Osmeh dana

Da naucite sta je lepo ponasanje :)
385291_10151173493926010_957666613_n.jpg

Jos jedna Sekijeva sa Ciganima...i komentar jednog lika sa jednog drugog foruma... :rotf: :rotf: :worth:

"контам та лоповска капа му је од камиљих трепавица и вреди колико дарко лазовић, а овај умперзаџење што личи да је ђани бувљани из сезоне јесен зима 92/93 да је од кевларских нити упрегнутих са тетивама пустињског скочимиша и има вредност ту неђе око буџета за аграр.
тачно да га видиш оваквог на улици, да му даш зидарско, сендвич са оном саламом дугметаром, лупиш га по леђима и ка'еш му "ај причај бауштелац, која те је мука мучила у дизелдорфу? шта ради гертруда из k*rva штрасе? јел још увек држи у прозору онај црвени фењер што је ономад заборавио ханс, скретничар на прузи оберздорф - мајнхајм?"

seki.jpg

Poslednja izmena:
Da naucite sta je lepo ponasanje :)
385291_10151173493926010_957666613_n.jpg

Kako je ovo slatko... :heart:
Vidi se i po svesci i po rukopisu da je dete malo ( po svesci bi se reklo da je djak prvak, a po rukopisu, bogami i ne, ali ima i uredne dece ), a vidi samo poslednju rečenicu... ".... da ja ne povredim tebe, da ti ne povrediš mene; da pomognemo jedno drugom, da i meni i tebi bude dobro."
Dete me je oduševilo, zaista. Pa i da nije njegova/njena misao, trebalo je to zapamtiti i tako lepo napisati... divno!

Kakav lik...predlozi za bolji zivot u Srbiji od nekog tamo lika, procitao malopre... :rotf:

1. Укинут странке , па да власт у локалима буде сачињавана од група грађана ( људи који живе у локалу у којем су политички активни ваљда најбоље знају који су проблеми суграђана . А не да му нека јајара из БГ-а диктира )
2. Странцима забранити да гласају ( а не неки курчев Кинез прокопо тунел и има иста права ко мој ћале који цео живот порез плаћа држави и 2 пута ратовао )
3. Забранити женама да гласају ( сви су чули за оне фазоне " ииијааао што је леп , за њега ћу " . Дође ми да задавим рођену рибу )
4. Старосна граница за право гласа на изборима 40 година. ( и аааау к...ц , мене већ 2 пута изјебали од пунолетстрва...млад...неискусан.. )
5. Ок, може капитализам . Али до рецимо милион јура . То је максимално колико један човек може да поседује заједно за имовином . Сасвим је довољно да задовољи и своје снове о озбиљном бизнисмену , газди , глави , а да притом буде сасвим сасвим материјално обезбеђен ( и ом и потомци , неколико колена унапред ) . Оћеш да радиш преко тога ? Може , 50 % годишње зараде иде у државну касу па изволи . Добро свима .
6.Цео систем организовати да фунционише по пароли " право се стиче , не добија се на поклон " . ( значи нисмо сви исти братићу . Докажи се ) .

И АМИН

и да... 7. укинути онај идиостки закон да биртије раде само до 02:00 викендом . Смрзох се по клупама више у пм. ( шта тебе боли першун до кад ћу ја да лочем медовачу ? Можда ме жена оставила ? Немој да ме нервираш )

Kako je ovo slatko... :heart:
Vidi se i po svesci i po rukopisu da je dete malo ( po svesci bi se reklo da je djak prvak, a po rukopisu, bogami i ne, ali ima i uredne dece ), a vidi samo poslednju rečenicu... ".... da ja ne povredim tebe, da ti ne povrediš mene; da pomognemo jedno drugom, da i meni i tebi bude dobro."
Dete me je oduševilo, zaista. Pa i da nije njegova/njena misao, trebalo je to zapamtiti i tako lepo napisati... divno!

Текст је Шопенхауеров, а обавезно га преписују сваки пут ђаци прваци.

Скинула си га са ФБ-а где тупави просветари не контају да ово не може да смисли седмогодишње дете. Видећеш, твоја ће га још лепше преписати.
Жао ми је што ти кваарим илузију, али сваке четврте године прегледам 30 оваквих преписа, с тим што је можда само 23 овако написано, остали се не могу прочитати.

Back