ORGAZAM

snoshaj efendija:
ana ana:
Pozdrav ! Zelela bih da kazem nesto na temu orgazma...tj.uopste ne znam da li sam ga dozivela jesam nesto ali to nije kao taj osecaj o kome svi pricaju..Kao sto je rekla klara_m dodjem do tog osecaja "neizdrzljivosti"kao kada ti piski i tu prekidam sve da li je to to ili ne nemam pojma ,visestruke org.nikada nisam osetila :?

Neces ga ni doziveti skoro.Odnosno, hoces po forumskim kriteirijumima.
Nije rec o tome pitam da li jos neko ima takvo iskustvo...sa "neizdrzljivoscu"...da li cu doziveti ili ne nije tvoj problem(hvala na brizi )

boom94:
Gazdarica:
Draga moja, ja sam npr. bas sinoc dozivjela 3-4 orgazma tokom odnosa...
A, ako bi nasla jedan topic na ovom istom forumu i na njemu pogledala moj odgovor od prije godinu dana, vidjela bi da sam tad bila srecna ako uspijem da ulovim ijedan orgazam...
Imala sam srecu da upoznam momka koji je sjajan ljubavnik i pazljiv muskarac i kad je tome jos dodata strast i emocije, uspjeh nije mogao da izostane...
pa koliko si puta sinoc dozivela orgazam 3 ili 4 puta? Da se nisi zabrojala :D ? Ja mislim da ti "malcice" negovoris istinu.
Meni kao muskarcu je preterano i nije nista posebno kad svrsim cetri puta zaredom, tako da te price o svako vece 4x su malo preterane. OK, je mesec dana, al` kasnije je vec smorno.
Izvini, da nemas ti nekih problema sa percepcijom???
Post koji si citirao je star, tako da se veceri za koju pitas, danas ne sjecam... A, nemam ni razloga da je se sjecam, buduci da nije nista posebno, u odnosu na druge veceri s istom osobom...
Generalno, nisam znala da se tokom yebanja mora voditi precizna racunica o onome sto se radi i dozivljava... Stavise, izem ti sex u kome se svega jasno i precizno sjecam...
Dalje, ako nisi znao (a sudeci po tvom postu, nisi) zene mogu da svrse vise puta, prije nego muskarac svrsi jednom... Da ti nacrtam - ja svrsim 1, 2, 3, 4 ili 5 puta, prije nego on svrsi... To je bilo 1 yebanje... U toku iste veceri, mozda cemo jos jednom da se poyebemo, a mozda i necemo...
Je li jasno, ili treba jos da crtam?
Sto se tice toga sta tebi i kada dosadi, to je stvarno tvoj problem... I zena sa kojima budes...

Gazdarica:
Draga moja, ja sam npr. bas sinoc dozivjela 3-4 orgazma tokom odnosa...
A, ako bi nasla jedan topic na ovom istom forumu i na njemu pogledala moj odgovor od prije godinu dana, vidjela bi da sam tad bila srecna ako uspijem da ulovim ijedan orgazam...
Imala sam srecu da upoznam momka koji je sjajan ljubavnik i pazljiv muskarac i kad je tome jos dodata strast i emocije, uspjeh nije mogao da izostane...

ISTO toliko, isto sinoc.....
i ako te ne zanima koliko ih dozivimo , zasto pitas?
Hoces da kazes da ovde neko laze ?-PA ako laze gazdarica, onda i ja lazem...i mozda ih ima jos...
Prvi dozivim posle bukvalno nekoliko sekundi, i u odnosu jos 2-3 najmanje...zavisi koliko traje odnos..
i On na tome insistira...(na onih ostalih 2-3-4), prvi je neminovan...
A ja sam vec ovde spominjala da mi zaista nije bilo tako ranije, ali posto mi zenske, to radimo 90% mozgom, verovatno mi se poklopila i uzajamna ljubav i -pozuda- ....slicno kao kod Bossice...
(ovo jeste retko- moj decko prvi put tako nesto dozivljava -sa mnom, a nije klinac)

inspirion:
kakva žеnska lupetanja.
Prava forumska.Ne mogu da verujem da neko u ovo veruje.

