ORGAZAM

Snezna_kraljica:
Princeza:
Da bi znala razliku izmedju dobrog i boljeg sexa moras sa da imas sa necim da ga uporedis zar ne?:
Tako, tako....
Lepo recite deci - spavajte sa svakim na kog naidjete da biste imali sa kim da uporedite osobu koja vam se zaista svidja!
Muka mi je od takvog sirenja nemorala!
Dobro je ono - sa cime si zadovoljan!
Postoji bolje, ali - da li je potrebno u zivotu juriti najbolje? Da li je zaista potrebno da upoznas SVE da bi rekao "Pa, znas, meni ovo odgovara, jer sam uporedila.."
Dosta vise sa tim prozivkama, stvarno ste preterali!!! :evil:

B. draga pusti mene da kazem "detetu"... :twisted:

Daklem, dete... Ako stvarno posle 56,4 dana sexa (ispravi me ako gresim u brojkama B. draga) uspevas da dozivis multi orgazme, vrhunce nad vrhuncima, najbolji sex ikad... i tako postidis sve nas koji za (licni primer) 10 godina sexa samo "prosecno" u odnosu na tebe uzivamo u sexu - samo napred! Evo stidim se! :oops:
Evo stidim se i zbog sirenja nemorala :oops: !
Stidecu se sto sam spavala sa osmoricom (pojedinacno) i sto sam tek sa petim shvatila sta znaci fantastican sex i taj vas čuveni - multi orgazam. Doduse meni su dosta i dva u jednom (3,4,5... je stvarno nedostizno, a ja nemam razvijen takmicarski duh). I ja sam tako mislila da imam super sex sa deckom sa kojim sam bila 4 godine... i da nista ne treba da se menja... a onda me je spasao raskinuvsi sa mnom, jer sam sa deckom posle njega saznala da sam mnogo, mnogo pogresila. To se zove uporedjivanje. 8) I to kakvo... sa trojke na peticu...
Stidim se sto sam tek posle 7 godina sexa bila naucena da u potpunosti uzivam u sebi i drugom, sto sam spoznala tajne svog i muskog tela i raznoraznih zadovoljstava koje jedno drugom mogu da pruze... Prema tebi koja si to sve savladala za dva meseca ja sam ocito los djak... Pu, majkumu... znala sam... poklanjali su mi ocene u skoli... to mora da je posledica...
:lol: :lol: :lol:
Jedno jesi u pravu... Dobro jeste cime si zadovoljan! A moram da znam sta ne valja da bi znala sta valja i obrnuto!
Kao sto sam probala lazanje i definitivno mi se vise svidjaju od punjenih paprika. :lol:

Mrznja... o o o...
Mnogo jake reci koristis, dete...
Ovo je najneznije sto ti mogu reci da ne provedim tvoju divnu dusicu... Ako tako nastavis zabrinucemo se za tvoje zdravlje... mentalno...

Princezo..

Ko je pominjao multiorgazme? Vi ste to izmislile, ja to nikad nisam rekla. Ako mislite na ono sto sam pomenula na temi koja se na kraju svela na koliko puta u minuti” – nisam mislila na sex.
Multiorgazmi.. Za to su ipak potrebne godine iskustva.
Ako dozivim i jedan - srecna sam. Ako ne - on se potrudi da me zadovolji na drugi nacin. I ja shvatam da je to normalno sa godinama i iskustvom koje imam.

Pitanje: da si ODMAH naisla na tog petog, sa kojim si spoznala sve “cari” – da li bi bilo dobro odmah na pocetku? Verovatno bi. Verovatno ovi prethodni nisu komunicirali sa tobom na pravi nacin. Neko tog petog trazi celog zivota, neko ga nadje odmah. Ne kazem ja da sam ga nasla, ali kazem da sam – zadovoljna svojim sexualnim zivotom, za sada. Mozda ce se kasnije i moje potrebe promeniti, ali znam da sada ne postoji NISTA sto bih promenila u sexu.

