NikolaNBgd
Primećen član
- Poruka
- 630
Sistem zasnovan na duplikaciji jeste piramida i to najekstremniji oblik piramide.
Do 1950. godine Srbija je bila pretezno agrarna zemlja pa je poslovica nastala u duhu tog vremena danas bi verovatno drugacije glasila ali bez obzira njena sustina je ista bez rada nema ni napretka u karijeri. Slobodno mozes navesti zemlju u kojoj bar 5-10% stanovnistva zivi od prodaje proizvoda na mlm osnovi.
Pogledah tvoje ranije poruke i vidim da si prosao kroz bar 3 mlm sistema u prethodne dve godine. Pre dve godine si prodavao neko cudotvorno bilje pribavljeno iz Rusije, internet stranica nije aktivna izgleda da se firma raspala. Onda si presao na online kockanje, a zatim u Herba Life sada si izgleda u Oriflame-u zaboravih da si u medjuvremenu obucavao neke lidere, hitno ti je trebalo 10 komada kao da su u pitanju krompiri, a ne ljudi takav si oglas postavio.
Daj covece, vidim da si bas potrudio oko mene, da radis nesto pametno u zivotu gde bi ti bio kraj? Radim jedan jedini posao skoro 10god, onaj sajt sam dao za prijatelja iz Rusije, nemam nikakve veze sa tim i mislim da kompanija postoji i dalje u Srbiji. Igrao sam backgammon i sah, ali ne u pare, pricas gluposti, imam malo vise slobodnog vremena za razliku od vecine i mogu nekim hobijem da se bavim za razliku od vecine. Danas te nesto nije bilo, verovatno si ove nedelje druga smena? i da, gde nadje herbalajf? njega sam pio pre par godina ali njihov mlm nikad nebih radio, kod njih se ulazu pare-i to ne male! Nisam ja otvorio temu, uzgred budi receno...
zato teraj te likove odmah napolje kad se pojave na vratima....ja to sa metlom teram chibe....

odmah ga naucis da ne pokusava da te davi i obmanjuje.