Maeeeestro
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
Uglavnom, žalosno je što su neki spremni biti toliko agresivni samo zbog riječi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Riječi su nekakvi cvi- źivotopisi onih koji ih izgovarajuSto bi bilo tuzno,reci su skupe ne treba ih trositi na budale
Opet se ne slazem,dela su bitnija,nemaju reci isti efekat na svakog niti svako zasluzi lepe i iskreneRiječi su nekakvi cvi- źivotopisi onih koji ih izgovaraju
I riječi su na neki način djela, zato što se kroz riječi obavlja djelatnost - komunikacijaOpet se ne slazem,dela su bitnija,nemaju reci isti efekat na svakog niti svako zasluzi lepe i iskrene
Pa evo mozemo razumno da se dopunjujemo dok ne dodje neka budala s kojom to ne mozemo,pokusace dramu da ubaci u nase zivote jer nema svoj,to sto ja samo djon zasluzio nema veze s nasim profilimaI riječi su na neki način djela, zato što se kroz riječi obavlja djelatnost - komunikacija
naravno da nema mesta agresiji ali nismo svi isti i ne reagujemo isto na uvreduPa, da, nije ugodno, ali nema razloga za agresiju.
Zato je meni puno pomoglo proučavanje a i primjena stoicizma.naravno da nema mesta agresiji ali nismo svi isti i ne reagujemo isto na uvredu
jer reč može da povredi , cesto više nego fizicki kontakt, udarac, šamar i slicno
Moguće, opet to govori o njima - onima koji rade probleme, iako dobro znaju rješenja.Pa evo mozemo razumno da se dopunjujemo dok ne dodje neka budala s kojom to ne mozemo,pokusace dramu da ubaci u nase zivote jer nema svoj,to sto ja samo djon zasluzio nema veze s nasim profilima