Imam postovanja prema vasem iskustvu, ali – i vi ste nekad imali iskustva koliko i ja.
Ne, nisam rekla da su nemoralne osobe koje imaju i desetak ljudi sa kojima su spavali (u isti kos stavljam i muskarce i zene). Svako ima pravo da radi sta hoce.

Jedino sto mi je smetalo je to sto je ispalo – “Hej, mala, trebalo je da izlazis sa tipovima koji ti se nisu svidjali, samo zato da bi mogla da sa njima uporedis onog ko ti se svidi kasnije.”
A ja to nisam mogla. Ovaj decko je prva osoba sa kojom je simpatija bila obostrana.
Da li je trebalo da trosim vreme i zivce na osobe koje mi se ne dopadaju, samo da bih stekla iskustvo? – A to je – PROMISKUITET. Nikakva emotivna vezanost za te osobe.
Nisam rekla da ste vi nemoralne, vec da se ti saveti mogu shvatiti na taj nacin.
A vi ste upravo to savetovale.

Princeza:
Mrznja... o o o...
Mnogo jake reci koristis, dete...
Ovo je najneznije sto ti mogu reci da ne provedim tvoju divnu dusicu... Ako tako nastavis zabrinucemo se za tvoje zdravlje... mentalno...
Uuu... Mozete i grublje reci koristiti? Bas bih volela da vidim to.. :idea: :lol: :lol:
Ne mozes ti povrediti moju dusicu..
Meni vase misljenje zaista ne moze znaciti nista, osim sto me moze iznervirati. Kao posledica - osecanje koje traje nekoliko minuta. Vec me je proslo. 8) :wink:

Ono za rec "mrznja".. Pre bih to nazvala - problemom sa jacinom reci koju koristim. Mrznja = nesimpatija.
Takodje... Nisam bas ljubitelj ironije koja je itekako prisutna u vasim postovima meni, i ona me moze izvesti iz takta. Ionako sam zivcana 8) . Izvinjavam se. :wink:

"Pa znas kako.. Kod mene je uvek bilo tako.
Pod ovim podrazumevam orgazam masturbacijom. Za prvi orgazam, kad sam bas raspolozena, potrebno mi je jako malo, svega 15-ak sekundi. A ostali se sami nadovezu...
Naravno, kad on meni to radi, sve ide sporije, ali je osecaj mnogo intenzivniji. Onaj prvi orgazam je najteze postici:) Drugi je najintenzivniji. A posle se redjaju, uh!"

Boze, ko li je ovo napisao?
:?:
"Ko je pominjao multiorgazme? Vi ste to izmislile, ja to nikad nisam rekla. Ako mislite na ono sto sam pomenula na temi koja se na kraju svela na koliko puta u minuti” – nisam mislila na sex"

Prosvetli nas, na sta si mislila?

Queen_:
Pod ovim podrazumevam orgazam masturbacijom. Za prvi orgazam, kad sam bas raspolozena, potrebno mi je jako malo, svega 15-ak sekundi. A ostali se sami nadovezu...
Naravno, kad on meni to radi, sve ide sporije, ali je osecaj mnogo intenzivniji. Onaj prvi orgazam je najteze postici:) Drugi je najintenzivniji. A posle se redjaju, uh!"

"Ko je pominjao multiorgazme? Vi ste to izmislile, ja to nikad nisam rekla. Ako mislite na ono sto sam pomenula na temi koja se na kraju svela na koliko puta u minuti” – nisam mislila na sex"

Mislim da sam bila prilicno jasna.
Kao i u nekim prethodnim postovima, u pitanju je bio - orgazam masturbacijom.
A nju, sto i vi, iskusniji, znate, mozemo SAMI upraznjavati, a mozemo - i sa nekim DRUGIM!
Ja njemu. On meni. I stvar je u tome - kad on meni to radi - osecaj je jaci.
To naravno nema veze sa orgazmima za vreme sexa. Zar ne?
U cemu je problem?

Snezna_kraljica:
Queen_:

A nju, sto i vi, iskusniji, znate, mozemo SAMI upraznjavati, a mozemo - i sa nekim DRUGIM!
U cemu je problem?

