Oriflame i Avon

O mili boze prva recenica pa debakl...."o mirisima":hahaha:
Ko jos svoje cenjene proizvode krsti tom recju .Parfemi, toaletne vode, dezodoransi tako se klasifikuju ti proizvodi ....a ovi prezentuju svoje smrdljive vodice kao mirise:eek::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: stvarno sam bio u pravu kad sam vam rekao da to sto oni prodaju nekako neprijatno mirisi...na tvorove....mozda je u tome poenta.:think:

Cak ni 5 koraka...............................reklamiras sektu

ne lupetaj! i kao sto sam vec rekla, nemoj da se izvlacis na taj nacin sto ces za druge reci da su sekta! posto vise nemas sta da kazes....puno te pozdravljam!! mozda mozemo o pneumaticima da pricamo, posto o kozmetici (ili kozmetiki, kako bi ti verovatno rekao, odnosno napisao) nemas pojma :P

ne lupetaj! i kao sto sam vec rekla, nemoj da se izvlacis na taj nacin sto ces za druge reci da su sekta! posto vise nemas sta da kazes....puno te pozdravljam!! mozda mozemo o pneumaticima da pricamo, posto o kozmetici (ili kozmetiki, kako bi ti verovatno rekao, odnosno napisao) nemas pojma :P

Smiri malo zivce i prestani da vredjas, kad vec nemas argumente. Sta bi sa 5 koraka-kozmetiki

_mawa_bebica_ je napisala:

zanima me jel neko probao onaj sampon za negu kose u toku zimskih dana?i kakav je?

Ja sam probala dosta njihovih sampona i uopste nisam zadovoljna!
A posebno NE tim za zimsku negu kose. Taj sam probala par puta i bacila ga u djubre! Samponi su im jako losi, nekako ulepe kosu... Ne znam, meni ne odgovaraju. A ni mnogima sa kojima sam razgovarala. Mislim da su to njihovi najgori proizvodi!

A lepo mi je neko jednom rekao: ne moze sve da valja od tih firmi koje prave sve i svasta! Noramalno je da je nesto dobro, nesto ne.

Vratila sam se starim dobrim samponima, balzamima i sl. iz samoposluge!

mislis na ovo???

_mawa_bebica_ je napisala:

zanima me jel neko probao onaj sampon za negu kose u toku zimskih dana?i kakav je?

Ja sam probala dosta njihovih sampona i uopste nisam zadovoljna!
A posebno NE tim za zimsku negu kose. Taj sam probala par puta i bacila ga u djubre! Samponi su im jako losi, nekako ulepe kosu... Ne znam, meni ne odgovaraju. A ni mnogima sa kojima sam razgovarala. Mislim da su to njihovi najgori proizvodi!

A lepo mi je neko jednom rekao: ne moze sve da valja od tih firmi koje prave sve i svasta! Noramalno je da je nesto dobro, nesto ne. Stari dobri samponi iz samoposluge-breza od 5l. 100din.

Vratila sam se starim dobrim samponima, balzamima i sl. iz samoposluge!

mislis na ovo???

Naravno da ima i onih iz konkurentskih kompanija koji ce da pisu sve suprotno, ali pravi i iskreni konzumenti se prepoznaju! Pazi ulepi kosu???

Back