Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.221
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti odgovor
U jbt nisam znao. Glumci su čudoZnas da je Raul bio smrtno bolestan kada su snimali taj film i da je dao svoj maksimum za ulogu?
U jbt nisam znao. Glumci su čudo
To im je verovatno najgora noćna mora- snimaju i ne dočekaju premijeruTo mu je poslednji film, umro je pre izlaska filma u bioskope.

Onda sutra nastavljamo faitIdem ja sa njom gde god poželi![]()

Pa i nisam loše prošoPa jbm li ga kakav vam je odnos. Gledaj da se pomirite.
Ne poznajem žemske po ovom forumu.
Evo ti @Kćerka Direktora Cirkusa
, evo kaže i ona oće
Joj man me učenih, očiju ti, to je potrošeno, smotano, to jedva čeka da završi pa da se uhvati knjige!Pa i nisam loše prošo, evo kaže i ona oće
Al to je samo za uvod ne mogu ti @Kćerka Direktora Cirkusa obećati vernost celo veče
Ma nisam ja od tih, moja učenja su iz drugih praktičnijih oblastiJoj man me učenih, očiju ti, to je potrošeno, smotano, to jedva čeka da završi pa da se uhvati knjige!

Lažeš, pišaš gramatički tačno, ne možeš biti dobar i u pravopisu i u krevetu.Ma nisam ja od tih, moja učenja su iz drugih praktičnijih oblasti
A i mali sam se uvredio sad, tako lako otpisivanje...![]()
Ma nisam ja od tih, moja učenja su iz drugih praktičnijih oblasti
A i mali sam se uvredio sad, tako lako otpisivanje...![]()
Lažeš, pišaš gramatički tačno, ne možeš biti dobar i u pravopisu i u krevetu.
Neću te!

Nisi, tipfeler se ne računa kao greška!Evo našo sam grešku
Ponovo sam u igri?![]()

Često editujem zato nema grešaka, pa daNisi, tipfeler se ne računa kao greška!![]()
Hm, uzeću u razmatranje tvoju prijavu. Ali ništa ne obećavam!Često editujem zato nema grešaka, pa da
Inače jako grešim, maltene sam nepismen
Pogotovo kad pišem devojkama...
Potpisuješ se otiskom palcaČesto editujem zato nema grešaka, pa da
Inače jako grešim, maltene sam nepismen
Pogotovo kad pišem devojkama...
Da ga stavimo na spisak, pa kad ovi pocrkaju nek uskoči?Potpisuješ se otiskom palca
Potpisuješ se otiskom palca

Da ga stavimo na spisak, pa kad ovi pocrkaju nek uskoči?![]()
daj drugi kriterijumovi neće pocrkati, pre ćete vas dveDa ga stavimo na spisak, pa kad ovi pocrkaju nek uskoči?![]()

Hoćeš preko reda?Neću dugo čekati kolko mi se čini
Možda neću baš tolko brzo...daj drugi kriterijum
He, nemaš ti pojma kakve smo čigre u krevetu Serafim i ja, nepoderive! N e p o d e r i v e!Dečko je borben,
ovi neće pocrkati, pre ćete vas dve![]()

Sex sales !?Hoćeš preko reda?
![]()
Nije baš ubedljivoHe, nemaš ti pojma kakve smo čigre u krevetu Serafim i ja, nepoderive! N e p o d e r i v e!![]()