Pod izrazom "kad on to meni radi" ja sam podrazumevala sex u bilo kakvom obliku. Misunderstanding

Mirjanadz:
Drage moje,

volela bih da cujem i od Vas kakvo iskustvo imate sa dozivljavanjem orgazma,koliko cesto i da li cesce Vi potencirate na tome ili Vas dragi?
P.S. Samo nemojte da pricate o onim hvalisavim zenskim glupostima,dozivljavam orgazam po 3 puta za redom,jer mislim da to ni krava ne bi uspela!

E pa ovako :)

Orgazam mi nijednom nije izostao odkako sam upoznala mog muza :), i naravno prilikom samozadovoljavanja je obavezan :)
Medjutim, u nekim ranijim vezama je bilo katastrofa jer se ti muskarci nisu trudili oko mene vec samo gledali svoje potrebe.
Za uspesan orgazam je potreban pravi partner i naravno da sama poznajes svoje telo i da znas sta ti prija.
Nije mi se jos desilo da svrsim po nekoliko puta za redom, ali mozda ce jednoga dana :)
Htela bi za kraj da dodam da je seks sve bolji godinama (verovatno iskustvo :D )
Pozdrav

Snezna_kraljica:
Princezo..
Ko je pominjao multiorgazme? Vi ste to izmislile, ja to nikad nisam rekla. ???!!!onda sam ja corava, sad cu bas da se vratim na tu temu...
Pitanje: da si ODMAH naisla na tog petog, sa kojim si spoznala sve “cari” – da li bi bilo dobro odmah na pocetku? Verovatno bi. Verovatno ovi prethodni nisu komunicirali sa tobom na pravi nacin. Neko tog petog trazi celog zivota, neko ga nadje odmah. Ne kazem ja da sam ga nasla, ali kazem da sam – zadovoljna svojim sexualnim zivotom, za sada. Mozda ce se kasnije i moje potrebe promeniti, ali znam da sada ne postoji NISTA sto bih promenila u sexu.
Imam postovanja prema vasem iskustvu, ali – i vi ste nekad imali iskustva koliko i ja.
Ne, nisam rekla da su nemoralne osobe koje imaju i desetak ljudi sa kojima su spavali (u isti kos stavljam i muskarce i zene). Svako ima pravo da radi sta hoce.
Jedino sto mi je smetalo je to sto je ispalo – “Hej, mala, trebalo je da izlazis sa tipovima koji ti se nisu svidjali, samo zato da bi mogla da sa njima uporedis onog ko ti se svidi kasnije.”
A ja to nisam mogla. Ovaj decko je prva osoba sa kojom je simpatija bila obostrana. Da li je trebalo da trosim vreme i zivce na osobe koje mi se ne dopadaju, samo da bih stekla iskustvo? – A to je – PROMISKUITET. Nikakva emotivna vezanost za te osobe.Nisam rekla da ste vi nemoralne, vec da se ti saveti mogu shvatiti na taj nacin.A vi ste upravo to savetovale.

Ajde sad polako i procitaj sve tvoje ranije postove i proveri sta si rekla. A onda proveri sta sam ja rekla! E tako... Za pocetak da naucimo da citamo!
A sada da ti odgovorim jer me ne mrzi da kucam, danas sam raspolozena! 8) Da vidimo... Tvoje pitanje.. ah da... Da sam odmah naisla na petog... verovatno sada ne bih bila sa njim, jer je prvi sa kojim sam se kresnula bio aktuelan pre 10 godina... Uzmimo hipotetički da sam pre 10 godina naletela na petog vec bih sa drugim znala da nije kao sa prethodnim... O tome ti pricam kada pricam o poredjenju... Moras da znas i dobro i lose da bi znala sta - razliku!!! Znaci da poznajes i lazanje i punjene paprike!

