Oriflame i Avon

Orišlajm smeće ,je neškodljivo za zdravlje ali vrlo škodljivo za novčanik .
Ko proizvodi Orišljam (Kina ) ko je izdao sertifikat orišlajmu (niko)
Zašto platiti 500 kada vredi 35 dinara na veliko .
Nađite fabrike u Kine po istoj ceni isti proizvod

Ma to je sve prevara i zaista su tragicni likovi koji to prodaju iz svojih torbuljina cvrsto verujuci da to vredi toliko novca za koliko su indoktrinirali oni iznad njih za koje ti nesretnici rade i prodaju te budalastine.

Ne kupujte smece iz torbe.:hahaha:

Nikad nisam bio poklonik kupovine tih kozmetickih drangulija od kojekakvih lupeza koji to vucaraju po kojekavim torbama. Zaista su smesni ako misle da ce neko iole razlozan da poevruje u njihove price koje su u stilu "ciga hvali svoga konja"Zna se gde se kupuje kozmetika i na koji nacin . Pa sad kad imas toliko prodavnica i marketa zaista je besmisleno uzimati koejstarije od tih prevaranata koji preprodaju budalastine.

Nikad nisam bio poklonik kupovine tih kozmetickih drangulija od kojekakvih lupeza koji to vucaraju po kojekavim torbama. Zaista su smesni ako misle da ce neko iole razlozan da poevruje u njihove price koje su u stilu "ciga hvali svoga konja"Zna se gde se kupuje kozmetika i na koji nacin . Pa sad kad imas toliko prodavnica i marketa zaista je besmisleno uzimati koejstarije od tih prevaranata koji preprodaju budalastine.

Nisam bio ni ja dok nisam nasao prave, kvalitetne proizvode. Kad se na to nadoveze neverovatna poslovna mogucnost............Druga stvar je kad neko ima predrasudu pa kaze "znam ja gde se kupuje, necu od preprodavaca"?! Sta su ti ovi po parfimerijama i marketima-proizvodjaci??? Ja i moja porodica, kad idemo u megamarket police sa kozmetikom jednostavno zaobidjemo! Mislis da ces dobiti realnu i kvalitetnu preporuku u marketu? Ko ce ti to odraditi? Da ne spominjem proizvode za istocno i zapadno trziste.................. Nasi konsultanti su uglavnom obuceni da odrade kvalitetnu preporuku, cak i ako nisu sigurni, imaju koga da pitaju da bi odradili pravu stvar!

Velika slova gospodine menadzeru znace galamu, nemoj da nam larmas, veruj mi dosadio si mi sa tim laprdanjem o tim budalastinama sto ih prodajes ali ti opet nisam rekao nista nepristojno( a mozda bi trebao) nego da te pitam rode sta bi sa onim obecanjem da ces nam poslati sliku tvoje radne knjizice, i ona famozna slicica sa tvojih deset evra?:think:

Back