"OSEĆAO SAM STRAH I JEZU" Miloš Pavlović Ćaci i ministar Lončar obratili se iz Urgentnog centra nakon napada: Dobio sam limenke i udarce

1000005849.jpg

Остаће Ћаци заувек.

Glavni Ćaci upao u kadar devojkama u kafani dok pevaju, a njihova drugarica imala je najjači komentar: „U jednoj reči ga opisala“​

Priča se Autor: Milorad Milovanović 26. mar 202511:01
49komentara
Kopiraj link
1742983218-Glavni-Caci-i-pesma-Noc-mi-te-duguje-750x433.jpg
Glavni Ćaci i pesma Noć mi te duguje Foto: X
Miloš Pavlović, u narodu poznatiji kao "glavni ćaci" ili preciznije vođa studentske grupe 2.0 u poslednja dva meseca je glavna tema korisnika društvenih mreža. Njegovo učešće u tragi-komičnom Ćacilendu, medijska pojavljivanja i izjave svaki put su izazivale pažnju - uglavnom u negativnom svetlu.

Na X-u objavljen snimak u lokalnoj kafani (ili manjem klubu) na kome se vide gosti, a prvom planu su dve devojke koje pevaju pesmu „Noć mi te duguje“ Zdravka Čolića. Iako nije poznato da li je snimak zabeležen nedavno ili pre nastanka Ćacilenda, glavni Ćaci, Miloš Pavlović, na snimku je posle „upada“ u kadar nazvan „sendvičarem“. Ozloglašena etiketa koja se dodeljuje pristalicama SNS-a koji zbog sendivča i dnevnice dolaze na skupove stranke.

„Upadne joj u kadar Ćaci, a cura vikne SENDVIČAR. Legenda“, piše u opisu video-klipa.
Mislim samo da je devojka bas opterecena Cacijem i njegovom pojavom. Potajno zaljubljena i uhodi decka. Bolesno

Ugrožavali su stranačke prostorije, pa su odatle najureni i jureni sve do ulice. Smanji malo dozu N1.

Ја уопште не пратим шта пише тај N1 већ искључиво твитове националиста и родољуба Срба!
Ти смањи дозу будалаштина као што је ова "Ugrožavali su stranačke prostorije", јер ако неко лијепи читавом улицом неке летке па налијепи на контејнер испред твојих просторија то није никакво угрожавање. Могли су једино да то схвате као провокацију.

dvojica prvookrivljenih imaju poduži dosije. Osuđivani su već i krivično i prekršajno, zbog trgovine narkoticima, nasilničkog ponašanja, nanošenja teških telesnih povreda. Treći i četvrti okrivljeni su takođe prekršajno osuđivani.

Zanimljivo je da se u spisima predmeta nalaze brojni snimci kamera za video nadzor iz Novog Sada, ali nedostaje jedan bitan, snimak kamere sa prostorija SNS u Bulevaru oslobođenja.

„Imamo mnogo snimaka kamera za video-nadzor, pomoću kojih su istražni organi ispratili kretanje automobila kojim su se vozili okrivljeni do škole „Petefi Šandor“ gde su napali studentkinju. Ali, nedostaje snimak kamera za video-nadzor sa prostorija SNS-a, tako da mi ne znamo ko je sve izašao iz tih prostorija kritične noći niti ko se sve nalazio u njima. Navodno su baš te noći te kamere bile pokvarene“, rekao je za portal Nova.rs advokat Srđan Hromiš koji zastupa neke od povređenih studenata.

У сукобу имамо две стране.

1. Власт,
2. Народ.

Кад власт врши насиље и репресију, то је оно што се мора осудити.

Међутим, Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза.

Оно што народ ради јесте отпор ненародној власти. Народ је у обавези да се одупре насилницима који користе државне ресурсе противно циљевима због којих државни ресурси постоје.

Зато, вода, лименка и јаје нису насиље, већ отпор насиљу.
Vlast je predstavnik naroda i narod ga bira. Vlast je deo naroda. Ogledalo vecine. Tako da Vlast i narod nisu dve odvojene celine.

А још су штрајкбрехери бар ћутали и радили.
Дочим се ова свињска глава уживела у улогу ТВ звезде, младог лидера и душице Председника, строго пазећи да увек говори на брзину наученом техником и форсираном дикцијом испод које се крије црна рупа у глави и бићу

Пази ти овог безвезњака!
Све би било у реду када би људи мислили као ти, СиКсти? Баш идиотски, да сви мисле као ти имали би право да блокирају све и свашта, увек, без последица... И да премлаћују све који не мисле као ти. Или они.

I u prilog konstataciji....ministar zdravlja ni manje ni više je bio dežuran baš te noći :rotf:

Доста си се налупетао. Иди одспавај мало.
Било где и било који министар је у оваквим ситуацијама увек ту.

Poslednja izmena od moderatora:
Ја уопште не пратим шта пише тај N1 већ искључиво твитове националиста и родољуба Срба!

Не знам који су ти критеријуми за одређивање националиста и родољуба. Је ли Зајечарско пиво?

"OSEĆAO SAM STRAH I JEZU" Miloš Pavlović i ministar Lončar obratili se iz Urgentnog centra nakon napada: Dobio sam limenke i udarce u lice, stomak, leđa... (FOTO,VIDEO)​

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio da su Pavlović i njegov kolega zadobili povrede u predelima stomaka i leđa.