Prethodni su komunicirali na pravi nacin u tom trenutku, shodno nasim godinama i iskustvu (hvala na pitanju), ali kada upoznas nekog drugog vidis gde si gresio u ranijim vezama, a gde ne. Zamisli da sam se zadrzala na potrebama koje sam imala pre 10 godina... :lol: :lol: :lol:
Vidis da i sama kazes da ce se tvoje potrebe mozda promeniti... Promenices decka, pa ces onda da menjas i misljenje... Iskustvo je iskustvo. I logicno je da za sada nemas potrebe nista da menjas. Tek si pocela da upoznajes i sebe i i mladica sa kojim si i sex... Ali kao sto rekoh tek sa iskustvom znas da li je on bio dobar ili nije... Da ne davim po 15 put... Ako shvatis shvatices!

Da, nekada sam imala iskustva kao ti i bilo mi je super. Sa priv sam touradila jednom - bezveze. Drugi i ja smo vec to uradili kvalitetnije i kvantitetnije. :lol: Onda je dosao treci i bilo mi je bolje od drugog, opustenije, a i trajalo je te 4 godine, pa je dosao cetvrti koji je bio propast, fuj, grozno, pa je onda dosao peti koga treba uramiti za primer. Medjutim, onda je dosao sesti koji nije bio los - bolji od 4, ali losiji od 5. Onda je dosao 6. koga sam naucila sve sto sam znala i bio je odusevljen, jer njegova devojka nije imala pojma o tome, jer joj je on bio prvi, a ni on nije bio bas extra iskusan, pa ga je sve novo opcinjavalo. I on je mislio da je sa njom imao super sex a onda je samnom dozivao tri orgazma za pola sata. Onda je dosao sedmi - sa njim je bilo super ( :wink: ) za 4+. Iskustvo je bilo u pitanju da i on dobije 5. Mislim da je sada fantastican. Sada sam sa osmim... on je za 4. I nadam se da cu se tu zaustaviti. Da napomenem, da ne budem promiskuitetna da sam imala emocije ka svakom od njih.
I daj citiraj mi gde sam ja pozvala decu da se *ebu sa onima koji im se ne svidjaju radi iskustva... Ako si ti neku moju recenicu tako protumacila kako mozes da budes sigurna da su i ostali. Bas da vidim...
I nemoj da mi se ponovo izvlacis kao malopre da te nisam dobro protumacila da ne bih ja krenula da citiram tvoje reci. Ali bukvalno da ih citiram - ne tumacim kao sto ti to radis.
Nisi ni mala ni naivna. Ako vec udjes u raspravu i napades nekoga nemoj Kalimero fazonima da spustas loptu. Nisam ni ja toliko krasna i bajna Princeza koliko to moj nadimak moze da sakrije i zavara ostale.

Snezna_kraljica:
Nisi rekla direktno, ali tvoja druga recenica implicira da ipak tako mislis, makar to ni samoj sebi ne priznavala...
Nego, da te pitam nesto... Zamisli, sretnes sjajnog momka i otkines za njim... Udjete u vezu, divan je, pazljiv, sex je odlican, a onda jednog dana dodjete do broja partnera i on ti kaze da je spavao sa 80 zena...
Sta bi tada uradila...? Sta bi mislila o njemu...?
Draga moja, ti jos imas i te kakve predrasude prema ljudima koji su imali veliki broj partnera...
Ali dobro, mlada si, tek si zapocela sexualni zivot, tako da tvoj stav uopste i nije za cuditi...
Cudnije bi bilo da je drugacije... Jer, malo ima mladih ljudi koji su toliko sigurni u sebe pa da ih ne opterecuje proslost partnera, pogotovo partnerice, ukoliko ona izlazi iz okvira uobicajenog i kao drustveno prihvatljivog...
O licemjerju tog istog drustva, mozda nekom drugom prilikom...
U svakom slucaju, voljela bih da porazgvaramo za 5 ili 10 godina o ovome...
Sigurna sam da ces tada neke stvari drugacije gledati...
A i vise cijeniti neke druge osobine...