Pa, ako kreces od sebe ..... mozda niko i ne treba da veruje...
Jos jedan koji ne veruje...
Pa ne znam sta da ti kazem...onda nas nekoliko ovde izmisljamo...
Ne znam stvarno kakve si (ako si)devojke imao...
Inace ovde mi devojke ugavnom pricamo iskreno jedna sa drugom (i iskreno se iznose, bez blama problemi)
a ako su ti to ZENSKA LUPETANJA ajde SHIC odavde i pridruzi se drugarima koji svu pamet vide u velicini svoje alatke..
:?

Suzy:
inspirion:
kakva žеnska lupetanja.
Prava forumska.Ne mogu da verujem da neko u ovo veruje.

Pa, ako kreces od sebe ..... mozda niko i ne treba da veruje...
Jos jedan koji ne veruje...
Pa ne znam sta da ti kazem...onda nas nekoliko ovde izmisljamo...
Ne znam stvarno kakve si (ako si)devojke imao...
Inace ovde mi devojke ugavnom pricamo iskreno jedna sa drugom (i iskreno se iznose, bez blama problemi)
a ako su ti to ZENSKA LUPETANJA ajde SHIC odavde i pridruzi se drugarima koji svu pamet vide u velicini svoje alatke..
:?

Neke koje sam tucao,posle orgazma,kad su najranjivije,priznale da se zezaju po forumu.Lazu i nadaju se necem.

A ti si bas naivna.
Da zivis u bloku,heftalo bi te pola bloka.
Zvali bi te "Suzi iz bloka".

inspirion:
Gazdarica:
Ih, inspirione, a ja te taman htjela pitati za tu orgazmaticnu pozu... :mrgreen:

ja sto kazem tako jeste.Zato otvoreno pitaj :wink:

Samo nisam siguran u vase postove.Zenske.Muskarci pricaju i hvale se o velicini кite, a zene o broju orgazama. Tako da....

A reci mi , zivota ti, sta imamo mi od toga sto bi lagale???
Pokusavamo devojci iskreno da odgovorimo na pitanje...
cak sam i priznala da mi se to do skoro nije desavalo-znaci zavisi dosta od partnera......ili njihove veze...a ako ti je to problem da prihvatis...
nema pomoci...

Suzy:
inspirion:
Gazdarica:
Ih, inspirione, a ja te taman htjela pitati za tu orgazmaticnu pozu... :mrgreen:

ja sto kazem tako jeste.Zato otvoreno pitaj :wink:

Samo nisam siguran u vase postove.Zenske.Muskarci pricaju i hvale se o velicini кite, a zene o broju orgazama. Tako da....

A reci mi , zivota ti, sta imamo mi od toga sto bi lagale???
Pokusavamo devojci iskreno da odgovorimo na pitanje...
cak sam i priznala da mi se to do skoro nije desavalo-znaci zavisi dosta od partnera......ili njihove veze...a ako ti je to problem da prihvatis...
nema pomoci...

Suzi,ne lozi se mnogo.
Mislio sam na Gazdinku i njene ljubavne monsune.

Neke koje sam tucao,posle orgazma,kad su najranjivije,priznale da se zezaju po forumu.Lazu i nadaju se necem.

A ti si bas naivna.
Zvali bi te "Suzi iz bloka".[/quote]

Znaci sad hoces da kazes da je neka i dozivela orgazam sa tobom...hmmmm...sta ti onda nije jasno???

A za pola bloka ne znam...posto to radim iz ljubavi (zato mi je mozda toliko i lepo u sexu)..ne znam kako bih mogla bas pola bloka da volim...ha,ha...
Dovoljan mi je jedan a ko stena, pa veci od celog tvog -blokica- (zajedno sa tobom)...u mom srcu...
Mogu da ti dam njegov telefon da ti objasni kako se to radi....nemoj da te je sramota da pitas... :wink:

samo sada je i za to prekasno, jer si nas pola ovde ispljuvao zbog tvog neznanja

Suzy:

A ti si bas naivna.
Zvali bi te "Suzi iz bloka".

