Софија
Legenda
- Poruka
- 54.759
Bolovi u kolenu, omeksana hrskavica, stare povrede, kako leciti?
Pre otprilike 4 godina valjda imao sam jednu povredu desnog kolena valjda je bio neki udarac a i ne secam se bas tacno!
Posle nekog vremena koleno je pocelo da mi pucka kad savijam nogu ali me ne boli i evo sad ima 2 godine kako me ponekad i zaboli usred malo duzeg sedenja, uvek kad sedim i kad mi noga miruje i bude malo duze u isti polozaj zaboli me!
Inace nemam nikakvih problema sa trcanjem, hodanjem sve je ok igram i fudbal, dosta pesacim...Dodje taj neki period kad me malo intenzivnije i jace boli naravno kad sedim i prodje!!!
I evo pre 6 meseca sam se probudio i koleno je oteklo i nisam mogo da ga savijem jer je uzsno bolelo!!!Bio sam kod doktora na snimanjei rekli su mi da mi je omeksala hrskavica?
Iso sam na terapije mesec dana, stavljali su na onaj aparat sto proizvodi struju nisam strucan nemam poima i posle nikom nista zavrsio sam sa terapiom i malo je kao bilo bolje i sad je sve isto kao i pre, boli me kad sedim i ne micem nogu u drugi polozaj!!!!!!!
Interesuje me da li je neko imao slican problem kao moj i kako se lecio i sta bi moglo da bude to?
Рецимо да су ти слаба тачка организма менискуси.
Штеди то колено како знаш и умеш.
Бави се неким спортом који не захтева претерану употребу колена.
Пешачење такође може да ти шкоди.
За менискус не постоји ефикасна протеза, а кад се истроши, друге нема.

, pushach je i dijabetichar...