Snezna_kraljica:
Uuu... Mozete i grublje reci koristiti? Bas bih volela da vidim to.. :idea: :lol: :lol:
Ne mozes ti povrediti moju dusicu..
Meni vase misljenje zaista ne moze znaciti nista, osim sto me moze iznervirati. Kao posledica - osecanje koje traje nekoliko minuta. Vec me je proslo. 8) :wink:
Ono za rec "mrznja".. Pre bih to nazvala - problemom sa jacinom reci koju koristim. Mrznja = nesimpatija.
Takodje... Nisam bas ljubitelj ironije koja je itekako prisutna u vasim postovima meni, i ona me moze izvesti iz takta. Ionako sam zivcana 8) . Izvinjavam se. :wink:
Hvala bogu, pa je srpski recnik pun reci ... ne znam tacno u hiljadama, ali cu proveriti... Cudo kako onda za rec nesimpatija ti koristis rec mrznja... Umesto antipatija, naprimer. Interesantno.
Ja obozavam ironiju koja je jedna od najjacih stilskih figura kojom se moze pokazati osecanje podsmeha ili kritike. Zavisi od slucaja do slucaja. Meni je skroz simpaticno tvoje pisanje ... Tvoja brza promena raspolozenja od dominacije do Kalimera zavisi da li ti tudji komentari odgovaraju ili ne. Ili u jednom trenutku si strucnjak a u drugom ti je izgovor eto ti si tek pocela... Nebitno... Steta sto si zivcana. Jos si mlada da bi bila! Uostalom, vise treba da se brines te tvoje osobine da napominjes neko ne voli ili mrzi ili nesimpatise...
Da zavrsimo o tebi i da se vratimo na temu.
Srecom je moja omiljena B. zemljani znak i sto je G. u frci sa poslom, jer bi ovde jos letelo perije... :wink: Zato prestajem sa svakom raspravom da ne napravim frku u omiljenom dvoristu... Ne bi bilo fer... lepo su mi rekli da se ne raspravljam sa drugom decom... 8)

Princezo, a, joj, bas si raspolozena za kuckanje!
Dobro, dobro, odustajem… Pobedili ste…
Nemam vise strpljenja, odoh da rucam. Ogladneh od tih lazanja i punjenih paprika..
Takodje, mene nikad ne treba drzati za reci (odnosno, ne treba biti siguran da sam htela da kazem bas ono kako je zvucalo) i zato je citiranje mojih reci uzaludan posao. (ne jednom i u stvarnom zivotu imala sam nesporazume zbog prejakih reci koje sam upotrebila..) Ja najbolje znam sta sam rekla, jer nikad ne lazem (skoro:), i niko me ne moze podsetiti na “grehe iz mladosti”, jer zaista stojim iza svega sto sam rekla. Naravno, uz dodatna pojasnjenja i varijacije.
Ja volim da – tumacim. Kao sto si primetila. Obozavam. I da trazim najgore znacenje. To mi je omiljena zabava.
Znas, postala si mi CAK i simpaticna devojka. Nemoj misliti da ikog ovde omalovazavam, zaista mi nije namera.

Da, verovatno si zaista u pravu. Postujem to sto govorite iz iskustva i znam da je iz najbolje namere. Ali neke stvari shvatis tek kad godine prodju. Zato ne trazi da te razumem u potpunosti. :wink:

Gazdarica:
Nisi rekla direktno, ali tvoja druga recenica implicira da ipak tako mislis, makar to ni samoj sebi ne priznavala...
Nego, da te pitam nesto... Zamisli, sretnes sjajnog momka i otkines za njim... Udjete u vezu, divan je, pazljiv, sex je odlican, a onda jednog dana dodjete do broja partnera i on ti kaze da je spavao sa 80 zena...Sta bi tada uradila...? Sta bi mislila o njemu...?

----> Mislila bih da nije osoba koja je sposobna da se lako emotivno veze za nekoga.. I zapitala bih se da li mozemo opstati zajedno iz tog razloga. Nemoguce da je podjednako voleo svih 80, zar ne?

