Osmeh dana

IMG_6642a.jpg

..qq.. :zblesav:

Статус мог сина на ФБ:
Visoka hotelijerska skola je na sednici iznela predlog da se u buducnosti informacije za studente uklesuju na kamenu plocu koja bi se postavila u dvoristu skole. Predlog je jednoglasno prihvacen a kolege navode da je pozitivna stvar sto ce onda svaki profesor moci da okaci svoja obavestenja jer su svi strucni sa dletom i cekicem, a i broj informacija koje trenutno daju nije velik tako da ce moci sve da stane na kamen srednje velicine. Direktor skole je pozdravio ovu odluku i vec u popodnevnim satima udario kamen temeljac za oglasni kamen. Takodje se oglasio i sindikat prosvetnih radnika koji je zaposlenima poklonio dleto i cekic sa amblemom sindikata i po dva dzepna kalendara jedan za 2013.god a drugi za 4 milenijum p.n.e. kada su se ovakve metode koristile... Nas reporter je hteo da uzme i izjavu studenata na sve ovo, ali su iz redakcije javili da to nikoga ne intresuje tako da je to sve sto je za sad pribavljeno. fotografije uskoro....

Сузе ми иду од смеха! Лудак! А уствари, нема информација ни на сајту, ни на огласној табли школе..а испитни рок се ближи...

Двије дјевојке причају о некој журки и једна коментарише како се није наспавала након провода, а друга каже како је знала да неће ни она па се зато синоћ нашминкала, да не мора да се малтретира јутрос.
Толико сам силно жељела да се окренем и видим на шта личи, ал ми било без везе.

savrseno

JEDAN PAR DOÐE KOD PSIHIJATRA.

PSIHIJATAR IH UPITA: KAKO VAM MOGU POMOĆI?
MUŠKARAC ODGOVARA: DA LI NAS MOŽETE GLEDATI DOK VODIMO LJUBAV?
PSIHIJATAR JE IZNENAÐEN, ALI IPAK PRISTANE.
NAKON ŠTO JE PAR ZAVRŠIO PSIHIJATAR KAŽE: ALI VAŠ SEKS JE SUPER!!
NAPLATI IM 80 EURA I ONI ODU.
ALI VRATILI SU SE PONOVNO I NASTAVLJALO SE TO IZ NEDELJE U NEDELJU. DVA PUTA NEDELJNO SU DOLAZILI KOD PSIHIJATRA, SEKSALI SE, PLATILI 80 EURA I OTIŠLI.
NAKON NEKOG VREMENA PSIHIJATAR IH UPITA:OPROSTITE NA PITANJU, ALI ŠTA VI
ZAPRAVO POKUŠAVATE I ŽELITE TU PRONAĆI???
-NIŠTA!!! ODGOVARA MUŠKARAC, ALI ONA JE UDATA I NE MOŽEMO KOD NJE, JA SAM
OŽENJEN I NEMOŽEMO KOD MENE.
U HOTELU HOLLYDAY INN SOBA KOŠTA 200 EURA,
U HILTONU 360 EURA.
KAD DOÐEMO KOD VAS IMAMO:
*1**) DOBAR ALIBI*
*2) KOŠTA 80 EURA*
*3) ZDRAVSTVENO OSIGURANJE NAM VRAĆA 67,50EURA !!!!!!!!!!*

Back