OSKAR 2008

Ko ce dobiti Oskara za najbolji film?

• Atonement

• Juno

• Michael Clayton

• No Country For Old Men

• There Will Be Blood

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja govorim o kvantitetu,ne znam broj nominacija samo nagadjam.I ne likujen niti se radujem tome naprotiv.
To je zapadnjachki(citaj:americhki)pokushaj da pokazu "stil" osvrtanjem na istoriju koju nemaju....pa kao fora..i Britanci su im blizu...bili su njihova kolonija,tako da daj shta dash.Zato na te otuzne priche engleske 16.veka padaju u nesvest,to je za njih misaona imenica stila i prefinjenosti.
Chudi me da Kejt Blanshet nije nominovana za glavnu zensku...dobila bi garant....moralo bi se.

Ja govorim o kvantitetu,ne znam broj nominacija samo nagadjam.I ne likujen niti se radujem tome naprotiv.
To je zapadnjachki(citaj:americhki)pokushaj da pokazu "stil" osvrtanjem na istoriju koju nemaju....pa kao fora..i Britanci su im blizu...bili su njihova kolonija,tako da daj shta dash.Zato na te otuzne priche engleske 16.veka padaju u nesvest,to je za njih misaona imenica stila i prefinjenosti.
Chudi me da Kejt Blanshet nije nominovana za glavnu zensku...dobila bi garant....moralo bi se.

Cate Blanchet je nominovana za glavnu zensku ulogu u Elizabeth:The Golden age kao i za ulogu u filmu I'm not there;)
Ali ove godine Oscara najverovatnije dobija Julie Christie.

Ljudi, No country for old men se nalazi nasvim listama najboljih filmova 2008-e, pokupio je silne nagrade, najverovatnije ce i Oscara, gledao sam ga i generalno je dobar film, odlicna rezija, fantasticni Javier ali ja nisam nesto odusevljen!!!
Mozda nisam nesto razumeo?? ;)

Jutros sam videla neku emisiju na CNN-u o Oskaru i doso Clooney da prica. Samo on od svih nominovanih za glavnu musku ulogu.
Ako on dobije Oskar bice teska nepravda.

ima sanse velicine subatomske cestice
mada se lik i u politiku upusta u zadnje vrijeme
covjek ima veze u svakom segmentu drustva
Denijel Luis je zaista najbolju ulogu imao
i on taj oskar zasluzuje vise od svih

Kad je Oskar u pitanju ja uvek najvise strepim za najbolje :)
Nekako se precesto desavalo da budu nagradjeni oni koji ne zasluzuju.

Naravno da bih volela da Day-Lewis pobedi, samo nista nas ne moze iznenaditi.

Back