Draga moja, ti jos imas i te kakve predrasude prema ljudima koji su imali veliki broj partnera...
Ali dobro, mlada si, tek si zapocela sexualni zivot, tako da tvoj stav uopste i nije za cuditi...
Cudnije bi bilo da je drugacije... Jer, malo ima mladih ljudi koji su toliko sigurni u sebe pa da ih ne opterecuje proslost partnera, pogotovo partnerice, ukoliko ona izlazi iz okvira uobicajenog i kao drustveno prihvatljivog...
O licemjerju tog istog drustva, mozda nekom drugom prilikom...
U svakom slucaju, voljela bih da porazgvaramo za 5 ili 10 godina o ovome...
Sigurna sam da ces tada neke stvari drugacije gledati...
A i vise cijeniti neke druge osobine...
Dobro, Gazdarice.. Cenim to sto govorite..
:wink:

Princeza:
Tvoja brza promena raspolozenja od dominacije do Kalimera zavisi da li ti tudji komentari odgovaraju ili ne. Ili u jednom trenutku si strucnjak a u drugom ti je izgovor eto ti si tek pocela... Nebitno... Steta sto si zivcana. Jos si mlada da bi bila!
I ti bi bila zivcana da si zavrsila muzicku skolu (bila sam potpuno mirno dete do pre 3-4 godine.. 8) ). Retko ko odatle izadje ziv.. I citav.. 8) A neki, kao ja, i ostanu u tim zivcani vodama..Bez nade za oporavak.. :wink:

Snezna_kraljica:
Ja volim da – tumacim. Kao sto si primetila. Obozavam. I da trazim najgore znacenje. To mi je omiljena zabava.
Znas, postala si mi CAK i simpaticna devojka. Nemoj misliti da ikog ovde omalovazavam, zaista mi nije namera.
Da, verovatno si zaista u pravu. Ali neke stvari shvatis tek kad godine prodju. Zato ne trazi da te razumem u potpunosti.

Oh da umem da budem raspolozena... I mene mozes uvek drzati za rec. Uvek kazem ono sto mislim bas tako kako napisem (cak i kada koristim grube reci, jer procitam ono sto sam napisala pre no sto ga posaljem u etar (to savetujem i tebi)! Tako da to sto lako menjas misljenje i nije neki kvalitet. Stavise... Poradi malo na tome da imas svoj stav i da ga se drzis. Inace neces daleko dogurati. Niko te nece shvatiti ozbiljno. Kao ovde na primer. Upadas draga devojko u paradoks, evo procitaj sta si ovde napisala i videcas da ni tebi samoj nije jasno da li si covek svoje reci ili ne:
mene nikad ne treba drzati za reci (odnosno, ne treba biti siguran da sam htela da kazem bas ono kako je zvucalo) i zato je citiranje mojih reci uzaludan posao. (ne jednom i u stvarnom zivotu imala sam nesporazume zbog prejakih reci koje sam upotrebila..) Ja najbolje znam sta sam rekla, jer nikad ne lazem (skoro:), i niko me ne moze podsetiti na “grehe iz mladosti”, jer zaista stojim iza svega sto sam rekla. Naravno, uz dodatna pojasnjenja i varijacije.

Shvatas li sta hocu da kazem?!

Tumacenje ti bas ne ide od ruke, mozda jer shvatas kao zabavu. A to sto trazis najgore moguce znacenje je vec za razgovor sa srucnijim od nas. Ne moram da ti budem simpaticna (cak ni ironicno)... nije to poenta mog bivstvovanja ovde... A ako ti nije namera da omalovazavas onda nemoj tako i da se ponasas. I ne bi trebalo da se "vadis" na to da imas malo godina... ako imas dovoljno godina da se upustis u nesto onda treba da imas dovoljno godina i da prihvatis posledice toga. Bilo da je rasprava ili sex u pitanju. A ako ne razumes pitaj. Ko pita ne skita.
I nije poenta da li je neko pobedio ili ne... Ovo nije utakmica! Vidis imas ti jos mnogo toga da ucis! Idi jedi... ne valja razmisljati na prazan stomak.