Znaci sad hoces da kazes da je neka i dozivela orgazam sa tobom...hmmmm...sta ti onda nije jasno???

A za pola bloka ne znam...posto to radim iz ljubavi (zato mi je mozda toliko i lepo u sexu)..ne znam kako bih mogla bas pola bloka da volim...ha,ha...
Dovoljan mi je jedan a ko stena, pa veci od celog tvog -blokica- (zajedno sa tobom)...u mom srcu...
Mogu da ti dam njegov telefon da ti objasni kako se to radi....nemoj da te je sramota da pitas... :wink:

samo sada je i za to prekasno, jer si nas pola ovde ispljuvao zbog tvog neznanja[/quote]

Ma da.Sad si tek prava riba,cim se na forumu hvalis deckom.Mada kad bi me videla,zaboravila bi na njega
:wink:
Mora da sad ti nesrecnim forumasicama,koje su solo,nabijas komplexe.

Da mi das tel tvog decka? :shock:
Mozes samo tvoj,da razmenimo utiske.

a bas zato sto znam,znam da fore sa visestrukim orgazmom...ne prolaze.I pojedinacni su teski.
Zato samo lagano.Bitna je strast i nesavrsenost partnera

jbt inspirion mozda nisi naisao na takve devojke.
kome je bre orgazam problem?pa mogu da svrsim i dok cekam za red na kasu.to je devojkama mnogo lakse,bar onima koje su se malo igrale sa samom sobom pa se poznaju. :oops: visestruki su nesto drugo,to nije isto kao vise orgazama za vreme 1 sexa.meni se visestruki desio nekoliko puta u zivotu a vise puta u tok sexa cesce.a sex bez orgazma mogu da nabrojim na prste jedne ruke.postoje spontan,i namesteni orgazmi.ako ne dodje spontani ja ga izazovem.
zasto je tako tesko verovati u to?!

Upravo se o tome i radi....
kao sto i po pitanju topica vidis ...
Ima mnogo zena(90%) koje dozive jedva jedan orgazam.....a bas sam sinoc sa deckom pricala o tome..i da to momke zanima ovde...On je imao naravno veze pre mene, a dosta je i stariji od mene....Njegov komentar je da to prvi put dozivljava sa mnom...(on ime i da oseti i izbroji moje orgazme, makar cutala ko salivena)...
..da uglavnom devojkama treba pola sata-sat za jedan,a i taj dozive onda kada muskarac ima -veliko ubrzanje- punih 10min...sto kaze uopste nije lako za muskarca...
Znaci to je prosecno stanje kod nas....a za mene kaze da sam Hyper sensitive...Ali kao sto vidis ima nas i takvih, i retke smo....ali ja to nisam ni znala do skoro dok mi on to nije rekao...

Pomoglo...? :wink:

hanibal77:
kome je bre orgazam problem?pa mogu da svrsim i dok cekam za red na kasu.to je devojkama mnogo lakse,bar onima koje su se malo igrale sa samom sobom pa se poznaju. :oops: visestruki su nesto drugo,to nije isto kao vise orgazama za vreme 1 sexa.meni se visestruki desio nekoliko puta u zivotu a vise puta u tok sexa cesce.a sex bez orgazma mogu da nabrojim na prste jedne ruke.postoje spontan,i namesteni orgazmi.ako ne dodje spontani ja ga izazovem.

Malo se 'ebes

A za red za kasu....Da ne komentarisem.
Mada sam nesto skontao,kakve devojke dozivljavaju orgazme.

inspirion:
hanibal77:

Malo se 'ebes

A za red za kasu....Da ne komentarisem.
Mada sam nesto skontao,kakve devojke dozivljavaju orgazme.

Hmm......kakve??
Kod mene je jednostavno situacija velike uzajamne ljubavi i privlacnosti....90% posla je vec odradjeno i pre nego mi pridje....
:wink:
i molim te prestani sa provokacijama i vredjanjima jer ce usledeti ogromna pljuvacina po tebi (i ako ne psujem)

Back