OSKAR 2008

Ko ce dobiti Oskara za najbolji film?

• Atonement

• Juno

• Michael Clayton

• No Country For Old Men

• There Will Be Blood

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa dobro Roki 1 je zaista dobar film
tada su takve price bile popularne
lokalni momak koji se uzdize od obicne propalice
do heroja
tebe ce sigurno zanimati ako ti kazem
da su posle rokija 1
neki kriticari rekli za Stalonea da je novi Brando

ziva istina
okinuo sam se
YO Adrian8-)

Koji debili 'bem ti zivot :confused::confused::confused:
Mozda zato sto mumla a Brando je pricao kroz nos... :) :) :)
Nije Marlon dzabe mrzeo Akademiju :)

Bilo mi je jako drago kad sam se jutros probudila i saznala ko je pobedio :)
Mislim da su ove godine nagrade dobili svi koji su to zasluzili. Zao mi je sto se nisam kladila, jer sam bas sinoc s deckom pricala za koga sve mislim da ce pobediti i ispalo je da sam sve pogodila .....

Licno mi je najdraze sto je Javier Bardem dobio Oskar, jer je on jedan od najboljih mladjih glumaca po mom misljenju i uliva mi veliko poverenje kad je buducnost u pitanju.
Posle toga mi je najvise bilo drago za "No Country for old men" i Bracu Koen - najvise su zasluzili.
Obradovala me je cinjenica da je Cate Blanchett ostala nenagradjena i da je pobedila Marion Cotillard. Odlicno je odigrala Edit Pjaf i simpaticna je cura inace.

Ova dodela Oskara je veliki trijumf Evropljana i meni je drago zbog toga. Mislim da je bilo vrlo posteno i da su nagradjeni najbolji. Ove godine nije bilo ispada :)

Ja nisam mogla da podnesem takvu zrtvu, jer me dodela generalno nervira. Ceo sat i jace su "dogadjaji" na crvenom tepihu. One koke se sepure sta je koja obukla i ostale gluposti.
Gledala bih jedino zbog Javier-a, ali eto pogledacu snimak na rts-u veceras ako budem kod kuce.

ja sam spremao ispit
i gledao dodjelu
al najmilije mi je bilo kad se Jack pojavio
xaxa
koji kralj
sve je bilo kao sto sam i ocekivao
osim oskara za glavnu zensku ulogu
ocekivao sam da pobjedi Ellen Page,al sta ces
ux plakao sam od srece kad ona blanset nije bila nagradjena ni u jednoj kategoriji
Dej Luis je pokazao ko je gazda
Depp nije ni najmanju sansu imao protiv njega
Luis je mnogo bolji glumac

Slaja su mozda poredili sa mladjim Brrandom iz"Na dokovima Njujorka"...Roki i Brando iz ta dva filma su slichni likovi..i tu se svaka dalja slichnost te dvojice zavrshava:lol:
Malo off topic ali neko je spomenuo:p

Back