Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 68.108
Previše ti meni pišeš za nekog nepismenog!Sex sales !?
Nije baš ubedljivo
Pojasni
I dupli citati, kako to znaš? A?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Previše ti meni pišeš za nekog nepismenog!Sex sales !?
Nije baš ubedljivo
Pojasni
Previše ti meni pišeš za nekog nepismenog!
Nemate vi pojma zašto mene zovu dedin unukHe, nemaš ti pojma kakve smo čigre u krevetu Serafim i ja, nepoderive! N e p o d e r i v e!![]()

A znaš praviti uštipke?
Naučio od starijih, donosio im uštipke i pogačice u zamenu za skill
Kakvih par sati, dvominutni!Nemate vi pojma zašto mene zovu dedin unuk
Dakle, posle par sati bi bežale, B e ž a l e![]()
opetPreviše ti meni pišeš za nekog nepismenog!

E ebo takav sex ako bi imale snage u nogama da hodamo a ne da bježimoNemate vi pojma zašto mene zovu dedin unuk
Dakle, posle par sati bi bežale, B e ž a l e![]()

P ja se brate ne bih bunio jedna velika kadetina sa baloncicima, velikim te veom i moze neka zanimljiva zabavna neopterecujica nasmejana sa smislom za humor, nezne ruke zenska, pa da obrcemo: moze sitkom, moze horor, moze komedija, moze sci fi. Mogu i dve a mogu i 3, 4 vec je malo guzva a?@MrNapokon ovi vipovci više vole mess, jel tako?
Baš zbog ta dva minuta koji su bili kiksKakvih par sati, dvominutni!![]()
bićeš kažnjena i ti i ona 
Ty my ladyA znaš praviti uštipke?
Pa što šutiš!?
Primljen si!

E ebo takav sex ako bi imale snage u nogama da hodamo a ne da bježimo![]()
I da te maze dok gledate, a ti im neostaješ dužan?P ja se brate ne bih bunio jedna velika kadetina sa baloncicima, velikim te veom i moze neka zanimljiva zabavna neopterecujica nasmejana sa smislom za humor, nezne ruke zenska, pa da obrcemo: moze sitkom, moze horor, moze komedija, moze sci fi. Mogu i dve a mogu i 3, 4 vec je malo guzva a?

Opaaaa, malim slovom počeo rečenicu, biće nešto od tebeTy my lady
@narezak jel beležiš ti ove dogovore il vataš zjale? nemoj da zbog administracije fasujem neebicu
ne pravim uštipke nabavljam od babe![]()

Opa, neostaješ spojenoI da te maze dok gledate, a ti im neostaješ dužan?![]()

Hoš nam utrčati malo i ti, dahćiforumski Diddy
ne seks. prvo vece nikako. znaci lencarenje u kadi. i moze masaza.I da te maze dok gledate, a ti im neostaješ dužan?![]()
Postaću sumljiv da to radim s određenom namerom, da ne preterujem?Opa, neostaješ spojeno![]()

Šteta što nisi napisao sumljiv, to bi me oborilo s noguPostaću sumljiv da to radim s određenom namerom, da ne preterujem?![]()
Brt idem da spavam, ko će sve ovo da isprati... dogovorite vi to između sebe, pa mi sutra pošalji brifiningTy my lady
@narezak jel beležiš ti ove dogovore il vataš zjale? nemoj da zbog administracije fasujem neebicu
ne pravim uštipke nabavljam od babe![]()
pa čuj, postojala je sumlja, nije da nijePostaću sumljiv da to radim s određenom namerom, da ne preterujem?![]()
JesamŠteta što nisi napisao sumljiv, to bi me oborilo s nogu![]()

Nema veze, kad dođemo tamo ispred vikendice on će prvi ući u nutrapa čuj, postojala je sumlja, nije da nije
Bitan je drugi ulaz posle vikendiceNema veze, kad dođemo tamo ispred vikendice on će prvi ući u nutra