Snezna_kraljica:
Mislila bih da nije osoba koja je sposobna da se lako emotivno veze za nekoga.. I zapitala bih se da li mozemo opstati zajedno iz tog razloga. Nemoguce da je podjednako voleo svih 80, zar ne?
Nda, kao sto sam i ocekivala... Proradili bi kompleksi... Zasto bi mislila da bas ti nisi ta zena koju ce da zavoli...? I zasto ne bi bila ta zena?
Smijesno je i pomisliti da bi neko mogao da voli 80 puta u zivotu, ali ja bih se iskreno zabrinula kad bi mi muskarac rekao da je volio vise od 10 puta u zivotu... Kakva je to ljubav koja tako brzo dolazi i odlazi...
U svakom slucaju, ja bih mnogo vise zeljela da me voli muskarac koji me je nasao i zavolio poslije duge potrage za ljubavlju s ko zna koliko zena, jer bi on daleko vise cijenio to sto sada ima...
A i emocije bi mu bile stabilnije od onog cije emocije djeluju po principu "zaljubim se 5-6 puta u roku od 3 minuta"...
Razmisli o tome... :wink:

a da se mi vratimo na temu...

eto ja sam baš zadovoljna iako nisam multiorgazmična žena več sam tip žene koji je tim 'jednim' orgazmom sasvim zadovoljen 8)

Snezna_kraljica:
Queen_:

U cemu je problem?

Ne znam sta si mislila ali ono gore sto si napisala je prilicno jasno.
Snezna_kraljica:
Naravno, kad on meni to radi, sve ide sporije, ali je osecaj mnogo intenzivniji. Onaj prvi orgazam je najteze postici:) Drugi je najintenzivniji. A posle se redjaju, uh

Meni se cini da ti nemas pojma o cemu pricas i da sve izmisljas, citaj lazes!

Gazdarica:
Nda, kao sto sam i ocekivala... Proradili bi kompleksi...
Pa, naravno :lol: Ma, paranoicna sam ja ponekad..
Zasto bi mislila da bas ti nisi ta zena koju ce da zavoli...? I zasto ne bi bila ta zena?
U svakom slucaju, ja bih mnogo vise zeljela da me voli muskarac koji me je nasao i zavolio poslije duge potrage za ljubavlju s ko zna koliko zena, jer bi on daleko vise cijenio to sto sada ima...A i emocije bi mu bile stabilnije od onog cije emocije djeluju po principu "zaljubim se 5-6 puta u roku od 3 minuta"...
Razmisli o tome... :wink:
Da, u pravu si.. Ali i to je povezano sa godinama.. I zreloscu. Kako njegovom, tako i mojom (da me manje brinu takve trivijalne stvari). Dobro, da ne kvarim vise temu, prestajem..
:wink:

Ovo je tipican primer zasto zene NIKADA ne mogu da budu pravi prijatelji... previse su sujetne, taste i zavidne... glupe kvocke jednom recju... bre samo se ogovarate, jedne drugima ste najveci suparnici, grizete se bre ko divlji psi... okomili ste se na Sneznu samo zato sto je drugacija od vas (da ne kazem bolja, mada to vec i vi dobro znate jer zbog cega bi se inace osecali ugrozeno i vrebali svaku priliku da je javno razapnete na krst?) nema bre to nikakve veze sa njenim godinama, niti seksualnim iskustvom, vec sa ljudskim vrednostima... ova situacija se uporno ponavlja od kada sam ja na ovom forumu tako da znam o cemu pricam... glumite tu neke ribe i pricate o seksu kao da ste ga vi izumele... a u sustini sve ste bre bedne i jadne i svi vasi postovi ne vrede koliko i jedna Sneznina misao.. jer oni su PRAZNI kao i vi, i nikakvo seksualno iskustvo to nece promeniti...

A sto se tice same teme, ma yebali vas orgazmi...

