ORGAZAM ILI ................???

DEVOJKE, GLUMITE ORGAZAM:

• Nikad

• Retko

• Povremeno

• Uvek

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
malibu:
a240.gif

Pa dobro bre, jel to pošteno? :shock: Zar da zaključaš moju temu zato što su se našli dvoje "pametnih" pa počeli da četuju. Zar nije bolje da kazniš njih, a ne mene? Ili možda ja treba da snosim posledice njihovog ponašanja? :shock:
Ajd sad, ako misliš da je to POŠTENO, ti po svojoj savesti zaključaj, pa nek ide život.

A mozda neki dozivljavaju Orgazam bas kada zakljucaju temu ili npr . naprave neku dugru pakost....mozda ih to dovodi do orgazma...sam taj trip da imaju moc i drze konce u "svojim rukama" ...zaista..ne salim se....i ne chatujem ...samo pitam Da li vas dovodi do Orgazma pomisao da ste "Bog i batina"....namerno je pod znacima navoda....jer su takvi ljudi obicno ili cak i uvek niko i nista.

shaddow:
Pa dobro bre, jel to pošteno? :shock: Zar da zaključaš moju temu zato što su se našli dvoje "pametnih" pa počeli da četuju. Zar nije bolje da kazniš njih, a ne mene? Ili možda ja treba da snosim posledice njihovog ponašanja? :shock:
Ajd sad, ako misliš da je to POŠTENO, ti po svojoj savesti zaključaj, pa nek ide život.
Zahvali se drugarima, a i sebi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back