NikolaNBgd
Primećen član
- Poruka
- 630
sta ti znas o ulepljenoj kosi? verovatno kosa ti niz ledja pada i po podu se vuce, pa mozes o tome da pricas))))
Pogodi ga konacno!! Pise na bocici conditioner-znaci bas cudno pisu rec sampon!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ti znas o ulepljenoj kosi? verovatno kosa ti niz ledja pada i po podu se vuce, pa mozes o tome da pricas))))
ukratko, ne verujte firmama koje prodaju antiperspirante!
))naravno, ko proizvodi antiperspirant, ne cini dobro ljudima...))
salabajzericu, stvarno nemam vise sta da ti kazem.... priznajem, oriflame je vrhunska kozmetika, samo sam dosla malo da ih miniram... bilo mi je dosadno... oni su prosto neprevazidjeni! stavise, puno mi je kupatilo njihove kozmetike...a i frizider, posto su tako pripremljeni da i ako ih pojedes, ne moze da ti skodi,,, a odista, ima dosta ukusnih!
Vec sam te preduhitrio, znaci oni koji ZAUSTAVLJAJU ZNOJENJE! Bila je reklama pre 2-3god. cuvena Reksona, devojka trci oko kvarta na +40 da bi videla ponovo zgodnog frajera, i nema znoja nigde?!
jesi li me preduhiitrio, ili si stvarno diletant??

Ajde pali vise, gledam 9/11!
Dakle otrov i stetno po zdravlje koja crna priroda.

pored nje je Zecica Milica ( za nju nema nade preteska je za lustere) Ova prva je gubitas ko zna o cemu razmislja....opeljesili su je i sad joj se svasta mota po glavi...E ova druga ..sakrila prst,( ta je iz murije i ona je insajder koji ce da popakuje u zatvor ove tri) a pogledaj samo facu cetvrte Talibanke ( koji kez i zubekanje ima)pored nje je Zecica Milica ( za nju nema nade preteska je za lustere) Ova prva je gubitas ko zna o cemu razmislja....opeljesili su je i sad joj se svasta mota po glavi...
)E ova druga ..sakrila prst,( ta je iz murije i ona je insajder koji ce da popakuje u zatvor ove tri) a pogledaj samo facu cetvrte Talibanke ( koji kez i zubekanje ima)pored nje je Zecica Milica ( za nju nema nade preteska je za lustere) Ova prva je gubitas ko zna o cemu razmislja....opeljesili su je i sad joj se svasta mota po glavi...