Hehehe, evo jos jednog s kompleksima, koji se zbog nedostatka samopouzdanja i muskosti plasi zena koje znaju sta hoce, a pogotovo dobro znaju sta valja, a sta ne...
A koliki je i kakav muskarac vidi se po tome sto zenama kaze "yebali vas orgazmi"...
Ma, naravno, ko jos da brine o zenskom orgazmu, kao da je to uopste vazno... Pogotovo muskarcima koji nisu u stanju zenu da dovedu do njega...

Gazdarice, banalizovanje stvari je odlika primitivnih ljudi i moram priznati da sam primetio da to cesto radis...

Pre svega ovo nema nikakve veze sa mnom, ja sam samo puki posmatrac dogadjaja oko sebe i jednostavno izlazem moje vidjenje istih... a tebi sto se to ne svidja i sto si sebe nasla medju onima koje sam prozvao to je tvoj problem... moji postovi govore mnogo vise o meni nego tvoji zakljukci o njima, kao i tvoji postupci i motivi koje imas za njih o tebi...

Ne ja kazem ajmo bolje da pricamo o cinjenicama... cinjenica je da kinjis Sneznu_Kraljicu od kada je ona na ovom forumu.. to boli koliko je ocigledno... mene zanimaju MOTIVI koje imas ti za to.. uporno pokusavas da je ubedis da ona nema pojma niocemu a da ti sve znas, jednom recju pokusavas da je promenis, da bude kao vi, zena koja zna sta hoce i koja zna sta hoce jel'te? A ti znas sta je dobro za nju i sta ona zeli, je li? Sve ste vi bre licemeri koji se kriju iza laznog dobronamernog pokroviteljstva... zasto jednostavno ne prihvatis cinjenicu da Snezna NIJE kao vi i da nikada nece ni biti?!?! Zasto je uporno kritikujete i omalovazavate sve sto ona kaze?!?! Eto mene samo to zanima...

Snezna_kraljica:
Princeza:
Tvoja brza promena raspolozenja od dominacije do Kalimera zavisi da li ti tudji komentari odgovaraju ili ne. Ili u jednom trenutku si strucnjak a u drugom ti je izgovor eto ti si tek pocela... Nebitno... Steta sto si zivcana. Jos si mlada da bi bila!
I ti bi bila zivcana da si zavrsila muzicku skolu (bila sam potpuno mirno dete do pre 3-4 godine.. 8) ). Retko ko odatle izadje ziv.. I citav.. 8) A neki, kao ja, i ostanu u tim zivcani vodama..Bez nade za oporavak.. :wink:
[color=red
[color=red][/color]Ljudi,o kojojs se ovde temi radi?!?Zasto uvek morate da se prepirete ko je sta rekao?!?Cim jedna komentarise tudj odgovor,svaka sledeca se nadovezuje na onu prethodnu.Ajde,napravicu temu kazi sta imas pa dodjite tamo da se raspravljate...sad se vratite na temu ili nemojte bezveze da gubite vreme....

Mirjanadz:
Snezna_kraljica:
Princeza:
[color=red
[color=red][/color]Ljudi,o kojojs se ovde temi radi?!?Zasto uvek morate da se prepirete ko je sta rekao?!?Cim jedna komentarise tudj odgovor,svaka sledeca se nadovezuje na onu prethodnu.Ajde,napravicu temu kazi sta imas pa dodjite tamo da se raspravljate...sad se vratite na temu ili nemojte bezveze da gubite vreme....

Ma cuti ti bre tu, ko te je sta pitao... ti si kriv za sve!!! :P

Ma izvini, necemo jos dugo... evo cim Gazdarica zavrsi, nesto u zadnje vreme treba joj malo vise vremena... :wink:

Steffan:
Mirjanadz:
Snezna_kraljica:
Princeza:
[color=red

Ma cuti ti bre tu, ko te je sta pitao... ti si kriv za sve!!! :P

Ma izvini, necemo jos dugo... evo cim Gazdarica zavrsi, nesto u zadnje vreme treba joj malo vise vremena... :wink:

hahahahahhaahahhahahaha
Vidim da si bas detaljno procitao temu i sve sto sam napisaO pa nisi primetio da sam ZENSKO!

Back