Zapravo,taj idiot je izuzetno uspesan u svom oriflame poslu,sad,nzm ni vise kako ide ta hijerarhija,ali znam da je da otkaz na svom stalnom radnom mestu(profesorskom) jer moze savrseno da zivi od oriflame-a,i jos putuje Evropom na te sastanke i sta vec-tako da,od samog pocetka svog pisanja uvodis svoje pretpostavke kao apsolutnu istinu,i jos malu dozu agresije.
Motiv-drugarica je pocela da se bavi,trebala su joj 2 ukljucenja,i bilo mi je receno da cu moci da narucujem samo za sebe,koliko god zelim,kad god zelim.
To mi je bio motiv-uciti uslugu drugarici,i imati priliku da kad pozelim da narucim nesto,ustedim.
Kao sto sam rekla,za one koji umeju da citaju,sponzor(taj uspesan,putujem-evropom sponzor) je insistirao na dodavanju narudzbine od 2000 dinara,koju ce sam rasprodati ako treba,pa je zatim,bez konsultovanja sa mnom,dodao jos robe,u vrednosti od 3-4000 dinara.
zapravo,da si otisao i na jedan sastanak,video bi piramidu-zapravo,oni to nazivaju mrezom.
Svaki sponzor dobija odredjenu kolicinu novca u odnosu na broj poena koji ostavruje mreza koju je on sastavio-znaci,uspeh onih koje si ti uveo u oriflame,i onih koje su uveli clanovi koje si ti uveo u posao,i tako dalje,tebi donosi novac.
Tako da,znam veoma dobro kako to ide,ali ti ocigledno ne znas,i prestani da ovde histerises,kad ocigledno veze nemas.