Orošavanje vagine radite li to?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam pojma ali eto postoje žene kojima je to važno i ne vidim šta je tu loše 🤷🏻‍♀️

Inače i ja odlazim u hamam i nemam pojma šta je tu loše
Као мушкарац, могу да имам само индиректна сазнања и не видим баш ништа лоше искучиво уколико жена жели да буде перманентно сексуално активна , да има јак либидо и нађе одговарајуће партнере, што је све теже са годинама и за жене и за мушкарце. И овде је, чини ми се важеће оно англосаксонско, "Use it or lose it!" обично везано за употребу мозга.
Имам само два примера - индиректан и директан. Иниректан је моја разведена комшиница са спрата, веома очувана, мајка двоје деце и са два унука, али која живи сама и мада су моји зидови прилично дебели, једно време сам морао да користим чепове за уши да бих могао да спавам. Њој никакво орошавање очито није било потребно, вероватно се редовно природно подмазује, а годину дана је старија од мене.
Директно искуство је са вишедеценијском нешто млађом повременом партнерком (клинци то зову комбинација), после дуже паузе и то је била обострана траума. Била је потпуно сува и сама је рекла је боли више него у гузу. То нам је био иначе последњи сусрет.
Једино не видим никакву сврху орошавања уколико се не користи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back