Snezna_kraljica:
Princezo..
Ko je pominjao multiorgazme? Vi ste to izmislile, ja to nikad nisam rekla. ???!!!onda sam ja corava, sad cu bas da se vratim na tu temu...
Pitanje: da si ODMAH naisla na tog petog, sa kojim si spoznala sve “cari” – da li bi bilo dobro odmah na pocetku? Verovatno bi. Verovatno ovi prethodni nisu komunicirali sa tobom na pravi nacin. Neko tog petog trazi celog zivota, neko ga nadje odmah. Ne kazem ja da sam ga nasla, ali kazem da sam – zadovoljna svojim sexualnim zivotom, za sada. Mozda ce se kasnije i moje potrebe promeniti, ali znam da sada ne postoji NISTA sto bih promenila u sexu.
Imam postovanja prema vasem iskustvu, ali – i vi ste nekad imali iskustva koliko i ja.
Ne, nisam rekla da su nemoralne osobe koje imaju i desetak ljudi sa kojima su spavali (u isti kos stavljam i muskarce i zene). Svako ima pravo da radi sta hoce.
Jedino sto mi je smetalo je to sto je ispalo – “Hej, mala, trebalo je da izlazis sa tipovima koji ti se nisu svidjali, samo zato da bi mogla da sa njima uporedis onog ko ti se svidi kasnije.”
A ja to nisam mogla. Ovaj decko je prva osoba sa kojom je simpatija bila obostrana. Da li je trebalo da trosim vreme i zivce na osobe koje mi se ne dopadaju, samo da bih stekla iskustvo? – A to je – PROMISKUITET. Nikakva emotivna vezanost za te osobe.Nisam rekla da ste vi nemoralne, vec da se ti saveti mogu shvatiti na taj nacin.A vi ste upravo to savetovale.
Ajde sad polako i procitaj sve tvoje ranije postove i proveri sta si rekla. A onda proveri sta sam ja rekla! E tako... Za pocetak da naucimo da citamo!
A sada da ti odgovorim jer me ne mrzi da kucam, danas sam raspolozena! 8) Da vidimo... Tvoje pitanje.. ah da... Da sam odmah naisla na petog... verovatno sada ne bih bila sa njim, jer je prvi sa kojim sam se kresnula bio aktuelan pre 10 godina... Uzmimo hipotetički da sam pre 10 godina naletela na petog vec bih sa drugim znala da nije kao sa prethodnim... O tome ti pricam kada pricam o poredjenju... Moras da znas i dobro i lose da bi znala sta - razliku!!! Znaci da poznajes i lazanje i punjene paprike!
Prethodni su komunicirali na pravi nacin u tom trenutku, shodno nasim godinama i iskustvu (hvala na pitanju), ali kada upoznas nekog drugog vidis gde si gresio u ranijim vezama, a gde ne. Zamisli da sam se zadrzala na potrebama koje sam imala pre 10 godina...
Vidis da i sama kazes da ce se tvoje potrebe mozda promeniti... Promenices decka, pa ces onda da menjas i misljenje... Iskustvo je iskustvo. I logicno je da za sada nemas potrebe nista da menjas. Tek si pocela da upoznajes i sebe i i mladica sa kojim si i sex... Ali kao sto rekoh tek sa iskustvom znas da li je on bio dobar ili nije... Da ne davim po 15 put... Ako shvatis shvatices!
Da, nekada sam imala iskustva kao ti i bilo mi je super. Sa priv sam touradila jednom - bezveze. Drugi i ja smo vec to uradili kvalitetnije i kvantitetnije.

Onda je dosao treci i bilo mi je bolje od drugog, opustenije, a i trajalo je te 4 godine, pa je dosao cetvrti koji je bio propast, fuj, grozno, pa je onda dosao peti koga treba uramiti za primer. Medjutim, onda je dosao sesti koji nije bio los - bolji od 4, ali losiji od 5. Onda je dosao 6. koga sam naucila sve sto sam znala i bio je odusevljen, jer njegova devojka nije imala pojma o tome, jer joj je on bio prvi, a ni on nije bio bas extra iskusan, pa ga je sve novo opcinjavalo. I on je mislio da je sa njom imao super sex a onda je samnom dozivao tri orgazma za pola sata. Onda je dosao sedmi - sa njim je bilo super ( :wink: ) za 4+. Iskustvo je bilo u pitanju da i on dobije 5. Mislim da je sada fantastican. Sada sam sa osmim... on je za 4. I nadam se da cu se tu zaustaviti. Da napomenem, da ne budem promiskuitetna da sam imala emocije ka svakom od njih.
I daj citiraj mi gde sam ja pozvala decu da se *ebu sa onima koji im se ne svidjaju radi iskustva... Ako si ti neku moju recenicu tako protumacila kako mozes da budes sigurna da su i ostali. Bas da vidim...
I nemoj da mi se ponovo izvlacis kao malopre da te nisam dobro protumacila da ne bih ja krenula da citiram tvoje reci. Ali bukvalno da ih citiram - ne tumacim kao sto ti to radis.
Nisi ni mala ni naivna. Ako vec udjes u raspravu i napades nekoga nemoj Kalimero fazonima da spustas loptu. Nisam ni ja toliko krasna i bajna Princeza koliko to moj nadimak moze da sakrije i zavara ostale.