Pavlović je opisao napad kao brutalan i osudio nasilje, nadajući se pravdi za počinioce.
Blic
5. jun 2025.02:11
Komentara496
Slušaj vest
0:00/0:00

Student Miloš Pavlović obratio se javnosti iz Urgentnog centra nakon što je napadnut kod Studenjaka. Uz njega je bio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je saopštio u kakvom je stanju povređeni student.

Miloš Pavlović i Zlatibor Lončar
Foto: Alo! / screenshot

- I on i njegov drug imaju povrede leđa, stomaka i abdomena. Njegov drug je trenutno na dijagnostici, radi se skener. Dečko je dobio udarac u predelu bubrega gde je ranije operisan. Pavlović je došao u stanju šoka. Za sada su samo dve dijagnostike urađene - rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Blic preporučuje
Napadnut student Miloš Pavlović: Incident se dogodio kod Studenjaka (VIDEO)

"Oborili su nas na pod"​

Pavlović je opisao kako je izgledao trenutak napada. On je objasnio i kako se našao ispred Studenjaka.

- Napadnuti smo bez povoda, samo zato što smo bili tu. Osećaj koji me je spopao nije bio sam strah, to je bila jeza - rekao je Pavlović.

Miloš Pavlović nakon napada

Miloš Pavlović nakon napada
- Kolega i ja smo brutalno napadnuti. Suočili smo se sa pravim licem fašizma. Mislio sam da je fašizam samo pojam iz udžbenika, ali kada vidite da je to lice koje vam se unosi u lice dok vas obara na zemlju, ostanete u šoku - kazao je.

Kako je dodao, on je sa drugom sedeo u kafiću na Novom Beogradu, pored Studenjaka.

- Ja sam u Studenjaku proveo ceo svoj period školovanja, tri godine sam bio tu. Bio sam da obiđem svoje prijatelje koje nisam video pet meseci, sa kojima sam delio i dobro i zlo - rekao je Pavlović i dodao:

- Doživeli smo to da nas napolju dočekaju... Ja ne verujem da su to kolege studenti, ne verujem da neko može biti takav. Dobio sam limenke i udarce u lice, po stomaku, leđima. I Vladimir Balać i Luka Lalošević, svuda smo dobili udarce. Oborili su nas na pod, digao sam se, nekako sam uspeo da odem - ispričao je Miloš Pavlović.

On je istakao da se nada da će nadležni otkriti krivce i da će biti kažnjeni.

- Niste uspeli da me ućutkate, boriću se još jače, moje reči će biti još glasnije, jer ne želim da Srbija bude fašistička zemlja i da u njoj vlada ova demokratija koju smo videli večeras i za koju se vi zalažete - rekao je Pavlović.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...i-se-iz-urgentnog-centra-nakon-napada/tv85yhb

Њихова неоригиналност више није смешна, већ жалосна.
A jel ga karrali?

A nikako da se javi autor oce nove reci.
I bude zabelezen u istoriji novi cirilo haha

Pogrdna reč "ćaci" je verovatno smišljena u glavi nekog marketinškog eksperta za crnu propagandu, zatim napisana na zidu neke škole tobože od protivnika blokada koji je polupismen i na kraju promovisana u medijima kao što su N1, Nova, Danas ...kao čin dehumanizacije protivnika blokada. U normalnim uslovima nijedan iole ozbiljan medij ne bi koristio ovu reč, ali ona je deo unapred spremljene marketinške strategije.

Не знам који су ти критеријуми за одређивање националиста и родољуба. Је ли Зајечарско пиво?

Критеријум је..
Прикажи неки снимак и реално објасни шта се десило, без придодавања (лажи) и беспотребног увеличавања (загрмео, брутално...).
Можеш да напишеш своје мишљење о некој ситуацији, са образложењем разлога зашто тако мислиш да се нешто догодило?
Можеш да напишеш зашто је то штетно или добро за Србе, или државу.
Ти само пичи о Зајачарском пиву, које је пиво је најважније!

Критеријум је..
Прикажи неки снимак и реално објасни шта се десило, без придодавања (лажи) и беспотребног увеличавања (загрмео, брутално...).
Можеш да напишеш своје мишљење о некој ситуацији, са образложењем разлога зашто тако мислиш да се нешто догодило?
Можеш да напишеш зашто је то штетно или добро за Србе, или државу.
Ти само пичи о Зајачарском пиву, које је пиво је најважније!

Не видех у твом опису ни трунке родољубља ни патриотизма на који се позиваш. Настави, ионако ништа не кошта.

...2. План им је био провоцирају и да изазову реакцију студената из домова и то су успели.

3. Вучић ће ово користити за пропаганду и пораст репресија.

https://t.me/Uz_Svoj_Narod

Чему ти служи ова лаж када није било упада у просторије већ су испред просторија на неком контејнеру лијепили летке, премлаћени су на улици јер су их СНС активисти стигли колима?

Čekaj, da li je moguće da on pominje 1931. godinu ??

Nakon što je premlaćen, on sedi u urgentnom centru i priča kako je bilo 1931. godine ?

Back