ORGAZAM

Psihologue:
Najnovija studija mojih kolega o Orgazmu tom velichantvenom osetjaju govori-recheno ukratko da intezitet vrhunca moze se meriti na skali od 1 do 10 sa brojem 7.Shta je broj 10 ne znam..

10 ti je kada stavis jezik na nepce,petom leve noge dodirnes anus,desnom rukom vrtis palamuru a levom se lupas po usima i tako skaces u krug.... al sam zaboravio kako se ovaj ritual zove...kazu ko to uspe taj je opasan

Mirjanadz:
Drage moje,

volela bih da cujem i od Vas kakvo iskustvo imate sa dozivljavanjem orgazma,koliko cesto i da li cesce Vi potencirate na tome ili Vas dragi?
Pa ja sam siguran da mi je devojka dozivela orgazam, kad mi probudi ukucane.
Keva mi se nije naspaval bog te pitaj od kad.

Nije mi se dalo da citiram ali vidjela sam nekoliko postova na temu visestrukog orgazama pa evo i moj skromni doprinos:
Visestruki niz orgazama je zapravo zaustavljanje onog velikog koji se na taj nacin pretvara u niz manje intenzivnih ali lijepih orgamzicica:)
Ja naravno nikad jos nisam postigla toliko samokontriole ali mi se par puta desilo da sam poslije pravog orgazma imala nesto sto je licilo, samo sa mnogo manje inteziteta!

Evo pishem o orgazmu ponovo...U ordinaciju mi dolaze ljudi isfrustrirani orgazmom! Na jedan neobichan nachin nekoliko njih pri svrshavanju pochinju glasno da se deru,urlaju ili vichu!!!U tom vikanju dvojica dozivela stres zbog kojeg su dospeli kod mene u ordinaciju....itd itd..

Pa cinjenica je da postoje zene koje su multiorgazmicne, ali to je pre retkost nego pravilo!
A , naravno da na forumu izgleda kao da je ovo prvo pravilo!

Nije retkost, sve zavisi od partnera.
Mada ima i frigidnih žena.
Tu je teško šta uraditi.

Najbolje za žene je:
samo se opusti, pa šta bude, bude.
Greška je najčešće u glavi.

Pričajte sa partnerom o problemu
Nemojte nikada glumeti orgazam,
tako samo varate partnera.

Ako se žene keksaju a ne završe
to strahovito loše deluje na njih.
Postaju svadljive, nervozne ...

Poslednja izmena:
Drage moje,

volela bih da cujem i od Vas kakvo iskustvo imate sa dozivljavanjem orgazma,koliko cesto i da li cesce Vi potencirate na tome ili Vas dragi?

U sexu najvise volim kad partnerka svrsava... to mi je ustvari i najveci "afrodizjak", to me najvise uzbudjuje, to mi i jeste cilj... to je jedina potvrda da je sex dobar...

U sexu najvise volim kad partnerka svrsava... to mi je ustvari i najveci "afrodizjak", to me najvise uzbudjuje, to mi i jeste cilj... to je jedina potvrda da je sex dobar...

ti si budala, meni je najvaznije da je meni super i da je izbodem ko ustashu <3
i da istreniram trbusnjake i moj mocni gluteus, da ne moram ovako sam ili na spravu u teretanu :)))))))

Back