе баки ...'' Успут Црвенкапа, нпр, убере 12 наранџастих цветова, па 5 плавих, па јој вук отме 8, па јој ловац поклони 3... и слично. Кад стигне до бакине куће, мора да каже баки шифру, а шифра је број цветова које тренутно има.. и слично.
Почнем ја данас са ,,Три прасета'', мислим, учили смо множење, па ће кућа од цигала имати толико редова пута толико цигала, па кад вук дође, срушиће...па ће прасићи додати..
И кренем:,,Била три прасета: Мицко, Грицко и Шицко..'' кад - хаос у одељењу!
,, Шта би, децо?''
,,Учитељице, а где су Смоки, Моки и Шоки?''
Ја шокирана, немам појма о чему причају!
,,Ко су ти?''
,,Па, они прасићи из првог разреда, кад сте причали..''
Дакле, сама сам са собом вриштала у себи од смеха! Појма немам да сам прошле године причала причу о прасићима, тек нисам знала како сам им надевала имена тад!
Биће нешто од њих, мислим се, док памте такве ствари...

Zove me klinja telefonom, ja na sastanku, ali retko prekidam pozive :gde mi je medved ? Odgdovaram: medved je na komodi.
A gde mi je tigar (privezak) - Tigar je na čiviluku
Ovi gledaju i odjenom prasak u smeh. Ko vas ebe, imamo i medvede i tigrove, sve gajimo lol
Zove me klinja telefonom, ja na sastanku, ali retko prekidam pozive :gde mi je medved ? Odgdovaram: medved je na komodi.
A gde mi je tigar (privezak) - Tigar je na čiviluku
Ovi gledaju i odjenom prasak u smeh. Ko vas ebe, imamo i medvede i tigrove, sve gajimo lol

Искрено, јако ме нервирате с вицевима, клиповима и фоткама!
Пишите шта је насмејало, вас, а не пола фејсбука!
Ја данас, после језивог јутра у суду, одем у шклолу, и на часу математике, по обичају, причам причу, они записују математички израз.
На пример:,,Послала мама Црвенкапицу да однесе баки ...'' Успут Црвенкапа, нпр, убере 12 наранџастих цветова, па 5 плавих, па јој вук отме 8, па јој ловац поклони 3... и слично. Кад стигне до бакине куће, мора да каже баки шифру, а шифра је број цветова које тренутно има.. и слично.
Почнем ја данас са ,,Три прасета'', мислим, учили смо множење, па ће кућа од цигала имати толико редова пута толико цигала, па кад вук дође, срушиће...па ће прасићи додати..
И кренем:,,Била три прасета: Мицко, Грицко и Шицко..'' кад - хаос у одељењу!
,, Шта би, децо?''
,,Учитељице, а где су Смоки, Моки и Шоки?''
Ја шокирана, немам појма о чему причају!
,,Ко су ти?''
,,Па, они прасићи из првог разреда, кад сте причали..''
Дакле, сама сам са собом вриштала у себи од смеха! Појма немам да сам прошле године причала причу о прасићима, тек нисам знала како сам им надевала имена тад!
Биће нешто од њих, мислим се, док памте такве ствари...

nazvala si prase po meni![]()
) променио име у Боки!Пази кад се не сећам, драга!
А ништа ми ниси скривила, морам касти ђацима да је Смоки (за којег су ме данас опоменули да је најмлађи) променио име у Боки!

mislice deca boki 13
![]()